嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
+ O5 F5 B6 f/ c7 c8 |0 t/ V4 l0 `+ T; {# i3 e' T: d+ _5 a0 {& C
% u+ k4 o: S0 h$ u$ E- w
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
- T. C3 z% S1 V- @( _
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   2 t8 u* w9 l, z5 {3 J' F
& ~! ^6 X- W  z7 V+ ~+ F. e0 x
; M5 q: ]; s! b
/ Y+ z/ a; j3 C9 z- \; m

: d+ A0 Y' f' Y7 u+ M在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。! o) L# G9 n7 D& ^' _. ?+ x! \
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。5 I3 S, W% y; ?1 W" E6 Z, `
所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   4 A4 F+ T4 u) {2 ]7 I! f
" t9 j5 M3 |4 j; w7 v
" @" ^, L8 F2 K# {
! [* U- \: M# W) A. m, q2 C2 o還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   0 s% J0 J! U+ Y% l) T; r

. ]' ^# v; }% c, I0 Q4 \7 a
0 C5 v6 F* \( {1 Y還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
2 |/ k/ M, s! y8 f6 s) F) l
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   $ w/ f& @4 e+ B: m9 e% M; L: K

' l! y* g1 \' ^( Q) P* a  r3 g水性的除了ky還有沒有其他替代品?
! H1 a; d- O+ C4 x- u( j& K5 D! _' `) F# t1 m
最便宜和容易買到就是這個了啦。- @/ b% d6 \: k& E3 c. H- N

% H2 \* C3 R$ v& p2 j& k) H/ R0 s之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)  N7 r  v- q3 o/ s& K
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956" b" ]& C+ D$ r& H/ m) F9 r* y
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂" Q: I' s5 Y' Y% J
6 J  g6 L- r" I2 m! Z) R3 H9 |1 ~9 l
效果可以看看她的文章了啦:
4 B2 D: F2 e( b. i7 ?http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   , U8 R6 K3 f1 l# u: C0 s

, j" N& S7 [, e0 h) [: c" v
; y5 h1 V0 i- F5 r還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
* _8 f2 f7 V0 S$ H3 F" I/ e+ t. ^9 ?% H/ J6 t$ ]' n
補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
- r+ P  O+ V" l. j1 M0 t也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 9 o2 d3 J: W; b
0 E3 }. c5 B0 s$ P+ x
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
4 R/ |. X% Y0 N/ X, `2 A4 W) v' v+ B) P1 w! H: R

4 u5 `0 c* y& ~; j最便宜和容易買到就是這個了啦。
+ r- t, A- E' e& b
4 h  v4 ~. Q" b之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)% b  h  @% X5 @& e1 K
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
9 l# w3 Z; A' x1 O6 ~! w3 V①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
1 V: i' _& t0 I& ]+ A9 k$ O6 X/ _
...
+ m" [. E1 n/ _8 Q, @2 G
0 G! o+ ^0 P3 Q
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
# l$ X, Q: B8 b6 H& y- s如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   / j4 ?2 W4 i' w' b3 o) p2 D
, r4 T% ^3 _# M3 I0 Y

9 A6 c7 w. w# v4 |# l1 ^- f. `呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
6 E4 X8 L0 ~' w5 {& H& ?如果用量不多不如買現成樽裝的
2 t6 I. p8 D. Y2 y' ], W* y2 f6 R8 H) T1 E
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。, \& Y' y" R$ R/ I, y$ e/ R& V
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
6 M. _' }5 p& `6 S' g0 J! s2 j  c" l* |1 g
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
+ d3 {* F! T5 N- A! t/ }" b# ^" |' x# X6 K+ R
/ ?3 a. k  s' u& K: ?" Z8 }' L$ W1 B
補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,
2 w# f7 a/ h$ H  L/ |& g, h' X7 c而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
, |3 v! I( x) e4 y, Y0 W  C4 ]我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
' b$ A! f( ~3 [! I
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
! F3 }- E, A3 a7 T* _/ B3 [' n& V" ]- W0 c# R
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
0 u5 M7 R& \# E- ~& a& d( q1 a仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
# ^  J$ V8 S1 C% E0 N; s
1 V3 n3 m- c9 C8 i$ q7 p$ O) t仲有兩件係到
7 T( B' n9 H! {5 {
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   . ?% r6 E8 r9 A+ l9 e  a1 e
, E8 G. \! m, V4 U
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
5 p2 O2 p+ R. Z5 f唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼' {4 c3 {& c2 @/ P! Y
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落" \9 V% S8 `5 n* n! v6 d
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   1 k& `9 i. T2 q" t
/ V, i4 N, p/ M" m5 D: D1 I5 I
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
3 y# N6 [' h! J* x; ~所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落9 ~/ n% B( X. V; I+ Y& G; E0 n
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
' a9 k( Q) I1 w9 [淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
- U" W: D% c# o2 B' |1 m; J' d2 ]6 j, O# G
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
5 z+ u' R6 ]+ R; V. X8 w
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
- N# P. G0 s- |; p2 h4 ~1 E: r+ I. |0 K
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
8 F! R+ g- L# W- B0 J, b6 g( p( N我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   ) F/ c# K+ ~: a/ F
' ], L1 s5 \% L1 ^- T
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
$ m3 T' R3 R3 U+ x  d  r+ h我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛# `# J# A* w3 g! e+ O* f
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
. v4 {) y3 x: X; g! |0 p" I$ h+ c9 u* H. m
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
# ?5 v. V6 Q) D& ]但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
8 Z& n+ O/ P' G. m
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
$ ?! h0 L$ p1 h
8 U2 V- n( T( l我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
+ z; [5 r, l( K( q
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服