嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   0 M$ V$ A2 d$ e! e" \

& A3 y$ B1 i' l8 m# N  j我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
4 z5 C0 F5 F2 G/ q所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
, ?5 O  w, j/ H5 ?$ c
+ [# T) w* w, k, D) c5 _$ ^
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。3 D3 d; B% c' s* @4 y! p8 M
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   . e6 G3 u9 K, h' v. b

3 y2 ^$ [  L$ W+ r* d
% }/ B# I3 d# f9 U# \% m: r. Z. U- g" H我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。
" Q, W4 d7 j" |. J" O" G4 B不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
* y5 ]) F* ~: v- Z4 r4 T* R" n
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣% b6 ~. g! E, Q  ~  U
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   ) i4 I6 v0 o8 n  }6 a) f" N

. u  T  {8 L: G% J6 e+ B$ d2 U2 N我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣3 c, e+ E2 }( [( k0 I0 l/ U( ?! O
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
, F  X$ M7 d$ [. \  p% _5 U

% _8 S) B/ \1 \1 M# Y用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   
; E, o2 y1 C: L4 a3 Z5 J% ^! P/ ?. b

/ b1 n: o+ |* o. Q, h用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
- i) v: c, }" C" h4 i7 O4 r/ F我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   
& A* o" Q% w, a0 Y( |" _
# Y+ h$ P4 v. J1 o& D2 S) E8 q  N2 j我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
7 z2 Q0 h" {9 _

8 v4 y$ B0 @  ]6 |, v' o
; g4 L) e6 j4 p# C7 z試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,8 u, b$ n2 e7 f
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
/ m& j1 k0 B/ U' d' W裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   / H: U7 S1 {( T1 g! x: i# z; u
; \6 o0 m9 l" J* c/ l) X

/ ?' l$ S7 s$ d7 X
: g' B6 W7 S" z; X試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
5 x- y8 [" d, ]2 s* ], ^; f% Q雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
8 o4 S1 ]) Q* P4 O% t0 R- C) v: P" z9 B裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
0 I- [* s3 T! S7 B! x
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   / z8 ?) s( B. w0 H

2 G8 ^) V8 D* l4 L0 `, `; `$ Y# q; z清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
- B# F3 i3 |5 V( y3 D
8 Q6 R% z+ Q. j$ b+ d1 j% `
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,+ u& Q6 _* }% j- O2 @& j0 i
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
. S8 }8 E1 A- D9 t9 I3 L+ w0 d
7 Q) e# d3 {9 G) Z7 ~9 B* u3 k; B8 Z# A& t2 n4 C7 Y
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?; Z3 E- A, W3 N* _. }. H+ [
2 {/ k7 K  G2 I, J1 v
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。2 ]6 n: T" a+ S# b5 h

2 ~( m9 j# u$ l7 a4 M
) T' H4 F1 ~3 ~* J9 \前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。+ g7 P- [+ Z/ g* b' x* T
) t# P2 F. j9 Z9 z, ^$ U
前面的左右位置:可以 ...
5 ~6 B5 D( R: e2 q+ S
. `9 p  n! N/ {6 G* h0 L
; [9 ~1 o) \9 T" _# X5 D呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體, O3 U# D/ e6 {6 U% h0 E
https://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   & x+ E8 `9 w" }& e# h

9 l5 o1 k# b0 N
# @6 V$ R$ s. X& L5 S) P不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
$ V4 H% }: u* f9 I6 Y不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
9 ]) V' u2 U# j% a
咁麻煩。。
! |% W8 E6 m6 ?6 F: x定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表     ?6 O2 q1 _. f9 A4 U
: z. d0 V+ {! ?+ X
8 G+ |+ s! F% A

x7 O9 l; f5 |7 E呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
! ^) O" f, T( d) m7 Thttps://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
4 y# c* R8 k6 w: V- _6 B# l6 _2 Q4 |: F" V1 z; }
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)7 c  Y! ?. I4 Z' X+ Q. n
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有) 7 e5 A7 O( k* Z
4 C/ l* A3 ]6 [! F( T. C
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
: q1 g9 e8 d& |# e5 a6 B6 F( W# y( D% T9 ]7 E; U- w; N
咁麻煩。。
) U, m2 m  P5 X3 r6 r- X% Q定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
% @% \5 g; y* u  o% h3 }
9 o6 A& Q2 o. Z
雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
; \' p: l8 u) V  `1 F$ P也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
8 `8 R; s% @) p1 c, O# S, G7 Y沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 7 x! D2 X) Q5 D7 b

" O4 o7 l: m9 i# o: r* R' j這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
3 e4 T# v9 l; K, h$ E但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   - X3 \% i/ H7 j: w% p

+ k. D& k" D8 D8 v) o& A8 [" V2 F' _' D9 w0 a
雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,7 m7 W5 a; @. I% @
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。- A) b) [. J3 X( G3 M1 A% A
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
5 D6 M& B( f4 Y: f8 E0 _+ X, m9 j/ J
  I. q0 X% ]: T$ V- R這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。# v5 I" D, _; R! ]
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
& i( J$ _9 P. M
其實咁緊都好難會變得好大。。。
4 S+ k: |* m7 D2 R$ \& H) g膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   ' S  ~' u9 C& v; K0 Z# J. v

! B' |( d3 A* C4 G) s
& g7 L8 a( t3 {( W9 K# v' ^1 p1 r
3 z$ N" q% q/ c6 r2 Z呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體4 O8 ^2 A+ ^: J8 x* E
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
% t3 @$ P6 i! K( F8 ^# f6 B
- H; c" V4 z0 t/ F8 b還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
0 X' b7 O7 g$ W  x/ z* K( A這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
2 ~% K) m+ U& V( V9 A6 y
: o$ v( ]# c5 J( R  m- A9 g/ f雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
5 Q. ]3 d0 r7 w5 f6 f' v你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   
9 R6 T; ~$ v' ?8 e9 s" t
: D; ~3 e4 s7 H3 \0 E# |' E
6 f! O7 v& n0 r0 z5 ]3 l( k還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
( i- K6 A. N6 r0 s: @0 j這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
8 \: }3 x( D% @! ]9 P* E1 U
9 t0 n/ T" p( ^雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。8 B6 P  U: h) q: t; Q
你有試過用膠針筒嗎?
6 H+ n1 I# R. ~" f. A* B6 R
3 k# l& q% \/ j! I  M+ T& O普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄' I8 |* _" T: L" C8 [0 s

! t' F; {3 ?! r- [; d針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
. g* d! Y1 J+ w3 [* Z
" Y' Q! v/ R4 g8 t$ o2 f其實咁緊都好難會變得好大。。。. G) @$ C  H+ x  x
膠紙係藥房買?要幾錢?
1 V. H) o# D2 ?1 X' Y& R( v9 `% `4 m2 Q1 a6 H. G/ l2 I
透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,
3 X6 E3 @& ^1 z' T- _手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
; V, X0 Z5 _. b& [6 A1 B5 g/ \- _
& b" H: c* y, G6 Z其實咁緊都好難會變得好大。。。4 _2 f0 T5 W8 \/ ^" P" x$ V! v
膠紙係藥房買?要幾錢?
% ^! O. X7 N5 A, ]
  Q' X; u- [. G+ G: @) p. I: j# X; t
藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種
5 i8 i) q0 [. e& S9 N6 J3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。! n  W/ M0 h$ k: q4 T7 n" g9 u( ~
6 R" b' S$ e7 n
如果想包住,有兩種方法,
: ~7 |& ?9 v" ^' u一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。1 A0 v- T/ I( R5 l
另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
1 L7 z3 O) C. f; L' q! y
  w7 N* @- Y: u! i% V6 p- S
2 P8 G6 s3 n3 H2 L) Y, @+ ~% w" v$ q普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄; w/ e  b' Q- s( c' \

8 x- f5 Z2 Q: m' F8 A, X針筒又可以點玩?
" w- ~7 A% W0 t$ `5 g& c  M  B
7 c/ c2 Y, E* a
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,
- R1 v6 |5 I5 M0 o! L+ g4 A然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,
8 o" d# u* k% h; T- Y入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。# L6 j; D1 d- g/ J  F4 W8 O& y

1 U5 O$ \2 d/ }+ @. n" o然後有兩種做法,' f) q/ M1 [" n4 O1 W
可以打結,然後將水球留在裡面,' }5 m6 ?* V1 B
試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
9 Q: O' h# L8 O6 X9 t$ \而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。
: h/ @, f0 |1 Y+ X8 a/ j- e/ Y: v- z# `' l2 ^4 v
或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   & h2 Y& N9 n4 s; r: b
* t) ~  M/ C& p$ y, \

+ U  X) n# m( K/ r將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,) W+ n' i' o* s4 Y& u& z2 @
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,( i) s& K  g7 Y& C
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。
5 M$ r! z6 g7 A* \0 U& q: p7 Q+ u, O" |: V
然後有兩種做法,0 C  K# R& |: Y1 H7 |( c4 D. I8 q
可以打結,然後將水球留在裡面,- @; n. g0 m5 v9 T5 x' Y( D. m. U
試過維持 ...
& K0 x9 W& m- R; X- g坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   5 N/ G' M! O! ?' V" c# G
) W6 _1 y7 R. |9 ~5 `3 s8 H+ L

7 M9 h( Z# D2 r7 J8 K: j: A- x普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
4 l, y* j6 U0 r5 u5 c9 M
: H) M2 u" S( L/ z, {  [針筒又可以點玩?
) W% s, w. p; v! X5 }0 }

& o$ B) G+ W. i; }還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,
  o* X7 f7 ~% ^7 R9 ?# ~2 S然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
1 V) z0 `6 d3 @" ^3 `蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
+ W  o: a+ u5 x. L; X0 t! k2 t4 x身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,( [8 `* J; ^! r! K* X! r1 K/ V
即時動腰就可以很興奮啦。
4 {6 k- X/ X+ i% O# P8 ]  A" V- q5 J6 j" j2 ^' c' t) R! y" _6 ]& Z
昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。; k1 I# |& ^% E
還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
  Q7 V. M1 w% A9 y$ _5 `3 ~9 p3 b. I( a# k7 e
坐低唔會整爆氣球?
) g) C# {1 R1 t6 _4 Z: e
, X2 j- p. x( y- e- c/ k在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
/ Q4 q( L7 o! h/ D; ?8 j如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。  y! {. s* P* y
可會十分興奮了啦。