嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   
; K+ j0 U4 ]8 }3 j' e! s) w9 ]% ?  q* t0 W( j# ]) V
( U2 |8 H' H  Q0 @* c+ ^
我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
1 C9 m/ T  O% r4 B2 A' e) k( Z

+ V8 j$ m  b4 ]8 \2 u  D) p下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
/ l. z- T' E* I  Z有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   
; q2 g4 N* X  a6 ^! ]
" l5 g# a* s+ c( k5 q, D我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
; J3 L" b9 Z" Y& X2 o3 c+ D  `7 |) A1 J+ j
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   * ~9 q5 d" Q. x

4 V6 T1 n* ^# E2 ]& H: J& K- Y0 U/ s0 w$ p6 }+ j; e7 i3 N
未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
8 s; V, {, U+ J" x$ `. o$ t. n2 i* B. o! X2 U2 B
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   ; ]. x2 [' c  |, j
! M" h1 h/ ^# Y, k1 W, c" T/ Y' U

( `" R0 k. g0 ]- Z4 q8 m7 ]下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
6 ]" r  `( h- P- ?" Z! [有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
# Y/ J, a  k% G- {' L- A3 N
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   9 ^. R& d6 w9 e, o8 M

7 g6 C1 u) H. ^! r. B" E( [+ C1 D
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
" d6 s4 I1 |  n" {8 O9 X! p0 x' u- a
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
' G( c& I6 F  M  `& m. ]  B/ F, V' I" H
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
' g  D8 m1 X0 m5 z5 ?, \7 ^1 U
- u: t- B) B! I: n戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
8 ]6 {3 Y: z9 `因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   
/ Y# j8 s3 g, ^# a
. W& V/ S) i5 W& R" d4 P. k8 M
" \( P( T+ w: E/ A戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了," n" X3 E$ X! h8 w$ x( o  T1 n5 Q9 H; [
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
" G5 K6 h# W" T, I無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   2 F3 Z/ O6 f" W1 m* b
) e& O, @# i& _# ?: z9 D0 r2 m
: S5 F2 P" n, ~: n

) d+ B5 Q5 C8 n/ U6 o還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。1 ?3 m0 o8 H+ h2 A& _* ?
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   7 l: [  s! H! }: G: h3 ]

: H# s; }  f: O7 M! w! k2 _
5 v- l5 |% B7 V4 t還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
3 ]$ O- z- L$ C( }# D
' s6 h9 V4 c8 A" |5 ?& [
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆; m9 `. r4 y' ?  u8 c) R( V
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   
9 b4 p6 b: z% s: b2 ^0 J. R
$ w! G1 E; y" B4 ^我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
) {6 A, a1 Z1 P# M$ |* S
4 ?$ N: b1 ^- t0 u5 ]& _我也喜歡軟綿綿的啦,) |$ W# L! {& a( B8 k0 F5 I, s
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   
- g, k5 q3 d4 j4 E: r1 d- C
" y( x8 i. d  e! \' B; O* f* _( c- x2 p$ V' P2 n
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
! T* _1 |# V* }興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
# C3 A6 F. `2 _! f
所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   
/ G& t  F* U- A: L( c4 z' n; i" @" R; T% O- c" T4 |
3 r! M: P5 ^8 T9 a) H, @' [
我也喜歡軟綿綿的啦,
6 k. ^1 i1 @9 [& R* R0 k6 v$ J. U  Z如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
/ f9 o  F+ K1 M5 S7 u
有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   , ~! ^6 }* {- U

" g# b# k) I. H, R9 ?0 D2 x; Z所以我都唔使清理就唔麻煩
/ q/ O1 S7 c+ W$ j2 t  _) E  U7 ~3 ~+ @- X& R
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   # q% d1 n' c7 A; }+ O. U. ^* b

1 o+ X+ {* [* W# Y9 [
& H, ]& h, a. d; [水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
/ Q' Y/ F- J& j# v想揾細細個氣球再試
# [- E% n8 ?  @+ y5 ^
* U& s" N! v+ e5 p4 l
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
* n) o% Z0 R  g- s1 Z& j, v6 A# T文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
1 f7 |. j! H+ D' q2 J1 m  w  e( K$ _9 e
6 n) n  s9 m9 V! p% k% R擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   
8 O0 T+ t! Z" o7 W- y8 p, c8 V/ K! W* J) K: s+ Z- m3 t( t: T) N
( p3 S: A1 e3 k2 \6 f6 _# g
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
% i4 \$ m8 E- ?+ l2 c
洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   
! `+ F% c  c5 ~8 T9 m  R
) g) C: }  e, g1 H/ i% i. v8 Z4 U, }1 G- v" f
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,) g3 ^( l! L; K- S  ^! |3 d
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
' i* v! @' p2 A: o4 k- k3 n% ~0 m3 t5 _" q5 W. J) g" m" K
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
/ V) M: }) O6 i" e" o

$ O) a7 U7 d# q* S有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   
8 C% g* S" b! i7 I$ M& q8 ~
: ]7 r( g0 `9 R8 J4 M洗完會無咁滑同彈性。。。
2 v0 k$ K3 [& a) h4 K/ v7 G

* H. I& t; X$ _4 g. U6 q7 O是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,' W, O3 }" r3 V. _6 @) X9 G! W5 T
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
# R! T" M7 H4 a( F" {1 W所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   4 e/ y  g* G, w5 }6 p2 J9 c! r
# e* ]' b* D. I% M: Z, k& e

/ @5 e) b: `5 z- G8 t有無示範可以參考下?
; ~9 K% I3 y6 m* d
; p5 R2 q) h6 O4 a
有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   
9 i* [- t/ H% [: b0 S- r! V  h
4 e# n+ f* c3 v; o3 w
, s0 U2 g9 {/ e6 `' t是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,8 L3 k: c4 }1 R' H3 ^& }" }3 k
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。9 H( i9 L( q7 ^4 ~& H4 ^- P- a/ L
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
6 [, \( A9 I( H  o2 w我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆$ }: A' j/ W  \( D; M, t# h
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡
/ G8 @! A# j: \( o' E3 T
% S% P2 f6 p9 Q* Q5 J
8 g5 j8 I9 k/ D  s" S* m5 D
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   ! b. E2 P9 \1 [8 g
2 W- a- Z1 T. r* P. i2 P

' d2 ~; s. G5 j- I1 o' a你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?$ L) y. u. a/ _1 z# [

0 z5 r3 N4 u/ H" T前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。$ m  ?: J* q: w( S

& ~- L$ c8 w8 j1 a6 z5 `. f( z& q; {- U4 E8 q( {5 g7 i- `
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。. c- \  `: e/ `# F
$ T0 {& i: y$ G
前面的左右位置:可以 ...