嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   8 a+ E7 `  z- @  c& I6 t% q

( B1 z% s2 Z7 S長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
2 R$ o( c: K& Y" \# l: c佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   0 S: [, K0 t0 D/ G+ a4 {

- w! |. s" K- S! V! f6 c佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
$ \* k" m+ ], ]# vARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   2 A- a* _- G8 }1 g

6 H5 h% y) C- @$ aARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
* s6 |9 @3 D4 v! s3 L2 m' Z我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   ! K6 |* o, b1 G9 m2 M) o# |
2 z4 ^6 E# q& a6 t1 S, q. r' k- J3 Z
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
! M5 c7 V' o- ~" R1 q) Q) j
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 ! ?( d0 j: d. Z; }+ V* i' [9 e
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   * c  Z4 W7 b) {3 \

$ S8 ~% }) a2 b5 z1 M% D" G5 W5 Q我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
: X' k( \" b1 m  _3 r: ~! @3 V8 s. E4 t' ^2 D) P1 L
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   % k* U- Z1 b: L  A5 ~2 f4 }
) h6 |& |" `' d- `9 h5 k) S1 j

/ i$ Q' K+ T1 }4 n" F1 B) U長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
& K7 p' U; m3 P- }
我全部都係買童裝
. @* w. x& l/ O8 G童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   4 x1 n  a$ q# p4 |
+ Z+ u9 t6 w/ Z% @/ R

! A" E6 a( `" |5 x4 }0 q) O5 r長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
9 g! N( }( T4 H最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表     c; f% S" u' q

+ q' ^" ]7 y& _* H- \佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 4 \. o$ r4 e8 o# f
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
" P2 E+ ]4 s% t- e' k9 O4 j
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   2 H$ {. q( n7 R7 G. X) f

* m& l1 ~- s! [7 ]潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
2 r$ x0 Y" n8 `- q
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
8 V4 u: e; ]% t9 [8 a" Z: e4 Q% S5 H* Y
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
! s6 @# }9 r! W3 k: [
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   & _+ \% o& f- P8 X0 H5 [
% H7 o7 K: s2 ?5 H5 x- p/ W
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
8 x4 o  t' q. I  o# J4 L
又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   " i0 i( c- g. P

+ f' ?! n! U, H% ~1 t潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
! C3 x- Q, n- t; ?5 J; d0 P8 o  H3 h" N# h6 d1 ~
同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
+ n# d/ m3 r1 b$ w) }1 O0 t* E: Z' G. q  i- f! D

# ?! X2 T, D5 l5 L4 |$ Q! c同感,潛水料表面粗糙
8 V( d& l9 R9 v5 t" I+ Y
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
, r1 d" o# t$ ^) ^+ a' h. X7 c. _6 ^/ o
# M* d7 k  m& l3 g6 i" g7 {; z
9 [! q" n* U3 V6 _- Y
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   : F6 P1 P) X4 K! h' C9 Q1 x
& x, T/ _0 B$ g" G& L
' u, o# m) B- M8 H1 r& v童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   
' x0 R" \/ K. {* b) Z. V* N3 V5 X5 s3 x6 F
童裝好多泳衣料架喎。
) O* Z: o, C# _8 }/ Q$ ^
" D" ?3 c0 ^# z  I
6 D! A/ R$ y4 `/ ]: c
請教一下呢,有許多嗎?
/ A- d+ i2 d% a& i+ a( n+ J只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   / N: L% o5 @$ U% C9 ?. K, A
: E5 E: M7 M4 ]/ y7 E) `' ^" ]
4 s) c% y" K! g  v/ F4 q
其實賽衣料係咩觸感
; k4 V5 q* k% ^好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   1 P4 E& b8 U  J

) ?0 }! G4 x; e4 N4 p0 g好似張紙,但係好有彈性
# I' F, H+ M. b- y8 l
$ i4 v1 y* i# e有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
: ?5 b9 O6 T& J( p
; |. G! s  @5 N- j/ C
1 {9 h& p  |5 w. m6 ?5 l" J* V' {有嘗試穿這種睡嗎?
  D* c3 H: ?5 @! b$ T無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲