嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   , G8 s# a- v1 J! L( g3 s  I" @4 V

^5 Q; y( I$ V# ?/ u  `. \7 j+ I* T5 x0 W5 _6 {
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
1 ]( p$ g/ O$ S; B& y5 {我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   + v  R" I! n5 U. T7 D

& O* [8 R) ~2 B* ^2 s) r我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
$ D  E8 ^; q5 E$ n: i

1 a5 S! X( E2 n1 D: t
' a' _  I2 x8 ]  G2 `& O在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。7 E+ V* ~  ]! t% [
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
! D1 W& p8 b/ X" u7 V  C7 O所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   7 V* A0 A; Y4 n# G* `

; N) z* @$ g* c2 V' [# b# r我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
8 p( V. X$ c8 A, u6 Y) Y" H- y

) _; e. x3 k' Z2 h7 d還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
0 l' @; X2 P6 Q/ C6 p! J; S; o' u  r8 Q" A' p

& N1 v# a: D, _! f還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
" P3 d' R* U7 q) ]
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
. e( {4 S# ?. M8 p
! Q) ]* c8 }) b% w水性的除了ky還有沒有其他替代品?
' q$ n+ u: y+ B3 f6 M1 R* ~) i! n

1 t; J/ U( q5 N& g  I最便宜和容易買到就是這個了啦。) G1 G$ C# u5 E6 u! v

V" M  L; O3 C& Q2 K8 e之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)9 [  L( k1 }3 v# ?
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
, X8 F- w6 X; T/ G①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂  p% x$ \- r2 o

. W3 D: T7 y, w: u6 `效果可以看看她的文章了啦:
+ x' B' r/ R+ G: @7 I) rhttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   0 T: g7 U# x- D

# y. W  e$ c1 E6 z
3 O" N; E+ ]" {$ Z# B3 d還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
% [1 x' e+ w: D5 K- H

# ?& J  o* e: r: K! y  k補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
. O9 e1 ~0 I% m也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 7 X; C5 ~  m( R: o! a% l: J

T( t- s# X1 f  V/ K* m你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   " \! n6 v+ D4 t+ I" u" B( v

, |1 [. [8 I. x  P# j: X8 b, R# }  P
最便宜和容易買到就是這個了啦。
, }$ t: _- K: k  X
9 {, x9 O, M! [3 q之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)& v: M, C$ Z9 n. B8 H
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b029567 ]+ g' n# P& t, v8 s% P" J, p
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
+ F, @; b6 H) i+ c  _( F+ Z4 ^4 G3 r. S! c, I# X5 X% |$ h+ H
...
/ O1 \9 v$ {+ {: M7 p2 R+ v+ _  J, Y* o+ `
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩/ W1 b; y$ p& `) f+ \
如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   - \0 Z9 h; Z# J5 C& C9 s8 A
2 i# X8 r4 [* p, Z; K
; H* Q: D; d5 n9 i; R
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩8 `1 G6 L1 K+ \1 @
如果用量不多不如買現成樽裝的
. {7 ?1 D/ ^  [, S. u# y
5 S0 j5 i5 k) l0 N& m4 y
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。- Q4 l  Q! Y# X1 ?0 e
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
4 c  {  }4 y2 d
8 c2 G  i, |1 B- e水性的除了ky還有沒有其他替代品?
* F6 `- r! v/ Z* l7 _+ H$ Z3 k) f, b9 N/ G1 }

5 X. q6 z/ |" p/ h2 K# J補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,3 T1 v# G" M: O; e( t+ x
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
3 F: K3 ^9 t# r2 J1 o: v我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
+ I! C8 V" z8 P. i$ y3 d
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
/ c: r5 _* M4 P3 u/ f1 d
, w# G) b& y2 W1 x) M$ n你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
8 y  Z) y8 \5 q0 `; g
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   8 p9 S7 O% F1 ~; j, e* I# h

4 O! B/ K4 `3 L- K仲有兩件係到
$ G9 \  K5 g; g9 }2 ]8 j7 P3 y
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   
" x0 D* K( y, j! C" d6 n% X# K; H; b8 |$ a$ K, y  I: F0 A; l- g8 K
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
+ L  k& q+ g) b% R8 X' S8 L# t
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
0 i0 g- l6 J5 I+ L9 ?所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落+ S, w) o/ L! H* n  T* d% \" ?" S
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
9 C# H$ K% E* T1 I( w% T2 _; O* t$ a- _* o% }+ t0 Y1 A  @4 M
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼, Y  q1 [$ [2 K4 p% [* v
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落& }6 C# R1 m" {  [( o. C
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
5 v3 A, C1 O; c; h7 Y2 t
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
0 h2 V  l7 f1 N/ k8 q+ T5 n$ [
- z: O- W* |" Q# o# ^9 `- [淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
: o, t- b) F6 `  E/ w3 a4 V我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
3 p7 D3 r4 T5 Y- n6 G- i: Y4 x
* h4 h* u/ Y2 l0 ~我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
1 v/ E6 x! e$ h0 Z/ m2 c
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
  @2 z2 y1 G# A0 j0 e2 i6 w- Q- D+ }" t0 X) l9 N
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
% v2 J4 Y2 \- P9 ^2 y我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
# v6 Y" f! c, q5 h5 N9 ]) j但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   % @2 C; P3 R, ]5 h9 X
, A+ c# `, {, H0 p4 `' X2 D
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
8 U% X$ U7 G) _1 W但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
' {+ F( D) d3 G9 @我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
4 q7 J( o! B0 \% |/ P
4 e( T- G, x  E3 `2 D7 \1 c我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
' g# s; c' g. {7 l7 |4 W* f長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服