嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   
. ]& p( N. }) r9 G8 s/ [+ Z
$ @2 D0 d2 I! w6 D8 \: O% C) D3 m我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆$ X, F+ |# Z  T+ D! }
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
4 p& W" k; l+ o+ M# J  I& K, Z* f' }- d" x* ?$ @
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。4 o) T5 |* u  a# g- ?9 C  I
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   9 d- w. B7 `' |, y5 H! g! X* ^
: [" z6 a' i/ V9 _

" k+ {3 @0 j9 D% ^" F9 g* g1 {我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。$ C; q' [) z, g- U% s' t. x
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
# ]7 F( x$ ^- z% r$ u2 G我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
+ m8 _/ r, t$ m0 p+ p! O' b7 g唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   - E, s1 K/ p( h6 ^. ~$ _

, c& i" b- ?7 \3 M# o& ~我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣$ V5 m+ B5 I' d2 s: {
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
5 q& o- X; k% m. b  f

4 K4 H% \' l7 U; c- ?6 `6 v用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   
' }* P  s$ W% j" i  }
5 ^" y' Z. @% i6 E7 {& S, f9 b
- j# s% {* t) ^0 a2 M用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
* l; u: ~$ q$ x. Z  i
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   $ X) g! e, O& _$ A
% A2 h* Z  x% @/ \: j. e
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
" v9 }  l5 H/ K) V) x2 `: L0 N5 X+ L1 p. B5 B
. k' v* J  ]4 R+ H
試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,: U9 m3 f1 r7 w% t$ H3 N; G
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
$ d! K9 D) M3 o. U5 H+ x5 Q裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   
# g, k- J2 S. D8 h6 A& T7 D$ M3 W" o; B6 C& k
2 g+ K3 A6 p; A4 Z% k
5 ]* ]# H! Y1 w8 t4 ~4 {& [- H) u& j  g
試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
4 D4 x4 ^9 i# ?. `雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,$ \* C; Y2 t( A, c+ j# ~
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
# U: D* E- f0 w  {$ G清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   
& k$ y2 U( Y( Q6 K7 N# ]" n
. l" S2 @+ [8 I( c$ o清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
. o. a0 W% M, K$ H4 v0 t
3 m/ s$ @* t7 H6 b+ Z不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
1 i) x8 S0 m! R; V  \不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   5 A8 k  o' m/ E* j) G
4 ?3 x  t+ \* b& [* M# N1 w1 A

4 \/ g/ o& g) |6 A, M你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?* v! U- K# S4 U% `6 E

( Z" Q, }- Q2 C% x前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
0 D+ W' z4 U7 ^$ ~' f
" ]0 k+ b) N" U5 K+ S3 I! Z: z  Q1 B: d  l) N
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。' a6 j7 P3 Y' N! Y- A" l' G. X

' Y8 Z" ]2 {5 b0 t7 k前面的左右位置:可以 ...
& ]5 S6 j2 }& }2 b/ n
$ q- e- |2 s* @5 @9 t6 z5 C- y! n6 i' [0 m
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體) I. P0 x; U% D$ K
https://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   
! m! ?9 J8 o$ j- Q, V" z
8 O) l% a* {' e: S! ?& {; ]. l; f8 {
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
' [+ Q1 C& G: d( ~# |不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
0 t; n' x& l+ ?, Y咁麻煩。。, w6 e3 v: m1 f- M+ e: ~4 i  {2 X. C
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
& Z: L  w# m1 L) m, o4 }$ i$ ~% ?; Z# Q

9 s: O, l0 A/ F
# [( \7 |  x( M* i/ A) ?5 n. F呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體" l: N3 L( @/ K, ]* I+ L
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
8 j% ]8 H8 N" b1 ?6 J0 `7 b, |
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)
, @# B  i  D; b9 ?不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有) ( c. |9 y6 u  V9 ^# n- _: a
. e* P0 R/ g: G) ?/ W8 e8 K
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
4 }/ p* |' d) W2 B5 @
2 V1 |! L. Q0 N' z$ H/ R咁麻煩。。
$ C5 i+ e2 K5 ?8 ^, _5 \" w% U5 s定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
  t% G: I8 H+ s' {# [9 g$ L
0 H: a$ G3 J& n7 I  {, m- N- D, x雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
: a. w0 I5 p" U$ Q也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。$ ]8 s- i: B; f+ E/ [
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 0 {$ c0 Q- l: f; |

$ K& k$ W3 k  S* b8 T這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。: J" [2 r+ f& E) }3 v5 r
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   
- `6 b5 v' g' e% K$ t  |) z9 w% @% |8 Z) h- a8 w
! n" ~- @$ |6 f
雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
  @9 q. _0 I) s( W. `* ^+ F也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。& R! ^# H& S- Y
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
5 l1 ]# r: N' O0 l7 i$ H$ C
' m- _4 h! h( b, B2 m這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
1 l$ _" x: X2 @. i1 ^! H* Y$ c但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
, x/ G9 w9 ]- b# r+ q其實咁緊都好難會變得好大。。。
$ z0 p# @: R) A# ]膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
- N3 k- X0 E3 k, E7 z( E
! n& R( M' {: k$ x1 r' s) I8 `) i
" E6 J6 H! o( `% H$ \
! `- Z* |) h) L) U/ }: r1 {呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體- A! j" |% _7 v3 w
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
, H, Z. K1 E% v$ I: Z
) i! e: x5 o' B6 Z. D4 A) r
還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
% O( _/ U, ]# _. j: r& `8 B. a: M% r  d這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
0 Y) L* S% ~" U+ y- o6 j; g$ y3 T# h% t2 k3 ]! a+ Z* P/ R2 \
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。3 y, ?( D8 }# c% o, `7 B
你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   % O  `, E7 H7 W. H1 V+ I) H
% Z# r. q( D& k2 f/ {

/ G1 l5 ^0 c) ^# N, @& K, H* ]還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,  O# k3 z$ n( H% V) d
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。$ N: I4 G. v; \; B  P0 v( l; A1 i7 j
" S% U! Q, |7 i9 C, O
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。4 [5 G2 c3 g$ t
你有試過用膠針筒嗎?
. k$ p( d' ?4 W. z4 l) ^. P% ^
  Y  B4 V6 p; [2 R5 [9 i& K+ Q普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄1 L" O( {% q( Q

5 g; u( z7 Q4 i. H2 P針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
( t) P4 D/ Q+ I; e: b. ]0 i+ [% I
3 O4 Q: k3 g) U- k" o其實咁緊都好難會變得好大。。。' l$ T! y3 q3 s; B9 b9 }/ [7 E+ A8 N
膠紙係藥房買?要幾錢?
2 x2 g% z6 \, V& k

) p, M$ c. b* p/ D( Y: C3 y透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,7 z( l6 M& [, G. V
手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   4 A  Y, n( H3 ]1 o, p! g: ^. V
) ~/ x, Y! P4 ^. y5 N  M% W
其實咁緊都好難會變得好大。。。* i" d# q/ k0 M+ V, [0 Z# l: s8 u
膠紙係藥房買?要幾錢?
0 q8 g0 m6 H# b$ N

9 V7 x2 ^! u: x' U/ p. B5 J1 d, k藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種8 w) |1 q6 _1 x% ]: D( ~) H9 D
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。0 H/ J/ D6 i, n: |

- U+ g8 {5 k( x7 U' `" q如果想包住,有兩種方法,' T4 c/ W) g% M$ @& k
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。
4 ~, y" C& D) x9 i" y另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
% M6 Z! J% j% I# g
8 `* |/ g$ s2 ]- J) K
1 l* A5 X2 v) P! Y8 }4 W- O普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄. E) D4 W  {3 E; |4 M$ `4 i$ R! Q" f

6 h6 ?8 a0 p6 X( n針筒又可以點玩?
3 @9 r' {! j4 D% @- p' B3 c
- N# _6 r# O# K# t# n
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,
- u/ S- V, @2 Z+ R. Q8 a1 ^然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,( T( m, p; B: Q2 Q* b* _
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。0 p) X) ?; ~+ I: G9 r/ F7 x

& l2 z8 Y$ `1 o7 Y5 ]8 D/ w/ z然後有兩種做法,4 L2 g5 g0 h6 Z
可以打結,然後將水球留在裡面,6 m/ v3 S0 J/ l: i
試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
7 T; u2 ?% J" {* j. |7 {% U5 @而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。7 k4 Q  Y+ f, x! d- D. M
" z5 p7 Y* `, O
或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   # e; S3 \2 Y" E( \0 b9 Y* F& o
) H0 H: c5 _1 L! }& C% F; ^
7 n6 E. |: P! H
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,' J5 S& V) @- B9 Q$ p1 l4 i+ i4 g
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,+ U* j! N: I% v+ ?' w
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。2 i/ |0 @, }: g6 F1 U8 Y9 o$ \1 `

! m% e( B: o" P  i. |- A3 V) \然後有兩種做法,, G6 o% U- g& N1 K& A' E
可以打結,然後將水球留在裡面,% B5 a0 ?- C3 s2 J: I0 J
試過維持 ...
# n9 G- Z- y) D+ b% a! u% W
坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   , k' l$ K9 z: z7 ]0 [8 ]

( e* q4 B$ a; T& W/ a( B8 E5 x
1 R. }: z0 k. M& ^0 e$ H1 C- l5 C% m普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
% D# b. M8 n$ V# c. T2 S) a" p/ y* O
針筒又可以點玩?
8 G, i: ]9 E" u* m: O/ i2 j) \$ B

$ h; t- M9 i* l9 s; `  f; b. r還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,
. y- q4 r; C. h7 `" J然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
+ J. H" O$ @* U6 ~7 y& a  J蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,  ]- F4 M7 R% z
身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,; X! j) g& w  U2 x+ u( E
即時動腰就可以很興奮啦。
) {( p( ^3 u" \  ]3 D' h2 _( u! Y
- q, l$ ~4 L3 P) A0 J0 i昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。. N6 p5 ?1 k5 n/ E6 ^. j! Z8 i- K
還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   8 X4 C' P4 R' y/ ^
9 u( ~  }* f* K. I
坐低唔會整爆氣球?
4 A+ a/ A1 ?- Y6 @
; P% `1 P8 e$ Q; f1 v, R5 O在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
4 H/ }9 K3 p9 I  h! c; _; u* w$ @如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。3 q# t. I2 e5 C+ Z
可會十分興奮了啦。