嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   2 C9 O# B4 }" K

- c- G+ |* O/ _我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆  n1 e5 `/ C3 I" u$ Z7 U5 y/ b6 F
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
. u' `5 [& u2 J& U
  I4 w8 s' O7 j0 `- v5 {我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。( S' c8 s- g6 @' x: L& p# {
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表     |& y: Y% X' b6 ^* w& D- ^
" ?& d5 k  }" b# V5 t4 B$ f: G- C

2 Z% a$ k* b2 Y- U+ X* Q# C我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。$ \/ n( C6 x* O0 t/ @
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
$ N7 e9 Y  s" l. ]
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
) F, I. t% A. O! q- x7 c唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   ; e- ?  {+ u+ D6 B
) e7 t- F& `9 n+ T/ O& z
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣2 f* u" q/ W& r9 Z
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
* z) p0 W! ?" X
3 f+ g7 u% R9 ^7 ~% Y用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   ' T' G6 S2 l- o" q2 o3 S
- A9 e+ A7 W% A

% m. }: K# W% R; s用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
) w; {8 ]0 Z1 M) G& {2 O" W我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   
. E9 C/ H, r) {/ d3 L/ j; ~/ a
! P% G! z1 K5 G1 d# g我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
/ T8 T' r1 K) J* n- I! G, P' h* \7 }+ [/ i

6 C  X8 [- k- v. {; P試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,, ]* n; Y# l$ H) j. f4 L6 E, A
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間," v! D; |' `5 V
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   4 E0 h. \3 K/ X) k

% Y; b; w, o& Y7 a% s+ j; ~+ q+ s8 F% H
  G$ T# P& u- B" z
試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
9 Q0 C- r1 c$ T+ ]0 Q0 R雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,7 {' w7 Y. r$ [: C, j% C4 j& u
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
4 m$ J  ^9 `" u# v$ p9 Y清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   
3 e2 b6 J5 j, t2 \9 Y2 P7 t
( B. G: p' w6 ?清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
4 p/ q/ T/ @) x; T* j$ N. l2 V, E0 U& a1 W+ @" p( L
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,4 n/ w2 w& q, P3 z$ N1 ?3 [6 J
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
, D/ N( k( D# y4 _5 R
. @; \& I* Q: `( k$ q
5 y6 |% R8 Z$ X  f9 |! W5 }9 d+ c% V你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
. G) R3 P3 K- G! R3 ~$ N, J+ P, }1 H& V6 I
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
9 f- i' A; d! F5 R* b) a0 D4 E
$ o; i# n  S9 c8 `8 v, A# l
* G7 G. [4 J( f( P3 w, c- `前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
) b0 p9 X7 c* |. C2 Q1 I
# w7 Y' a' b! \前面的左右位置:可以 ...
, m7 ?3 r9 q( Y( I) C3 @5 t! E

& Q9 S, g( T7 e; T4 w, E% {+ I) M/ d( K/ `$ j) t
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體! j; w3 z) r& I, C9 O
https://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   - R/ W  y5 A; G- g+ Q- N( b, v2 t
$ s* R4 m$ S2 Y9 N4 a, r4 I* u; T

G9 ]# R2 Z/ ?1 ?不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,8 ]) N$ k: ?' N% {0 Q" p
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
0 O5 u* V; C2 o# V- b; `9 K5 h咁麻煩。。
) d6 g/ G; Z& K, S5 B定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
$ ~( @* B$ P4 P' [. `
+ a1 S, b+ ?' W2 E
1 S$ Z7 q. E9 N' _! L' K7 o8 }+ I, ]4 e: [
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體& [; Y" J! f- I2 ^
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
4 y1 _: V3 r* G: @

, C) g7 I: ^% b: P+ K日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)# t2 N0 V' t* u& ?* Z; W
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有) 6 }5 j0 l8 x6 S6 ^- x/ `

1 _: d: q+ t* ?8 S; b我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
" f7 F' k& e) h/ V" I5 K! J  ^+ ~) k, A+ K! w
咁麻煩。。* j5 E# f; ~$ @- }# L0 o
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
' f) x! k2 {* j& V% v

2 C' R5 W. k7 R) _( h% P雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,+ m  h/ B8 o% s4 V8 b# v5 E1 F
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
, z+ b  m8 g3 x( L5 m沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
# ?6 P8 [) b* W" |1 I( G6 o2 i: }# j+ ^+ o* f
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。5 C+ S; v' x  w, {* @
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   
* K7 b0 n$ ?1 m( L& X" g$ [& r$ c7 P+ B3 G- ?

* I; ]. G0 j! i雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,) W  {) J$ ~# G7 c
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。' U& q' h3 }1 E) h& Z6 L) H
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
! a/ J6 B# o3 `% G* A5 I
# k" _! n( N% k% h- `1 O這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。) G8 C1 ^  A$ G0 ^( O2 s  i8 M# }5 v
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
3 F' f; R+ C; u; s  L其實咁緊都好難會變得好大。。。: D9 Y/ V; ~3 W1 e
膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
  M7 F, i( P& \# X! I# |0 [. Z; A5 u4 B
1 m$ F5 g- g: O

" P! F# m9 _2 L呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體- g( }4 {7 z9 i0 ]4 T, B
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
* w  C* Y7 ]* P1 W$ l
9 k* a, @( T) n  L: n, b4 L& `還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
; L+ e3 d  `+ p( L. U- H這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。; @( w) S' n+ J! X2 Y
& ^0 f/ e! t) ~! }! y/ W; l5 X* u
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。  a) `4 S7 ^$ ?5 v
你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   4 i( H6 e. c  c- e
% n% Q7 a. ~+ J5 k0 G: G

6 V- m4 Y+ S$ }3 G& d3 X還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
0 Y/ u9 y# D* T6 s3 p這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。! |5 x2 t/ ~/ _. P" z* h
; }1 |' m: ^; s* \, a; s) c
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
- M* M; `* m: i, ?6 \/ Q你有試過用膠針筒嗎?
+ }0 `, h3 x9 `  N

! c; f0 J1 w# i普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
: ?; L, ^- @; G0 _; y: n
/ f4 Z' t- w% N: ?, [針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
. x: f  J0 q3 ^2 X  h
: C! \7 x# T# `, V6 e+ b其實咁緊都好難會變得好大。。。
& k/ m/ f; t4 v% G膠紙係藥房買?要幾錢?
: j% `+ H1 \( D0 ?" g% a( @; ?! u' @/ X! G- P9 {
透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,2 j4 y( x2 ~$ k5 m, A- I
手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
. ]% f& ?' A; r8 \$ X7 L7 M! Y+ I  z
6 X! c9 R8 k8 x, U, N# R# p, v9 M8 R其實咁緊都好難會變得好大。。。7 Y" [& U: _% j: k' t1 D3 D& N
膠紙係藥房買?要幾錢?
' J& f3 o. g6 A6 q) |6 D' {
" j3 O, m( \4 ?% W) b. Z& \藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種  l" g$ E, ~9 ?9 l
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。0 j' W- [: c6 P3 p- O3 _! P
6 N0 ?6 t- l& J* Z6 w$ c" n  k! x
如果想包住,有兩種方法,3 K) e* T! |4 G7 l% F* `
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。& G/ L7 u' b* b9 l1 G" `
另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
& P: ^& F, _; h& F1 \# `  v: j% K& B* H+ E+ S% \
4 ~3 c2 j! A8 ^- U: d0 x* R
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄$ g6 b" N- ?0 w

p) [+ u( W7 `! H針筒又可以點玩?
. {$ Z! {4 L- ?0 c# T$ T. W) a/ i7 s) d1 }
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,3 |" n/ v; {6 e2 R! Z1 [/ W
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,3 V3 @1 \2 J3 }0 {, ]; K. f5 F  L
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。" X# y5 E3 Z6 ~! V
. b7 l  C0 O% `$ _4 B
然後有兩種做法,0 j; u8 y5 |9 X3 b) c
可以打結,然後將水球留在裡面,
) T- ?9 |' ^( B  ^6 x: E5 J試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,8 S5 f4 h) s& ^7 F. j4 v
而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。
  v& s" }( V5 ?% ~; h% m1 V9 R
9 T' F. o$ t5 i0 |& A或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   : v2 s4 |6 k& g- U* }! u
5 B/ @% A  L9 d+ y3 T

7 ?2 y* n  v" y將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,7 P0 J* ^5 f0 z0 ?- f" C0 \) N  X
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位," C/ _1 J  U4 u$ w& F, M% K
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。
' h8 Q2 e1 e1 a, ]9 [. ^
! R% S$ t; T* W5 r# W: Q然後有兩種做法,* M" d5 P' I) Z/ k! b0 ^! S! n' {
可以打結,然後將水球留在裡面,/ n2 u5 |. ?1 L$ o! j8 }# y* ~
試過維持 ...
+ H& t6 [& o% R( D坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   4 v3 a3 k! r% P5 ^$ V

8 _% P" d  U: p/ P$ I) U+ D0 u9 A0 z: g* w4 Y
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
: @/ {9 v6 `# i1 ?% @
9 O8 v1 c2 _  E: [+ ~& g* f2 \針筒又可以點玩?
8 N( M3 ?% Q' Z  Y2 `, q

+ v& ?4 q. z. X還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,
' e$ Y. C' @, F6 a2 E) {2 i* }然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
* [# Q! Q* q/ E$ X蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
. g2 w. y1 D* t" j% q+ z身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,
2 t' G& F" F8 ^即時動腰就可以很興奮啦。
8 F+ K7 Z4 }. ^( K8 y' ~6 b6 h' Q
0 I% O1 `4 p' }' E7 ^' E6 j$ f0 x昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。
! L( ?/ ^! ~. C9 o* O( R還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
7 f* m, ?  `  f5 e! j% U
/ L& n8 B- j2 C+ p  T. c坐低唔會整爆氣球?
* g: `- a0 Y' {0 f( @) o/ N# e9 @8 w$ Z
在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
5 I* }( R& u$ y) y/ j* T8 y如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。4 j* B3 L3 T5 F
可會十分興奮了啦。