嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
7 V3 n- u) O! v/ ]
: V* Z5 n' z0 }- x3 }
3 F4 d7 I& M0 ?3 V應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
, F/ }- I" A5 u! v我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   1 ?; ?+ b- D4 A) }. ?7 b5 `& p- [

5 X+ t( y& Q" m4 e+ @我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
8 e  O0 v5 t; ?

2 b7 S8 a) [$ R' d2 C' j1 B* L0 C0 F. y! Z. g1 v) \2 C
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。
* d; t; n  g4 }% s6 W所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
* [- C8 t7 P7 |所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   + i% Q3 R) R9 _8 J' X

- s0 G  t6 E, |0 J0 P我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
) w% P( g/ a! I$ {4 V3 g# U! J
8 D. E3 i: g- B, ~1 t* i8 s2 j3 v
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   + i9 M  w2 l& J6 V
8 A* I- c0 e  k7 O( I; q

[: }8 w7 ?/ f* t4 `% J1 V還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
$ R  W' @: W; V" }: s/ S+ ~4 X水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
1 |+ n/ d7 R5 u6 s
: H) z' B4 o% Q* C8 s2 V3 d4 ?水性的除了ky還有沒有其他替代品?
( Y( R3 S/ P# \" ~! R: x3 j- H

" U- K1 x& q- y5 C; V' P: ~! v% |最便宜和容易買到就是這個了啦。4 ^# l% |3 b5 n) l" Q% Q3 I9 E& [0 i

+ R9 c& k& ?& b  d% W之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)6 {/ v& E6 t$ E* U* v
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
; a3 l- O* }2 H% n①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
4 s- M! e5 {  z' K' W! z3 [
4 O# K' b2 I1 a3 m7 Y  h' q% M效果可以看看她的文章了啦:
/ _1 U% S1 W+ w! ?6 Ehttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
, T! q1 `+ P# |. U& }1 p1 N/ ~+ l
+ G& I" e/ `" G$ A! L0 Q( i7 ?
0 c  \7 |) {. ?/ A% e' [, U還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
! `2 |3 Y, @$ t$ u) k) t7 N6 d9 W9 M8 @( B3 J
補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,' `$ h8 d( B' _5 c' {( o- w5 M* h
也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 ; o7 C: t5 [: P( o9 m7 L$ h
* c! s7 ?' f- M- Q) H- E
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
! R7 a4 Q& s4 h- u  z4 H6 Z* d2 J3 b' R

Q3 f  J( {8 R3 `最便宜和容易買到就是這個了啦。
0 ]- r  _" K7 t' n7 X% P7 v4 P% p" X, ^& V+ c
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)& z2 u7 g9 `: N5 S$ U& N* T# b6 c
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
8 J" T& v  V5 v8 O( w1 ^! X1 h# {①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂7 n% a7 }+ t3 w! I& _5 k

4 \+ v( Z9 m2 B ...
$ k  G+ U. j  G7 Q4 @
1 L: K; w4 x0 F, n呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
; F. s5 ~9 o9 X) Z3 M8 t如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   
9 J% E; J5 k# G6 d% j/ X& ^' T" J7 S6 A0 i9 x4 [- w- ~$ X
, f9 I+ w8 S4 R( ^
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
6 E; O  V. Q2 O# m7 r  ~如果用量不多不如買現成樽裝的
3 Q8 G# s. N+ e( W: x. N" I) Q
+ R/ l" u$ u/ \+ L8 V買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。  b4 B# g, R+ {$ N! K
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   2 f: C9 ?% z0 j4 E
$ S$ }/ ^  o. E# w! W+ \
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
5 M6 |2 [7 F9 Z  F, n
2 k4 H. W- f+ G: y/ Y
4 u# q1 M# B$ ^* ~8 L8 R補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,) r0 }8 ^8 U, {8 F) v
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
% X! F1 i" B3 \$ |  w7 H我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
  h5 E# o" U- ^* l5 |/ t3 X你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   4 ^. X' C4 ^# x3 d1 h

0 d6 r3 k) ?, _) L" P! a/ j' K你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
2 r# O0 b- N4 s2 c- C3 N* Z4 l
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
+ I* y  Q8 i; P7 r. u( U# L/ q  Z
" \6 N! V. N. \仲有兩件係到
7 F) ^3 c  L5 [, g
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   ) K3 _% y/ w: C- `) W2 V
1 e2 I. B4 t; a2 P$ h! ?& ~
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
" \6 f& y" n$ r. ]2 J9 p) n* i0 M唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
! g3 [  m* \# |所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落) a; n1 m# r$ r& n5 }4 F
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   4 P" e& @0 C! J  L/ e# d
- U* W. ?8 D; o; `; q
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
3 H- G( {; Q/ W4 Y所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落- w9 E7 E) @3 m' |6 W
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
' }% V. Y  G2 F; p) I
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   2 r3 k) t" A7 u
* I7 L# v! `7 M
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
! K+ p  l: J2 i4 W0 ~- Y我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   ' [; x: |+ r4 Y9 p0 x% L

U9 q3 E. T# O( c7 [/ c+ p我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
, \; S& [4 B4 V我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   : s  c. E# c7 U6 N. R

* ^1 I! R0 M9 f4 R0 M我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
8 [" r, i0 y/ Q4 R0 o
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛2 @) B; k6 N; |5 q. P% ]
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   % ^% e8 w* _2 \% m7 U6 f( c
( O$ Q- o) ?! t# Q7 R2 N3 _
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛2 l7 M- L  v2 t* R8 P  W
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
& Y/ Q5 ^4 _! @' _, e! o4 B. B! Y% s
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
' [9 v* w$ x* m9 G
: p3 G! a: K# n9 G' |8 {6 i我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
6 z4 l; ^& J. k- b9 H2 K
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服