嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   4 M% U  C. B) J$ Z2 X5 L0 U( d

3 B5 r) x. N, _: M2 Z" P+ Q* Z長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
3 S/ O+ p7 [; r) r* Y+ d5 ^3 r
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表     N8 v+ \4 C7 w$ F  H! D
# i3 C8 b8 `4 ]9 D' D: @4 C
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
/ [# `& t' R1 t% Y3 `
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   $ `/ l. p( ~; L/ V

2 ]* l* k" N3 B& pARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
3 ?3 Y' w6 @( `" K0 R; Z  k- e6 d
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   0 K& o3 {+ L. C% ~
1 d9 E/ z- P$ \# f3 m+ ^( H; N
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
& Z: n. S! [' M# J" y' o" p
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 $ v$ C! ?( H6 S8 Z
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   ! C' Q9 k3 [, z5 X; `+ g7 s3 u
/ p  |% `6 k5 z2 c& v8 k5 E
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
$ r( i) {' h, `8 l- Q# e! I

, _, i7 z' j: z2 K0 Q2 G長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   $ @7 H$ N# b7 \. i! h( Q3 o- D: o
6 H3 N6 T- M2 B7 x  p: m2 ]
& ]% U7 T/ A! n3 o
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
6 j. h0 e/ }7 C我全部都係買童裝
1 {1 {9 [- e7 ~9 o童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   1 _$ ^1 V) }" @5 _, o* b

4 `) S2 d/ r- j. F* g% ~: J
. v2 K' E5 U( {8 N長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
4 A8 c3 Y) V! w& q7 _7 y
最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   0 I- i6 l7 a: W( h2 o: h% D8 M- Z
' [4 P+ d$ g. n) N
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 . W( J: k. Q% ]0 U9 o+ R% c
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
5 ?+ I. z* g% U. J
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
+ ~( k: Q' W  X: u- |6 m! T, @# D; k# [" B, P+ L( w
) I6 S: @* V' c- _0 |; e
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
, q3 h9 O' X6 x5 g) F3 |' |6 O$ r. S9 U  L4 s
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
. x+ H1 n2 X2 U& O6 h5 V5 B
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   " ]' U  |& O5 V$ v" ]* T/ h

- C& L9 e4 n  O- o1 _# N3 p保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
5 P6 m6 W3 E/ m* Z% P  A: Z  Z% f$ M又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   1 |) c4 {: @. Q5 z
. X# v& ~! ~" L  Y! V! }
* v8 E- r+ t' R8 K* z* X
8 H- A6 O" ~1 R. v同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
+ f6 @' K/ s$ _: J# ]- R. m5 K7 d: q  {# F' [- M
0 A" ]1 ^6 [* k- n& X3 U1 }
同感,潛水料表面粗糙
# S& K: v  G) A" _$ m! V但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
$ w: p; {' d  W' n8 K" c+ Y
$ q3 z# J% d: U% \) q( h" i# ~但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
' F5 v/ E0 E7 s
2 Q/ ?3 t! @6 D. Z4 i& ?7 U
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
9 q6 G7 ]/ t  h, T+ ^/ J8 a9 O7 e
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
/ w9 f8 \8 F0 j0 l
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   * j& A+ y+ m. `6 q

# R" Y6 B3 I2 ~/ }% U) e/ ]童裝好多泳衣料架喎。
7 [3 T' h1 K2 w$ q" A
2 `3 v, m8 d1 N. S/ O, c( `) H0 c7 G0 p6 T  |4 O
請教一下呢,有許多嗎?2 ^' }* G  {' ^
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
) n0 `: [* e- e. H) l. ^5 X9 s2 k0 O

2 i( |( z1 m# P其實賽衣料係咩觸感
2 X4 ]5 k2 j8 F* H" C
好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   0 f% R& V' P; x. D4 {6 t
) c( C# @. E! l
好似張紙,但係好有彈性
2 w& H; n6 O" S0 S" z, ^4 J/ H$ t
/ L2 ~4 A# o* B1 k, Z; f
有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
5 b8 v( b# J) K. ^; v0 D
$ [" ^* V2 R  [# x$ Y: |0 f  |2 i# y0 I" V, X1 l
有嘗試穿這種睡嗎?
6 l, [+ j6 X! K- O* H+ d* f3 ?
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲