嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
6 {. l/ Z* s- s4 ?% {: S
* ^( m( C5 T* @7 Y) V/ R2 k長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
3 t1 ^6 P$ E% }" }% [. I- O! u佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   , \. ?& {+ A- @+ v; D
5 B: l1 t8 Y3 E; t9 k7 R
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
& f4 p: l5 l) j% i& N' T6 r
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   ! j; s, v# c0 ?# u! ^

1 C! E4 s$ }& ~8 t2 }7 KARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
( g' N  I7 ]( I3 p( ~
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
' [5 O6 Z( @& i+ ~, B4 v9 Z' [; u  W, a" G
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
! j' C' a5 o, |) u+ d5 }, v佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 + c/ y, j5 Z$ h: h3 L  `
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
' O, P" I( T# H* m* V: Q7 o- |) H* n( M  M( z8 y
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
, |& \# d/ t$ b
# b5 F  K# p7 I8 h, y# q# H9 F長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
3 ^- V+ K2 R  t' O3 c4 a4 P# _, M% ^9 O( q/ [
1 ?; T: {5 e5 G. W6 N9 F" D" y" O
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
+ O3 q  p* b& h. [
我全部都係買童裝 ( f( t8 J4 i6 F! C8 ?. O. X) k
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
) m' |4 v& F2 x1 R. a4 K* J' \. i! Z! G2 A% D. l( p
2 b- U" R- R0 {1 c" t$ T
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
4 X% r5 r  a8 ]; ]  l最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   
( [, I6 e5 G/ W' Z' X2 D) {6 c% w6 N; B/ _- L: p) W  ^
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款
( w. I8 |$ }/ h4 f  l之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
4 n: m  S4 _7 ]: L潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   + \; [% B6 T- F9 g: t/ w/ ~7 \

2 b6 O- l! K# A. V4 f潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
8 J0 e, u9 f5 K) v- g9 R9 s3 }6 C
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   " R' A8 H5 s$ P8 N  K2 `7 U# m

& b5 s2 i7 M$ }我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
' ]0 ^; y; n5 c3 o8 M
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   : l7 C! m$ D& G& Q

! t4 g2 F9 r+ X( S保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
1 H# c8 O2 n$ ]" \$ c
又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   % z/ O4 h  K8 I) ?$ b2 K
" ?0 ^+ V& j& ~- S- l! l, q3 c
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
; s9 Z' @( r) U6 ~

' D$ ~5 S" G9 @5 @4 C% t4 F1 x+ F: Y同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
' v# D6 ]! {3 X. e2 n7 B9 G2 E# \4 Z0 P( W" N

' ]) h7 x' f" A. Y同感,潛水料表面粗糙
4 h; p! W1 Y$ ^; X# I  b
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   6 d1 ^2 W. c1 c1 p; i7 ~, P

& X$ {- n4 k" R" S! R! d但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
0 v" P6 _- C; v7 p: F( g9 }  N8 b# }& {; }# V5 U$ w7 u8 [; g
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   0 ]5 K2 k0 X  I5 v! b  \

5 O; J! D  F1 z但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
9 b! {2 h$ V! s4 W' i: `
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   , \  \9 V; Z4 J

( a* e. a9 Y- i. x6 @8 Y3 g; I! H童裝好多泳衣料架喎。
6 u! C& d9 f( U; t/ a# }) Y9 ^0 o4 d& I$ N
3 q5 {9 d, G/ j  w& R( L
請教一下呢,有許多嗎?  R* F6 U/ p# M; j
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
% n4 E6 A/ Z9 i, Y" y& o# O4 J2 |3 O* c5 T3 I9 ~

) P# k  j' e2 I$ C7 |% j9 U其實賽衣料係咩觸感
( |3 n5 W# s( n/ r
好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
  v. r4 }# u% y0 p4 R9 k
! w" ^6 [, r6 e( m% w好似張紙,但係好有彈性
7 g9 m( [  U% j
( o) U# H! W; G1 r5 T: {有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   5 U& i- n6 @4 `* M) _

% t4 K4 o" I5 K
1 K7 K/ p+ Q0 |6 i+ D- ?/ n有嘗試穿這種睡嗎?
" w" a7 T/ {7 ?0 v) n無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲