嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   9 e1 a- B. P# u, s6 y
有游水堂已經很好了啦。! p' n; V4 o; l. v7 j( q" H
話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。 3 Y! m6 Q* q) T+ D7 G' W! _

; _" i3 g9 m, ~5 \; T3 g
3 ^# b5 s9 G8 t3 w( h, v/ Y( m, P
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   / Y( {$ m2 v. c& ]& R
$ d+ F4 u+ V" C" j7 e
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
: ~) r$ D7 U. H% i: m2 a
" x; ~9 X' a9 L
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,8 p& N6 c! V( e- [; n2 v5 s( h* W
敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   % b' v+ ]* w' L5 M! E( {

" }5 E' Z( K  A+ L8 j
* {) C" ?: D8 i( _天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
4 {+ S; d8 ^2 S8 c2 I% c敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
+ ~9 i# b2 f( L' w5 I) O
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   + |2 V3 b4 Z' T
1 m3 Z, Z5 x. Q- |* `0 N5 O+ S
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
# \; I1 L% }0 j3 ~( E. `; M

( c. z+ w. Y- A2 P- c( G8 \* i+ Q. i冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
( x# z9 ]6 f3 g9 X夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
3 E# {, S( S( j* ^* o  {! G! w$ Q
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
5 h4 N- V$ X: s) v4 r: T3 g; U
5 c9 e  ^2 H3 e2 Z! X穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,2 J2 v) v1 U! P" {6 T: Z# E
因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   9 j& R, ]+ \3 K! m2 s& y# p) V

7 w( b5 c! t) m
8 P2 [: h) B2 e' R% }" f冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,6 D1 H" H3 T( [8 i0 A3 {4 j
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
& }+ r5 B* Y, S6 _4 H' a0 D2 A  }6 {! d; a
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
  c  }9 i! S1 e" H  z4 s- \- e# k" I4 A7 J3 q8 i# ?: G$ a
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
% M! |' f0 B5 Y! u, E; G2 q$ n因為朝早才洗澡 ...
+ o' `4 q9 U/ h
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
9 s* n- Y. @- F5 [6 `/ F# Y+ a我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   ! ]  [! M  x$ N: B% {8 S, a+ J- Y

7 y; N3 H$ v& L; M) ]# H% I你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?$ `5 {  u: l5 Q; D4 |
我試過夜晚著住落7仔課金
2 a+ T2 \/ P7 {" p
8 U( U! d7 ~4 L& _
冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   / {7 e9 `6 S( |# b
* G4 L' g& ?, i+ H* m8 f' ~
0 J5 U" m. [+ T* Z# r
冬天就有啦,夏天還沒有
( T2 |1 V# U3 _4 d$ r你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   . t2 Y. r% Q0 c% U( s3 }
- `& J2 t% y1 p# L. x* R+ G
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
' C# m5 p! v; v3 g% ]3 v3 U0 s  {1 Y7 S+ F% F, q! w2 X6 u
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   8 V7 T' \) q2 Y- Q7 [4 R
0 O2 u0 m1 p& j3 Q5 }: g( r
! [, |- m% i/ S" K2 ?
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
# U7 ^( n, L0 V  x無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   - o) V0 n& b1 W4 c6 l/ l+ ]5 G8 n
* F( D6 U6 X5 {% `0 p$ \6 h
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
4 Y5 {( [) v7 U# K4 G

! F: d+ i3 K( _, S8 Z5 S: n% H還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   5 X, r; T; B+ W  X

, _5 H- @6 x' J9 r5 m$ {0 D- L% B
0 H4 {- K0 V' I: }還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
& x' J  `  A' _9 ~; b, t. V我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   / H% b8 I% u; `9 C8 ?

3 d' H! G% ~' g# u我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
5 N) z% z  i( ^: ]' g
9 u* K: O4 \) r! j8 i
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   & F$ Q. ]9 k: C3 {2 H* q( U' R5 k

4 `1 L/ S; z* U  I
' M( d% N/ O5 x不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
4 L6 K. |" k2 |; F3 G9 T+ Y2 u
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   
, C! O: X+ h- N! P/ P; ~9 K  G5 [* c1 m  ~: [
但會唔會搞到第朝無精神?
/ h0 n& p5 v: D

2 z& t! g& Y& @第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表     w3 a9 }% w0 G* j# i3 @$ ?- E
9 \8 A* B, G9 L0 L
6 V; k$ \$ v  K
第二天放假才可以啦,不能每日吧
1 y; ?0 ^# Z) m& k# B" E我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
- n+ Z( o$ Y& M/ H
( G* t; I: w, H我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
2 `' [$ C5 e" R; r$ ~  o' k7 z; j  v  v$ y
我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   - [' G+ y$ G0 G5 o
: N! ?; ^# ?4 L1 a' J$ B

$ ?) z5 ]0 Y' s, T我只有假期時了啦
" P& l8 |/ J$ ^6 m% r平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
( r& Q  Y9 v" F- h1 Y' Y; H8 L3 k* G& W! L9 L3 s/ E
平日驚比人發現?
; P" P  n: C. O8 t7 ~8 @$ [2 c
+ M% _% z6 [0 W7 w: D+ x( C' F9 }是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   
* q4 d' w. y( }0 z: i2 ^5 y" ?6 O3 @$ C; e

9 y4 P3 I1 e, G4 D, D是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
6 h$ w. q) E+ o  v$ A我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   : D$ b4 j5 O2 ]9 R* F) V
: t# c2 G9 `% T/ e6 ^: g! A: A7 w
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
" L# f( }# \+ y6 \
2 A% m4 g$ x9 V/ J
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧