嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   
+ q% L8 f2 h. A3 n; s$ L9 p有游水堂已經很好了啦。
. j# C4 F/ I2 e# b話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。 7 U, Q) B4 [8 n4 y# F8 A+ e: @+ c
( L6 m" W) z, C% @) ]5 S9 _
; V! f7 }6 c& A5 f
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   
+ F- o$ ?5 R4 T6 v1 ~, y: v
$ A1 v- ]* K* ]& z有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
9 |% m5 p, t4 q6 y& x4 L' M: q# X! T3 a4 e2 q
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
9 k$ h, `' K1 `$ J' W" c5 l敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   
8 f. b+ Q) t' |+ ?) s2 T) c9 m8 u5 R8 s4 p
' y4 ]/ O  a2 }  |; [7 ]
天冷就要試試了,感覺真的很好啦," |" B6 j+ |; s7 [( J- f8 _
敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
5 M& c: ]2 c9 v你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   
1 y( t+ F" ]4 M: D* X. O0 G2 y, Z0 Z( X* u% o/ T
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
1 m: S1 @4 R0 t$ C4 I9 H
. G( G- u# A" [8 R' g- a1 {6 l冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
8 q9 N: X( W% n+ ?( W夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
9 P1 R! N* J" E" N9 k
, i7 Z, L" k5 W: V+ H, u不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
  ?: H6 r, q/ S7 ^+ Z  [* `' i1 d# Q' p% u/ l* b
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
4 p4 d4 Y3 n) r! y因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   
' A4 t) s! T8 D  @. h0 }7 [$ t: X8 T& C* r

7 g5 l2 c+ [8 x% f4 h冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
# I0 r, m% U3 @夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 . K; L1 F# a4 g; z8 j
2 F0 w, ~  g2 A6 M. `# {5 p
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦, + p8 u- e8 k0 _% Z7 k( c

+ j  g+ j7 m$ B+ c% z9 e: O. B+ G; {穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,- n6 @" H" |: F4 U- D
因為朝早才洗澡 ...
# a2 I9 c( y+ F5 v; W
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?3 L% @3 n8 L( ^* O5 q* D; u
我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   # j3 y  c- y9 p9 u
- ?: }8 J# y; ?8 Y9 q( c( f
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
/ o+ ?: m' S9 G& n7 m3 v! t% s我試過夜晚著住落7仔課金
, A( F+ s4 Y5 U6 c

; a8 R9 `7 `1 J2 b9 |& H% j冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   % h- V' |& V7 u5 q/ u% j7 o

; Z, l1 d7 j0 T) V- K& A: V$ o. _9 f7 b2 K( [2 z% i6 y
冬天就有啦,夏天還沒有
9 _1 q5 I7 T) _' L5 {
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   3 w" A" F* p9 k

3 V9 P6 Y7 \" i( l% {你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
2 i( ]( W5 |9 F, y
% u2 x7 @& d5 `& M5 l7 k& G+ K
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   
' n$ ^& F, Z+ t$ D0 A
: a( n4 }6 m3 R3 w) r
/ W1 A; [: x) G0 e只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
6 J- i1 j9 d) X# n) P5 O
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   8 \0 M# H2 o  ~; {0 G

) F! p4 ~4 j8 O1 Z無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
1 a! i7 `4 R( `& R( Y- G& Z7 |  E6 Y. r' p
還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   
( s2 q! P$ e) _* Q6 y, R$ \! ^& I
) b8 Z! X& l- G) C6 F
% }4 s: ]$ C* o  [' H* V3 G  l/ b還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
5 b  n9 j+ a  I5 @( S4 X+ ]我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   
9 Q# B1 I5 a# Z0 i6 \3 {8 X0 c' m$ O0 `
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
( q0 ^, H' F6 x1 u2 r" S
) H* m- r$ U; M; \  ]# A( D+ j5 J不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   : m+ ?  v) B$ k" q! D/ a! {

2 d* w6 z1 u2 P1 r/ R
# u% t4 a2 P* Y不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
* h6 i( b: N" V. o- W- \& p
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   
+ R6 N$ i, m0 p1 L4 N
9 P8 C8 S0 t7 B/ Y+ T但會唔會搞到第朝無精神?
, l+ w4 I$ x6 w
) [* e/ `0 S: e
第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   
4 X7 p  D- B6 u
% r; C) G* E0 R6 W
  K. J5 i+ c* M5 G6 b- a" ?第二天放假才可以啦,不能每日吧
, }4 Z. I# Y7 M1 h' B我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
9 J! p  s8 b/ N! f# o+ ]/ |
8 A& o! ^% Q  n' ^% r我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
4 D: u9 x6 K* z8 i3 I+ D

$ j% Q8 H* g! b+ \2 B我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   
  a# G  T+ O! `# a( j7 U# g; i6 d4 r
8 Z+ q- k# _# P& ?& R0 p9 ~5 x9 P) S6 [! W+ D  j. u: Y- x; i2 Y
我只有假期時了啦
& J6 y6 B" z( I) A5 @! K
平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
7 O# H, W  B- a8 G7 A8 |& d. ~$ T8 \
' X5 q( H$ Z7 Y0 m# [. @4 t: Z' }平日驚比人發現?
1 y* g% l/ ]' N; b1 P
8 u) o( V' N/ C# ?0 x是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   
- x! L+ [, x3 D; _! s/ Y5 u+ S$ I9 I1 @( a7 d
9 o8 e" H. x9 r7 e4 v
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
! e6 }3 m" i- L) s
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   % j% D. K! q: ^8 u( ]
0 L, u+ ~& M6 a5 ^( u0 [
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
: X/ ?: \* \4 H" W$ V- L8 ^
& m/ K/ ]: r) p& t7 a/ [! L! `
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧