嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   ( E$ ~3 f& ~5 k
1 f4 l! I' O. Q7 r" C  G  o
我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
9 r) b# z8 ^' }0 Q" [+ e. e" \$ e1 X所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
, R! ?4 ]* a) {& E6 _# Y

% Y) ?) `3 R& c2 s我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。4 N1 s. v, c. }. T% i
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   6 I5 b0 @, t, ^$ B/ n
2 C' \- Y% A+ ^9 ]" [! u$ \$ t

. V2 m6 ?* X8 `) g; t我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。
  C" l, ]( J. Q9 l+ L, G1 R0 |不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
( ]5 e2 R& Q3 j$ ~! Y. [- v我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣( p7 w: r& W: J7 B) T! _
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   0 @5 r1 x. o2 ]2 c
7 d% I; g. S& p# p/ T' P6 |$ o
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
8 \! U0 l! m5 D! {2 ~1 c5 G唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
% i/ D2 g; w  d; O! }
4 Z" `8 [. \& [" F! }' Z
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   ' [# F: C. |6 l% P2 i, R! @) X
0 @. E! Z+ T; s" S+ T

- w8 R) C( M6 P" f用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
" \6 O3 z( e( Z) y我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表     P" E/ u/ B# _7 S* K! s* i) O
1 I4 R1 E) Z6 |7 n+ ]
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
. D  {( }# l' J/ v& J( v, O; I
1 n4 L% y4 w/ M1 v2 w: _

7 h( |0 ?$ B- h2 L試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
% m8 R* G6 a0 i! G雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
9 v5 V% U: |. }$ m裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   * W  G  b  q  R8 e' h

) E2 b  a2 I5 K; S+ [
* n. p( S( L- K3 G4 c- c5 Q; E
3 S/ `0 a7 X7 \, F" W試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,4 }6 g% x  Y% L0 C8 E% E
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,1 G, j" c2 x. \: ?
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
5 g. P) @7 O8 |3 ?  \8 z. W清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   
' c9 d' O$ a" j( S% S4 O. p# W+ u4 E% V' D
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
; ~4 |% c2 a3 W
0 q" `. v$ L' s1 R6 ?不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,5 z' N3 ?9 _+ a
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
" G1 S7 P0 ~. n8 V! k8 T1 R& P" t+ m2 s& c2 B+ \( c' a

/ S( v& ]) n- Y+ e你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?! }7 t% e. e  I9 F! ]
# s  w* ?+ W2 _1 [
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。7 ?7 _+ I/ |; S- M( ~2 p3 K& a
& ?% N0 C4 d$ A  J  y1 N9 ?

' Z1 H' G! o3 [/ g' F" f$ P; b前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
; u4 ~8 M4 V0 j1 ^4 C; s- M" v/ h9 H. g0 p; b
前面的左右位置:可以 ...
8 t# Z3 M$ Z5 a( Z' D1 B# r

9 o% m8 I2 S6 V! Z& y, E5 x2 _5 Y0 u) m% P4 v$ v
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
- v& M  ^8 y& a0 phttps://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表     ^6 [2 ~( @1 a& H+ S

4 G+ {% ]% o) C3 D( B
$ V+ Y1 T; j( l  V5 F不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
# _; `! g6 H) |/ U不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
, @& F* W/ P2 W8 O( @1 e2 J. D咁麻煩。。
& x4 ^( _# \3 ^. u# C定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   , P3 m: v% K* s3 F( d% s: p
/ ^7 B2 ~+ y" A2 w( d. ]
7 e7 h7 ?( K" u7 {8 t

0 [4 X7 T' O% `+ m呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體. J1 _5 S) g& s' z2 `' @& M
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
. J* h  O; ^# v& @7 Q
+ u' ^$ m* i3 }, Q: E& N
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)* e& b5 Y4 I4 ~! o1 O% i
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有)
$ |0 g& h) P0 a9 m0 s9 l1 u# p" E; S# u- d" F! ^( C
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   4 d. f0 ~0 Z7 w% ?# X' e

4 E+ Z2 \$ C2 Q6 Q# L: h咁麻煩。。
+ r0 s+ }) A3 l' L7 x定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
# A! c9 P/ R7 g$ d- p0 u

0 K( O8 U2 m; m3 e& H; m雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
& O1 z) B8 t/ _+ Y; Z# w( H7 _也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
5 l# N. x1 j  K2 U% M" h5 U沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
# q+ ~$ x( i% w3 ]% P9 s7 M& y9 a& W$ L! ?, x
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
% x3 p; F. `+ Q2 U+ y8 t* C但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   ' h6 E- r4 ^% Y$ @, T3 U* z! w

* v2 ?' g& A' k2 H2 Y5 Z* Y0 Y5 y8 I3 n
雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
6 z  j$ N2 `) u$ q. q" ~' k也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
: C( V1 b1 `( {2 Y  A  l0 K沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 ( }* Y* L' g7 x8 \' r" d
6 ]7 C2 j4 W" E
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。2 `. ^9 P% ]: {1 f: h: u
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
* ~$ e$ z. k) s9 H其實咁緊都好難會變得好大。。。
2 B0 ^$ H& ^  M膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   2 ~9 H! J* \. V4 f* J: s& e7 ~
2 [5 d0 \8 Z' _2 K4 g' P0 N, a( e1 N

+ [. k7 G& `2 x7 h8 P) G; X$ U/ ~8 {# k* ?
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體  @: q+ Q" k6 n+ K: y
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
' Z& L. V* f4 V
  `' d8 y  Y9 h
還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
' H* ~  x4 J9 I0 u/ B* |) K這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
; W9 c- S# L! j/ J9 ]2 j$ L# R+ x
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
& W: r5 \' e% R- I! g' ^# [) e你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   ; y1 t8 e" Y- p0 w( V
* q2 p4 V7 s/ z* E& b
5 W  {9 x7 D+ {" ^$ \
還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
( Z4 E8 s# _8 t. [2 [這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。! r- e, ?3 g) O

: k" E" {, r0 {% D; V. ^* J雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
$ n- P5 L% [% w7 f$ A8 ~) }; E你有試過用膠針筒嗎?
$ L9 k0 A$ y% j6 s6 Z0 o  d. H$ H+ }
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
. Y+ W: j& v0 }2 T, `6 s2 |, |$ E: K+ f
針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
( b: C4 I  ~% K1 I8 C6 A% V! f' b, q3 q& M0 Z' n, u7 z
其實咁緊都好難會變得好大。。。8 `# A6 E/ a$ u! u
膠紙係藥房買?要幾錢?
: v" W6 x/ v& E( d  N3 ?
, C& ]4 y' E4 V透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,1 w& U1 j% c( l) R4 D5 ~5 Z) \
手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   8 c7 X9 |- w$ d) f, S1 T
* `# o& n, r# y; w/ l+ k5 K. T, [) d/ \
其實咁緊都好難會變得好大。。。
$ o8 a' [$ Z% D4 t$ A膠紙係藥房買?要幾錢?
+ {5 H( l$ j# n7 Q* E9 _3 X; y8 Q5 f6 F6 A
藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種% W# A( x" @; H
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。1 E- p  |2 s  j* Y

( q0 a$ T$ w+ J& _% T# z: S如果想包住,有兩種方法,! g4 g/ R1 B/ ~2 y1 e
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。# y. [4 x' p$ i
另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   8 ?$ |8 `, Q6 p; \8 V7 R0 U) q

8 \" v( J8 x! w$ V% m' l& B( c* \5 P* y- K+ e! [. E
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
) k* x# w9 ~4 ]2 B% ~1 _. a, R- g7 N: Z' I
針筒又可以點玩?
4 D( Q6 _- m6 y4 M/ p5 c( z" f1 @: B# F% L7 l2 e0 H  L+ ?
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,: ^9 D# U$ Q5 s# ^* |
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,7 N0 p6 s3 i# j% \, R; F/ L) \
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。
9 n2 p. v2 i' b/ r& P! ~6 @- f, q  H- S0 {7 w( u7 f+ v
然後有兩種做法," w/ i, c6 v7 s3 O+ [1 d8 {
可以打結,然後將水球留在裡面,) D( X3 z1 F7 E0 @
試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
) `' x, J6 c5 M# x: L而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。- I# K0 {& F/ k6 l, k, b* j

9 T" Q# M1 c( q" f6 W) {或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   % L# p6 \- q) e2 \

. M1 v- e! L6 U; B4 |; P: f, E$ j' I2 R0 A1 S. Y  @* f; x- H6 Z
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,9 p8 S. n0 r) o& O8 _+ c6 U$ G
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,
0 h8 l3 j4 Y7 `/ ?7 \7 r0 e入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。% i( Y0 H# ^' T! A6 b- V
: j7 T. Y' F. c$ T8 u) C( w
然後有兩種做法,$ S% G. d8 l+ ^4 t( U
可以打結,然後將水球留在裡面,2 |. j  C( t$ t4 ~0 F5 h* V9 V
試過維持 ...
# L8 H7 G* R3 |
坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
) v4 T, C: n5 f! ^& j/ Z! F. C% V  `( x) W( Q3 t7 e, ^* q5 y
! [$ {1 n/ r6 w6 l# y
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄6 B0 Y4 N  b1 a1 i

( O" E/ i+ x/ v/ f7 v% i5 i' o針筒又可以點玩?
2 F+ J( H6 b. y: W8 e, R* V" Q) N; Y8 G" L
還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,/ T0 ^8 f- h; ^! W" v' x
然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
, F; m6 n# _- W) d# t4 b蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
% S0 ^! S7 N$ s: ]! v. Z身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,
/ n7 N" N1 H$ p9 P% D$ h4 V即時動腰就可以很興奮啦。
; K. j  x& z" R7 a; |! F$ L/ J
' p9 H: s) o5 }1 |) S. |8 K昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。4 x' A2 w+ e; B( ?1 |
還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
5 o5 O6 b5 y/ Y, H6 z( I+ \1 b4 ~+ X0 U0 q/ n5 q
坐低唔會整爆氣球?
) M* v7 @! h8 w: R) b6 o
, f# q& S4 s  M3 b2 A5 V在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
% g) @+ Z* L7 `3 W. g如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。- U4 k. ^: R+ E* s7 _
可會十分興奮了啦。