嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   
3 v. ?/ a: D& }$ `8 G
# o0 E% b5 h  _- c) a0 C7 U我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆* C5 n! j# R  }( p
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
7 ~! G3 x. L5 x& ^+ K8 d1 c+ J5 p. c* D: m
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。0 e$ y6 g  K" e
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   
* R# Y; R( @& a/ K
$ l7 T" M, s0 w9 {$ k
* `/ v7 a$ F! \, m+ c" `7 b3 {我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。7 P4 Y& D, F3 q8 ~$ s+ f
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
& J  G+ W- |. o1 w0 V% P" {7 @
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣# e# c. t3 n* o8 Z' Z. l/ T* i8 C' G% \
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   
6 T' H! K: D, B/ H6 T5 @
0 [4 G- o0 k$ W; b* Q! [2 y$ b; l" n我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣- @8 A- G- {3 p; s/ v
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
3 g: d: Y1 `2 U( I: u
3 A6 W' P4 R! L) q+ C
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   
. s  {* }9 M8 y8 S  H9 }4 z& ^( M! ^, W3 m2 ]
  `. v9 o" f- u8 D( f5 c2 t- s
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
6 j2 j" k* r/ a3 d0 D
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   # m+ j) }8 l! n

# B0 y& u9 `" U! R& t5 H我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
/ b9 R( F7 i* I* r" J$ ^

" \( S- W* c$ m9 [
0 h" l4 E* h! D, n試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
* `4 p' ?& F; u" j% s, Z雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
; }7 {+ C$ q& L1 Q. _裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   
9 M, |  v+ @) Y0 f' ~3 `( Z. K1 n- g/ l
3 k% U! Q# I/ O+ G+ r

7 _$ e6 ^7 H5 z! X, L試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,1 H  k: k5 s8 ]1 t% J6 s7 f. C! H
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
; k# h) y& m+ @. [" k) H裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
% I; B* A0 }  T# b+ m2 E) o清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   
+ l6 t$ F% P, {3 x. ^7 u0 g) D6 J- ]$ R  X& B/ o
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
: s1 w3 p9 F8 M" b
; [. f2 j7 N6 B9 p( d5 A7 @不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
1 ], _1 h' ]9 \; h- w! {不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
, X  C0 H* ]; U  S( e4 W4 q; m' Y9 G
) E# U( j6 Z$ ?- }$ U' a4 H& E& j4 A$ Z4 I
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
  i& Y8 {; p! @) B0 `+ G) ]/ C$ W: Y# P! f. c' t. z, x/ n
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
0 q" ^) r" r% c4 L' r# G) k8 S# u' Z8 f. b  S9 j: @) A

- ^8 ~! }$ m4 ^$ c前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。( ~* u/ A- M- s- _0 l

! k- I* h* I  ~5 t前面的左右位置:可以 ...
- `( F* p3 v- B8 G$ X6 _3 f9 w
( D0 R4 d. _' s; N0 _
5 R! [" t5 |4 v, ?
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
  R' B: b7 L& E8 M, R: z* whttps://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   - `# [3 ~5 X' n7 p: U2 K6 }

; k" p  k. h9 l: r" j0 k% N5 ~
- V, y' |6 E2 F" C& ]; z) H不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
5 A2 s; }4 R0 ]1 }不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
- H3 L# ^; B9 t0 D- g
咁麻煩。。& D1 \1 [& k6 t5 z  A* U
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
+ D5 H# ^& Y% e# |: h0 S5 z5 w& N0 ?

& i  D' F9 d% @: T7 B( r$ P. W; s3 c
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
+ [1 v% ^% n& S( C- V% L6 L& Shttps://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
3 }, l5 W6 r9 ~. |) F4 ?  K$ c1 ~6 `. r7 _; x; e/ g% t6 ^0 [
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)- H2 O# j) A3 G+ f9 W0 e. S
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有)
; o1 n) u6 L" I
4 f+ `8 ~5 G1 ^0 ^% ?2 X/ Q我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   $ p$ Y$ G+ ~( P# j' [) y  F( l/ S

. K6 h8 \1 }5 l咁麻煩。。0 C2 f2 s  e$ R3 h- F2 o( B: O7 v" L
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
/ l1 ^$ r5 z" n) S; ^( Y

* b8 g% d0 m, e雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
- D( ]/ v; l, f1 D: R也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。# v; v9 ?% T! S0 c3 y5 I9 U
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 + J; O% A6 j# Q0 b  g1 p9 n

" b, y# J2 K; J' T8 w: D! M這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
" R4 W9 E% A! L$ p, d但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   - T8 G: I$ U7 V1 j" E
& b( G) P) s) Q/ R/ i2 Q, U' y- g. F

+ _& q8 J9 k6 A2 }9 f- a9 g雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,4 a8 g- ~6 ?& U+ O" v6 w4 H& D
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。8 b6 k/ |' q5 z; j" v2 |& }
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 ! q, C( P  M/ ?7 l

2 c) |1 h# H2 b& k4 T8 v& m4 p這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。  o  z/ I% B/ O
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
- M+ r  k8 c* ]5 e0 D0 l  R  L
其實咁緊都好難會變得好大。。。
1 @: L( D; N  j$ C4 U! W9 \, G* d3 {膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
1 Y6 O* ^! `9 ^! \$ V: S5 U, l( O( _
4 {: K* G$ h1 l1 V5 _

" s/ {7 U  @9 E$ t+ ]5 z呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體6 o9 G$ z4 n, k
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
7 V5 {  ?' f/ z7 N% w- u! X

" u* B% H$ |8 a6 V還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,- |7 O, A  `  x0 C* L
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
6 A7 x3 w  L% x- q" m( u0 M* J+ b/ X5 x) S. I
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
0 G3 \- B- E& J$ ]$ b你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   
7 z; M- T8 W7 }9 _5 y6 E% M3 l- m, u. ]! Y+ ^1 ]! m. P
4 `, e  b( R: a) C$ D
還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,3 i* f( J" e  r5 N+ J& `
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
  g* P+ N2 m5 e  `7 T' t& |( c! U9 v5 X
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
" a& D1 Y) `3 L7 t3 O你有試過用膠針筒嗎?
4 t, ?' R; K& A, K9 e) C
* B, D( y5 y9 L( d& G5 M普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
' c4 F* f; m! Q# M8 n1 C/ B' {' J6 H# M3 O
針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
3 R  @5 r9 @% o9 G
7 ~/ z8 D/ \9 F/ }6 s  G. A其實咁緊都好難會變得好大。。。
5 o1 g4 Y! i) @; H5 t" |* j, H6 F1 d膠紙係藥房買?要幾錢?
* K4 n7 d7 \3 m% G8 T. r: z% U& o5 @# W
透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,3 Z% e% Y8 w5 {& }
手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
/ r9 n$ j7 G- Z6 f/ h0 p& F/ k5 B, O
" U; v4 P/ J. d. O) _& W, ^2 q其實咁緊都好難會變得好大。。。
: [- b) L7 N) j1 w# H* |: G膠紙係藥房買?要幾錢?
% N! w  ]: F5 K7 w. F

. N# j/ c' h( ]$ `藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種9 M/ o! ?& A) z! W( D2 f
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。
( t' T$ P( L* ?( L; [5 N6 F/ v) X% n- Q0 {3 n7 Q
如果想包住,有兩種方法,/ G" A) |. X# b. V
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。
) W, G( E% F0 G% ?另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
9 @5 z& m/ e% Y8 g" M
8 J3 Q/ @$ @/ w" ]7 e& Z
1 O$ ^; D/ g1 e/ @8 [普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄6 r2 g% {: S- K4 P
- h8 a, m: L0 |( V
針筒又可以點玩?
' s" @7 B  }) T! s9 t1 l- ~1 ]
9 W$ p! j+ M. O2 L
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,( h8 C5 c" r, [& Z
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位," Y; K# j3 I# }. a) B0 s0 ~
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。+ f  F" u1 z7 S4 h, ]
+ _2 G$ z( s* Y, A; r
然後有兩種做法,$ x: z* P# g$ C' Y* T( H9 B) i
可以打結,然後將水球留在裡面,- y2 W- z; R* f
試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
/ W0 \0 ]2 |" \8 X而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。/ Z1 W  x  j7 G2 H
- z" ?6 ?1 ?9 ~4 w, h
或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   , H% B3 y6 N& c$ n+ j  I& k# r- j

7 l8 I- L8 u' O9 P1 M; {% D8 W, \
7 B* o# K0 h9 L將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,
* v' ?0 @& l, D" Q: U然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,
' G& g- k, j* P5 r! v( @入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。, s% X  j) I( ^

; M# Y' O) a' _$ r6 Y然後有兩種做法,
9 H! T; G8 q& L) L% H8 s' Z+ Y/ Q可以打結,然後將水球留在裡面,
# B* U5 ~: A6 A$ `( w; z8 {試過維持 ...
$ S3 j* @/ e1 W4 U
坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
& L: ]3 c5 t: `3 y6 _
7 T/ j2 I4 P9 e, Q3 E
) [& n3 g. C7 Z5 U普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄$ R9 P: I! c# i( T1 ?

0 D: q/ X& W: r$ q針筒又可以點玩?
# a$ l/ u7 \7 p* b
, {7 {( P  _" r1 e* C& _
還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,- W  Q/ |6 g; O
然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,4 Y8 p3 k( c! x9 R
蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
- ^; V+ h3 O$ x9 Q: H2 W: R身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,2 j4 Q! }% U) A
即時動腰就可以很興奮啦。0 ?8 O+ w0 J9 e3 z
; o0 l/ v5 m" X. p$ W. b
昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。; h! ?- j$ X. o2 Q
還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
3 C& R4 f2 ^2 M2 {
5 {8 ?% W# A/ o; k( j坐低唔會整爆氣球?
- Y6 A; c- l5 \6 Z7 R: f! g
* Q& t& w% u0 P
在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
6 y3 q; a5 G6 D9 M. I1 l2 o3 r# y如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。' q/ X* I% T+ Z+ y4 X+ T
可會十分興奮了啦。