嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
6 q3 z+ }) P' L' |  k
" m* |2 G- S/ \2 \0 m: O) L
. a; _( }2 x7 J% x應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
0 G4 h- ^# o) @$ z我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   ! q  L6 E6 i: x9 L
. U/ c- z+ ?2 ?0 c) J3 }
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
8 c5 W# `" n5 |- S" E& k) A. I; f# B: c8 C9 P$ C& H
+ O/ U" p' f2 N* K4 x0 q: I% K
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。
. \, _/ o! _! C4 e* K所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
2 v" U; I+ x8 g) Q9 o3 m+ D2 S所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
' H5 X: j1 y' q1 L7 u
9 K9 S4 s6 B3 v% x) ]; `3 @! \$ R我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
6 F. n& n1 s9 h% w* p+ j- g; ?4 b
7 t$ N, k  @6 R+ Y- g8 r  _5 x& e
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   " u1 w0 }1 w- n7 y& T

* T% W9 r/ u" B8 m0 Z0 b9 I/ y4 J! C; x2 T0 H: u
6 H5 i% {$ b0 `$ _  V$ ~: d
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
1 j8 \  z( k( O6 D* ?
" T8 }5 r# g4 J" t$ L- E4 v水性的除了ky還有沒有其他替代品?
+ B- e4 s; G. L7 ^
* s. V0 J4 U. N# Z8 T5 G
最便宜和容易買到就是這個了啦。
" o& N# D* f/ ]% E: B( [4 q
" n' C0 a, {/ V; V) Y) y# v之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
: Q  d# H% u% }- n) g' nヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
& E4 p' v, _$ x7 f3 J. k9 H# h①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
$ q" [/ y9 ~% O
' [5 p6 h# O  v% B5 b9 G效果可以看看她的文章了啦:" V( E' _" j6 k
http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   3 H+ M3 q6 N" v

5 s0 T. @! s' e7 \5 T- r& Y* ]( [; Z- {" c$ C
% K$ P2 H& y; [9 W* X% Y3 I' A2 B2 z" m- Z- v4 r& F
補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
) j( C; m) V% g* @% p也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。
, g) `: {; q0 x2 `" {5 a- p
8 m% e, y# m  U; f: r  ?: s' @& v你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
2 [& e/ A+ P6 V6 C. H/ J" ?7 u7 B. J" Y! d. R3 O3 v
9 X1 X  j" p' u) |) S
最便宜和容易買到就是這個了啦。
% c- `1 E- K- ], i: _: S1 t. V& [, Z) s+ h% Y( c1 P: T
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
0 O4 X, @+ I+ d* B! ^3 [! Dヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
0 d. q$ A0 S0 d  \. i# ^7 N①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
  C7 V6 c" F6 z0 O* z2 t* a
. ~3 v  L3 [' `8 V& s ...
$ m* ~4 F' M9 t& P, L8 A& ~
6 M1 H7 j! o& M4 {呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩- L) I& Y* X+ z' Y4 i# v7 L% o0 O
如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   , K6 q) a- {9 }

3 Y( N8 }4 M, ^
. v- D" J* M- t" R! L呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩- q6 W# m6 }, M! j  f5 c9 l# ?
如果用量不多不如買現成樽裝的
" ?) K) E5 ?5 E7 Z" O) ~- U
0 R# l$ S/ }; F8 S買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。) I9 s, I+ E7 n6 s) W
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
5 l, S  r+ G, [) b' t* Q7 F' \
# W+ ]* E3 c% h$ l. P/ M$ y: e水性的除了ky還有沒有其他替代品?
& |& x) k3 ~: F" ], ?  e
5 B; A) y, L9 N
- o1 D7 I& ?% y' l! i) A7 j, |; b補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦," C/ \+ H" G2 Z9 t9 r
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   $ L! L9 P8 r9 X2 i; O/ E, l
我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
  n/ W* D, \/ G" i+ v你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   ( @: X0 X  D* p
& @8 i  S% W5 h: l8 V0 l) v" [
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
" g! `3 f- b& q
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
0 F! C. j) }; t& W5 D8 f' t# `; |( z/ D+ B( u
仲有兩件係到
5 u8 v0 }7 ]4 u9 p/ ]會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   ' f# C7 @# {8 P" U6 w
& z, ]2 {4 d* J; W! f
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
5 T2 s% k* B8 p5 h& k1 w唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
2 D* L/ |% a! q, a3 Z所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落* t6 |1 c  [" b& W
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   7 u3 x1 Y( P- V0 E# I  p

6 w3 @, W/ T7 {唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼9 x8 C+ a& F' \0 {8 l
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
) q2 S& ~, l3 f& U2 F8 C' [# W而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
- v/ E, m) U( }: Y' l; W4 X; S
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
+ g# B$ ~+ [% m5 i4 n3 x3 _& h2 T# a$ z$ A4 x
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
2 J; O8 C, o0 L" j
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   6 d! O' P& Y1 Q  B

+ N) i8 ]% b0 B4 A我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
- A6 ~, D. s; v$ D" D我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
) @/ k; p! z( s$ {% ]
+ l" ^; y. A7 M8 U我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
% e" E) @3 _& j$ O. G  u+ j
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
7 l4 c: \# q, E6 B但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表     Y, S; z% d' n

7 ^" c+ J* P6 i' G: C7 B6 D: u我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
/ l, t2 \& U+ Q* Y: l5 t5 \. b但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
1 ]) _& q! g$ F. p1 C7 O1 X3 S5 Q* I7 C
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
  g  z5 s) _- W/ {" F8 `9 t7 j- t- r* ]% K! }0 O
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
9 s, W: K# B5 r! M2 W
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服