嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
0 G8 P+ \# j9 I0 p. W/ D0 L- V
/ I7 @; H6 A5 m. Q) ~! Q
+ ^: ]# n  V! K. t+ G. |應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
3 y9 U0 ?, y# }4 `2 [( D
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   - A# m. P+ ~2 e) T2 b

# m/ ]. K, Z6 g+ e3 \, W+ v我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
$ g! Q! K( n1 e, ~4 @4 Z" v0 h% D  r( z
* Y. L& {1 U5 I1 d7 {
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。
, m1 x) ~& j3 R7 y% [所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
8 Q! p, [! V( ?2 V3 j! _所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
- v& V' [; R$ m
( V5 ^' t/ N  [* {5 U3 a我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
) d$ p# M% n% e& |
6 c" T* N% L: J$ ]/ k3 G; G* E還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   7 @' d- Z. f# X5 _3 Q# U+ `
+ T. W8 {" U) _5 b6 ?

. N3 U1 X/ r" U還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
' C/ P  ^$ b- \1 B8 H- P
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   " |2 Y% o' B  k# ^

& o8 Q6 Q% l' t4 `水性的除了ky還有沒有其他替代品?
7 j: Z. k9 Q  J8 v
- b0 o' o! O# i+ d7 H4 t. Q9 m
最便宜和容易買到就是這個了啦。
& ], N8 U$ f  }. ?2 O3 Z0 T4 v7 [9 d: l- H; z1 g# d
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)& F. k7 ^: s5 A" u2 ]; o' B
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
8 v9 q1 T0 ]! L% D①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂% a1 d# K% z' Z. l) u: b1 o( k- p

1 C4 Q6 U  D; }5 W3 Z, e( \3 U3 q- w# N效果可以看看她的文章了啦:
1 B  B" d' o8 L$ f, f$ L# Thttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   4 \4 t2 v+ U) p+ l, `% t

* q+ H1 H, l. A8 q: |( I+ I% H9 @# ?' a* b8 f8 ^) Y
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
) T, b# l8 q( l3 T- y  o( E: i& k

$ g( b1 j& ]) j9 y5 g" v補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
: {8 e% f( U& G8 y: @5 M& Y也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 8 z. _3 k6 d0 k# e" N) a5 d
; S# K* V5 s9 I. e% {3 r
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
+ D8 P2 N3 w- H* d, O+ N6 j( [( C/ ?7 f. e
. }# s  K8 a. P3 a# H) T+ ]
最便宜和容易買到就是這個了啦。
1 c* B, h+ A) ^9 ^7 x0 G; ]! a
7 `- `% _6 f  j* f之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)" R4 d/ R0 \3 J4 m, z  W& \
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
) v) g% Z, i  e①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂# M9 }. G2 j/ U9 O/ ^+ {" D4 Y

4 S( M! B4 B8 U% H: C# o. W/ X ...
& p5 _- u7 f2 t* Q4 D0 C- z: X/ k5 S0 O& |. k, F9 |
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
4 F8 F8 r  V5 e6 g3 E  w如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   . ~: e6 Z! I! |' o: Y
# w, ~, i8 O. G9 j8 \

4 h7 o! |& j. \7 |' o呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩. u, Z& z  F4 U( F( P
如果用量不多不如買現成樽裝的
) W6 F- V4 D: t. ]3 j- Y( v# a8 s6 D+ O9 c& B
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
! a# c7 l" n3 e! [% l' J8 {不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
# q. c( |' f/ t# a) w
- {' V8 _8 L/ A& J; E& h水性的除了ky還有沒有其他替代品?
6 R/ m. z- x6 C4 z- F% ~% f% f4 w+ f& @  X5 f0 Z& I( v8 g

y% `$ ^7 Q& k) `4 W: T$ d補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,  \; {* l  }" O+ y: C
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
6 }; F+ o% Q$ ?+ Z+ @/ B) P  M我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
) m: n  i$ H2 i6 }0 D+ D
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
& I' R- _, W1 A  S
0 g& j8 d  r6 G3 G) O6 a! F你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
" B: l( D, @5 O9 v9 h: o
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   " i6 \' E5 c5 V3 P9 u9 o  B+ o

3 U9 z8 N! D/ h8 T$ |4 Q仲有兩件係到
/ D; p4 Z; |3 Q+ W
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   ) ]" |, Q8 G5 q# \: G! J# q
9 d# d% j9 z  |7 y0 O3 z
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
  P% J2 a' }( f: Y  O: G& `唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
5 P& f0 a$ V9 S4 j+ b& n. D' z# q! R所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落* R4 l1 r5 R8 p( K2 a
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   4 c9 a7 u5 u' s1 h$ j6 K6 m

3 x) z# g% C# q0 S2 }, V  e8 Q5 x唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼( X- z& Q2 W; t9 E* \* P3 x
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落7 t7 ], m8 n: v6 B1 n
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
/ @# `! b2 R1 k" D+ h- {1 ?淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   7 @6 J. k& A4 i1 C
  A* D( {% A! T
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
; m2 ?0 g2 B* b7 s* P
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
8 m  e! Z6 x) N
, Q7 R+ P9 p: p% K9 [我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
, a' i9 r/ e. H- |2 i2 A3 M! v* S5 Y' s9 L
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
; G( {: e8 b1 w# G$ I* D5 S
1 q# ^, Z  ]$ F, o2 b: ]/ t# V6 v* |我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
% J: T4 l) J4 _* D! B4 g9 A9 @" t我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
" O6 a5 Z4 U* y7 |% m+ T6 J3 F. k但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   & F1 c/ w$ W" Q' _8 e% e

/ [$ v4 `0 b. T& S9 I' H我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
* _) c- s% H+ e( ?/ l/ W: d但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
% J/ O8 ]! ~3 A" [/ [# M& s) T( W我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   , y0 j* U4 s' Y% c7 x/ T# t
: q% s8 S, O, u  H
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
& C0 Q( l! m+ v3 G2 I1 \
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服