嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   
! j; S2 d# P* W- ~1 @" V) {有游水堂已經很好了啦。+ \* I( _/ X3 l" R
話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。
& a8 n+ w) D& b+ `
; k8 \" S* J3 f4 ~2 o' R
5 h0 P& g5 |) z: n" P. l
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   
& [2 a' _3 V# }. R+ ~) e0 X' F+ ]3 X7 {4 \) ?
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
: I" F3 {8 f$ ]  B% ]- d5 h: b: b

( n- I8 n+ A. w5 {天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
0 Y: V7 q* `; X敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   
, W! y$ G4 ]1 w+ }2 F
4 W  B* g( _' A- I% |7 G4 U) r4 L7 G6 _3 J" m
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
9 x9 k9 R. U. A6 l敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
9 d# J9 X( D, n) J9 o7 ]! p
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   0 }2 W1 D5 D1 R; m% u

6 ~" V/ s6 T8 g  o( x9 J你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
5 W" \$ M! f. @3 x9 |
3 u" ^7 d) g# J& }8 P2 W$ z" y! a
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
% ^, T5 E2 U3 Q0 c; l- N, _+ N夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 4 ]% }' D( j9 Y; @* L

, \/ f, r! B" }* |# s' x5 a5 C9 Q不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
3 m9 V1 A5 g- k# q: ?0 n* }' X4 N
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
5 O: w$ A- P9 d因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   % L8 d$ q1 F4 U3 i

7 V) O! R2 X0 |4 }' ]* H
" }; B  ?6 U4 N9 V: I* S冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,5 O6 e3 w& W0 @2 i9 s' p
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
( O' A( H  a3 a. ~4 o: N) c3 B. e+ h: @( S9 K7 a- N
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
$ A, }+ }! u. t; Q9 m
: f; D1 V3 D9 b8 n) f穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,' U# p9 l: A2 U( C+ N4 \" d9 F
因為朝早才洗澡 ...
. g" Z) s* Z% x6 Y0 F! v4 C# L6 {
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?2 s" s) B4 J/ I; z: N7 H+ {
我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   & p) g  L5 [3 m

5 S" R" N: s1 _* Q你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?$ K) T9 [4 E6 I; J: _' X9 Y  @
我試過夜晚著住落7仔課金
1 p+ m4 Z1 |. F; R% {: Z3 g( B8 @& f
冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   " r5 g% `' `& _2 l* q3 ^& b- z) Y; I
) c/ P! H& g4 `% Y

) S9 E% r7 W- z; ^冬天就有啦,夏天還沒有
$ }: h! E$ \* S/ V, [: a% g4 o你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   
! Z9 ~: o+ {. m- D4 u+ O) S) f6 P
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
) l- |4 k' ]" \/ w2 v' b

5 M% ^/ P/ b' I1 h' A/ n8 ^( [$ o* c只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   + {* R4 P' f% {( g3 T- S
/ ^/ m1 f4 s7 ^# l0 e( _' j

2 B2 Q; o. _8 O7 ~只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
* I- `9 s" z. p, c) C無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   
- }# [  i. i  N# k) x7 b$ e$ b5 A) V! _: N4 ?$ J) P: y! E
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
$ [5 G" A/ H/ j( E4 r* {) J( I0 C0 R
還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   ) U* Q2 h: z3 z/ \

; x8 @$ n1 `" B: P( j3 A% S: n6 b) Z2 g2 Y
還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
7 R% {; p9 U) x4 g5 k我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   8 d6 q, T4 B. p. |
# A% J  F' K' ?1 T) J# ~0 M
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
% A- a" i3 R' i4 K+ v2 t) h' \4 y! M3 ?8 S3 B) V
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   
. N% z: f$ d' ?8 x6 r7 ]2 v+ N0 A4 ]9 l7 a
* [) |, R8 O2 o& S) v( `/ L
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
4 s' C- e( P  T% y
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   ' U  {- d4 z; ]" J5 [

7 m7 a6 Y; {2 W. ~$ k但會唔會搞到第朝無精神?
8 U, x6 p( Q5 U- G, k7 o4 k) m% @1 c
第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   " `) A7 L. a; e5 t! k  C

4 e# n6 z% v" O; g0 Q" u+ }- _: q
第二天放假才可以啦,不能每日吧
- S6 t) e9 V! X. \: @我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
  i, @% N4 t8 K' M
$ w% I& B! p: m, _8 o" d8 O5 B我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
1 p3 i6 c0 j( G: G7 U2 v. c1 ]( t/ S  F) J) `' C
我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   
6 n, Q& I8 b( K% _0 x: E1 |# O5 M4 ?4 b. l. X9 R
1 Q+ W; s2 k) i" \; e9 U
我只有假期時了啦
- o0 l7 J; m/ j2 o: \9 B1 G. F平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   ) f) k- S. W" y

2 D& N$ l3 s! a# M- R平日驚比人發現?
3 n7 B* _" {% N' |# j# y
( n" E/ p7 ?( q2 U2 u. L9 K7 c
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   ; K1 c2 T7 X" I2 |' Q$ N" A

& K& a* n' l7 I4 y4 n1 A
/ }7 ^6 e( ~4 |是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
& X2 z) L6 }! C$ \
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   
  Q' f: {. _4 c( ~) q# Q4 f. ?
( v" R$ O1 e8 w1 J: P) R我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
% s  W& {- D* N1 s! P" B  `
, y7 G& O) W4 \4 Q6 ^, Y應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧