嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   ) @2 j4 t% G$ ~# C$ h2 C2 d5 o: E

' _# U( E! \/ a8 L7 t, \: g$ ~/ X, n; d# |
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
+ @6 J5 W0 M% _# p/ i8 {6 h我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   & Y! P% D" T0 V: ?! z4 w* ~
2 L$ _' b" H9 Z4 U( W8 [) Z( G
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
3 h# w! j4 o; T" }7 l) i0 `' R- g! R- z/ ~( k/ [$ ~+ I& d! g# _
/ t" ~5 t* i( N4 h' H$ S) S$ b& [
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。' y  ^. J6 M# g8 o
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。$ n% f; E6 t' q4 ^) D" y; k
所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
9 t' t* [: \3 O, s% P2 \8 i4 M7 L( \+ l5 d
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
: A) N3 h9 h9 c' f+ m& X
. m1 B2 r( ^% Y4 V# h4 ?  d- |
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   + [4 N8 E( t2 }* [+ [# c  B

& g: |% G2 O: `8 _' |  z5 \
" w+ S. y( O) ^# U) R) l  T還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
  W2 Q9 B" z7 q  Q% N
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   6 R( u$ F% O7 ]
% Z, R" \" u2 r6 f& c$ M
- a- I  R0 ?2 M+ x& o* p. ^! o& J+ q- j. @3 x7 e
最便宜和容易買到就是這個了啦。
2 R0 ]! a0 }1 y8 J# Y3 h! W# u$ Z
% _5 v- A% J/ K' o3 y4 I6 P之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
" d. \+ ?; S: y+ X1 jヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
5 y3 r" _# f: M+ Y" p①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
, f! ?$ z2 {0 K: T% [0 ]* \; V6 H$ N& n+ F4 O9 d
效果可以看看她的文章了啦:
1 m; G1 V, \' _( ohttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表     f3 H9 g% u, B# \

% L4 E! G$ ~. k/ M5 f  O: [4 _) H, S! S$ x' Z& Q! j
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
4 E0 R" S; d6 R, _6 T6 H8 w
5 m( [3 f: P0 Z  k' J
補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,+ k2 @9 O7 C+ @9 j1 C) H% @
也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 0 Z3 Y. B0 {/ O& j
! c8 n7 t2 n. a3 y7 t) e
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
4 C- \5 _' Y6 L2 O  U! }$ d
  {- Y2 X- R0 q. f2 ?9 o& i  F/ @5 p
最便宜和容易買到就是這個了啦。
& L# b2 ?* k0 Z% U9 [$ G& D# i
) i6 A! [/ F7 }$ T8 [之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)9 H+ ?: Q6 i( {; _
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
. ]' W0 }4 y/ f①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂. S, p3 l+ B% l( W$ ^

" u7 x3 o2 }) H7 i/ S ...
' g% l3 G0 |& O/ z' M# v" G$ O
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
( H7 A: ?$ x. Z9 Y! |' N: ~8 x4 _如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   4 a8 e6 I: X. ?; m

* U8 R1 E4 g6 u2 I& O- }  {& C1 \7 l! t- p* }* N6 ~1 F0 z
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
3 g  K+ r# o& M0 M如果用量不多不如買現成樽裝的
* c0 H* d2 @4 z8 K5 T& I' d) Q$ w% E2 G- L6 t' i1 d+ ?
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
9 s6 l' L9 V% N7 ~+ p0 o不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表     R5 B# y' p2 a  a
" [: L; H, {, w% t; ]1 M# n
5 I# d. R; R8 f" b1 S

0 N) }' Y9 S1 e* k. z9 d6 }0 Z
  G$ }- c7 H4 }) p: {& r$ g$ g+ ?補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,) b$ f& |) G: V" [2 s
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   , [0 C' Q9 D4 ~- B1 u
我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
6 f' ]8 b: f& R8 l: _$ s& H. o6 T你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
0 H) D& t* T$ g) r2 E( Q1 W& W5 Z3 g  D" ~, L0 S3 S, e
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
) ]7 [; |. X* A7 |3 H
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   % o4 X7 l3 ]  H( y8 B/ f. A7 k

$ {6 R: t. A+ _. l, s  ?0 `5 J6 U仲有兩件係到
* H0 F! Z0 W4 M* p
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   
' d9 H! L) _8 V
; B6 J# P' z$ \9 u. P+ S$ J會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
* Z3 {8 C% p! s: D8 p2 ~唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼" B3 K1 S1 Y$ {' w
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落+ P; s! \6 k* Q6 a3 Z
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
3 W7 y5 A: [+ M" K7 }* Z( h' P& \' z. Q. }# E% w% j8 r2 L
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼/ J$ {; l5 N! h! @9 d3 S" n
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落; _( _8 {  n% ]5 h: O
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
, s' ~* J  B9 F1 y. x6 b淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
. A! f, l- {0 i3 b9 p( E
  ?. F$ d  v! n) }5 m% v0 V淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
1 Z/ V( I0 [' E$ s# h1 z4 }
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
% @3 h# ~* b  N
: L2 U, k* v+ q我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
+ i/ b$ a& ^! g/ x
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   7 \+ m3 |7 ?% Z- O4 g% _
! i) N" l2 n, D( Z& s8 {6 c, j0 ?
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
3 C2 _2 Q. p& w4 U6 U
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛5 F; I3 U$ G; p0 h8 ~, s+ H
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   - C# W7 l7 j) O9 M- ^: N1 M

, V" G& E) [# v: P' B4 q& i$ B. |" J  L我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛1 z2 y* e1 X6 Y6 F# ]
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
  i0 L& Q9 Y! `( D: c
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   4 ^9 g& `3 w1 g- r/ I+ n
6 M1 R) j3 w$ j: N& H
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
' l# a" g/ _0 b" g長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服