嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   
( B5 i# f3 j4 P9 g' s* \
( A6 e. v7 [$ {* g! _( w& s3 s8 J
, B+ T) k! `3 U! s$ Z* g我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
6 U0 a( D- z& c" O

! [; y1 J( U; z8 I' W下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。# I& @3 H& |4 }
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   
; G- e. }7 C* R: m- I3 }9 q6 w; M
5 x5 P- D$ w. U9 C% s. \我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
( T; x7 Y. A3 j! T5 K. |
! Z4 L% q& R# n3 ~如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   6 f) s4 o0 v3 [4 S6 [

/ O9 l. V! y% f  o; Y/ t  T: g( c( h! f& W1 K0 T* ]3 F
未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
, Y& t' {: r' n9 l4 {
0 E! L1 j" s4 Z1 m  ~: H8 j還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   
) z) n1 U+ G, a; X  G0 U
6 h: s6 V1 j# _, ?4 v# Y
8 x; q3 O* b6 w5 t下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。% [) a% z- S* k) w  M7 U5 ?- g
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
; R2 \& O8 F4 b+ i
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   
; j6 \+ M7 G3 N2 l( E! x3 \+ v
: Y. B) m- E' K6 u5 i$ O& x  N  V* `+ {9 f4 n9 w' }0 A* p
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
+ A0 @6 k" \7 n# c
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
1 e- w1 O8 @4 }; j; c$ P2 ~, _6 K6 O% V  t* y& e# f( D
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
/ E4 J/ ?/ B; p7 c$ _
* ?( u8 T/ m0 |3 a戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,% k( a2 S+ A. s3 T. c: h
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   . a( c) k+ h" ]
& E; K  |! b4 X) P
6 W& t+ p2 \! q2 \* F
戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了," I" R. j9 [, g( I
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
0 v8 R' ]' ^9 U, }8 }2 @
無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
/ ^2 L6 ^& f! H5 G2 }1 p& }( _& ?  H, e& ^
# n# f: s! [5 m% Q' A
. B9 a0 N4 T+ O4 [; \
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
" j' ?" X' ]& ?興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   5 `7 Y" _) o; W- u4 h0 U% G
! y9 Y# I+ U7 A0 {
! [9 }% u# e- B: [4 F
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
/ Q4 t) U% P+ |9 n3 i1 z5 [' z3 x- v3 m5 j/ ~$ o
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆  [% Q4 _  }2 P6 y; S1 @3 x+ b
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   , X3 }. z2 x, {% r
+ {+ A5 F  p4 z1 e: K9 L
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
' |8 @1 n- i3 V1 s
/ I  \0 k+ X8 \# i' E
我也喜歡軟綿綿的啦,9 u5 x& r9 `* h. E$ R# k
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   
: F# J. ]7 A! \; e7 B4 q% B0 ?7 r

2 |2 [5 I; H9 n% a' P  w還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
/ S# o9 B0 ]: I/ j( |( {+ d興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
6 }9 t, l' A1 `% |4 l, ]2 U2 V
所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   & L5 g5 V, x# n8 d0 q. R- I' U
% @) O, G1 X  H0 x
2 a7 l  Y, o1 ]8 b' T9 \: `3 g3 B( A2 s! I
我也喜歡軟綿綿的啦,
  |7 D& T3 X) Q# |8 R3 T如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
5 d8 c  `6 {: F$ v8 w+ ]有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   ; B- k; G: f4 |. H9 t; h9 e
  I5 h7 q' ?2 y4 f+ @
所以我都唔使清理就唔麻煩
( p! N: @1 `& f$ J* _
4 x( I: G2 ?, _
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   3 ]  E* }9 b/ e4 N/ F; }$ t
& T% v' ?" S( G$ G+ r

+ ?( b. P' u8 X, B8 P5 x水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
9 Q1 E9 j9 Y) R- \" A5 ?! f想揾細細個氣球再試
5 S1 s6 L# C* ?' w2 s: O$ H
, R8 Y. E. l( y8 |2 h6 K6 l( [# k細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
% H6 u5 ~, `1 F* f7 k; a文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。9 @7 B" o9 `: M
, A8 K" [- e4 d" j2 V1 @7 G( O
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   & ?. x0 A5 Z7 j: [" H2 H+ n

& F9 X) M0 S/ I% Y( Z6 x/ p  C% s& B' C7 C; h$ Q
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
1 u- Y$ m$ C: N# k2 F% ?洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   2 Q/ o7 _6 d2 u3 \- b+ i4 o5 L  n

& k8 e) D: {* b" v2 C$ V+ P  \
3 s1 ^0 u8 A. `( `細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,( K- q8 r- L1 A2 h
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
; e3 i% r  y/ e( ]& Q( T* c+ D! J; B; U+ G
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
9 R# z1 @2 J6 [, S
6 p, N7 ^" f( E2 y有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   & @8 v8 b8 T3 T5 L2 D

7 [; u4 t; `2 `% q, P5 j洗完會無咁滑同彈性。。。
% F4 l6 z: W4 {* F3 V: W& g/ l; h9 C/ E( O( b- P" a
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,! v' ^# W/ Z% B3 Z) M
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
3 Y1 z9 w& |+ j. I5 t+ j所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   
1 }' ^2 Y8 e& }" r5 l1 M9 V4 @7 {: `5 D
1 W4 N# b$ v$ Q+ p* |! l. D
有無示範可以參考下?
# D5 ^1 L5 T# o. K1 v% Z! c
" _. c3 ?# D% Z& i( @  }9 O) [! E3 z
有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   - h1 Z" P" }, Z# p& ]; C

" U1 n* u5 f6 L" G$ O5 W3 ]- O6 q) F
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,
. g# b. p( y1 [4 Y# f只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。, o3 [9 X) S  P& Q! Q& S
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
$ o% D: J3 T" F$ h5 z我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆3 Y# A4 ^7 }/ K' a5 @
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡 $ f( I3 ^1 N& i9 ?! R: T

: P8 [, t) y1 ], l* y9 R& d, L) ~2 i
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
* C3 J+ E# f# I( t; T* L" l
5 _( h0 A& j! u1 ?# G9 E2 Q( q4 F' w9 l8 k" ]9 o
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?" V7 w% p3 t+ b( W. O( _* X
8 n: l' \! z- i. X$ K  R1 A
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
2 O* N. N$ a9 x: |% C4 i( k% B7 I( t$ Y6 n! x
0 k/ b% S( D% e
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
, X# u" Q' Q* X( h2 I3 J) I9 f" K/ L( x) G
前面的左右位置:可以 ...