嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
4 f! n+ w: h% t6 g
! `. D: U2 ?; Y$ E5 s長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
, K: m$ J5 L- r3 T& b/ d4 u0 P佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   + t) y2 v/ J9 k7 ]- c  T/ d" ^$ {
6 l  U! U! n: {1 i
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
: M9 U  R, K$ r
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   1 w. q7 g9 E1 U) ?# l' C, \& }& A4 D

, ~: m6 \% e4 S9 NARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
( p! A& e$ G; l/ z8 i7 s+ g$ ]
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
2 R7 H7 e. W! I+ F+ R# b1 r2 M0 \% l7 `9 R+ m# Y9 W( c1 x: F
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
! L$ p( K7 @1 u0 w0 r  R4 @佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 2 d; F4 x( d+ ~. F2 h3 K
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   " ?( z  o4 J$ C6 L1 L

1 z5 n1 e1 [- |' E0 \我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
" u& N; y* v& V0 ]( |$ ]: g! O0 a. B
3 F# X3 C- g8 }1 }5 @% f) q, k
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   * O! n. E, o6 a5 _
- B5 z' P7 ~9 Q

/ y9 V! G! k8 j6 A  P長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
9 m% `  o1 V$ @1 M2 n1 Q我全部都係買童裝
2 l+ I; D3 b  o2 \7 h4 j童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
4 {- X! a3 j% q, E
, z+ _: d4 \/ R( F
2 u) d% F/ {6 [, m( Q長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
, X6 O. z$ R! u! A; Q2 G最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   ; [/ c' M* I: K! z
! n$ H- o2 T) N! M
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 / K( m0 y: B6 b* {+ K
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
; W: e) m# z: {9 y3 b潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   : ^1 m4 X6 b# ^' x; g# K1 z) y
( m7 ~, o0 F: Q
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
* Y, W& f* j8 ^我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
% R& j4 ?1 M- X4 b6 M! V/ g! @) ]( i  o" x5 p3 i3 C
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
* \2 X; k0 v# x/ q保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   6 E( F0 T, b/ L9 z) `) m% g: r
* f7 }, e( B; s: e% T% g
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
% m% t: q* e. c. s
又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   7 m# a' N% u# h( |& o
# |# v( O6 O5 V: F/ c
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
" f% q8 M/ j2 t+ M# h! N

% u; i% L5 v2 G1 w2 u同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
. V: f6 [( ]: e3 h1 K1 o/ R& ~
& D) m2 a, K0 z# ]; t
同感,潛水料表面粗糙
" b: P. ^- V& L* b$ _7 P: w
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
% D7 b# T; }# I6 w- t2 n9 @& g
$ \9 f& K) |0 u# B1 j但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
, |! X3 q( h1 o. ]1 m/ l% b% C& n- n9 }; K' \, b6 D" r4 E! U  w
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
# Z2 ^; d, X" I, D. [& g* w( o1 i; F9 D9 H" K7 l8 w
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
& U3 p! N4 e$ F$ P9 u/ t$ T
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   + f* e: p0 ]0 G

! g% B+ [8 N9 b( N童裝好多泳衣料架喎。
8 c6 z+ Q" g4 L, S0 \2 u  b  D" ~$ s. M+ ~, t

6 r- T6 O, ~8 _( ]$ h- y請教一下呢,有許多嗎?
* v0 A  M) B# i7 ]只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   : X& C" I1 M* Q1 \. a# B
" ?/ B# T6 F1 c% e! |7 f; t
, G, \& k7 A# I. e
其實賽衣料係咩觸感
& ]6 @( p% O' u" j: |5 J1 I3 d好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
% y0 J2 ~# @% r1 T* G# c
7 J5 N* i% U: x6 A) M8 ~. \好似張紙,但係好有彈性
3 m% G1 w5 r" ?" N5 i9 l9 G6 X0 `" _* E5 k8 G
有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   / v4 v1 c) N& v2 B* Q! K

0 N& S* D# }5 ]: B9 k
  B2 h0 u( Q& A* p: b, J$ G有嘗試穿這種睡嗎?
7 c+ {+ m' ~8 _) x$ S4 [6 I
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲