嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
% X( v1 l! s: D8 F+ W1 G  f
" B+ m. p, v1 [, j長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
$ T2 h# X# y* K( \  M# u( h8 A( l7 G
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   4 t1 h' {9 I+ r0 C5 j$ ]+ |
6 e2 T! {$ g% S' _/ [6 S
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
0 z& _, B) p: a% C  L! [1 Z4 q
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   - O  @/ [+ Q! F

4 w( I6 ]8 w3 ]# I/ B/ ^- X3 bARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
, `1 e% V- v1 l+ c6 w0 t
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
4 q$ F  y7 R% J9 H
; M: ]" [4 _4 A) U( z) x我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
% }5 d6 V+ W7 P( N) s! L- r3 c: d佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 0 T' Q) k0 m" V, i! j$ h6 X7 {
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   ! s% R0 _) Z8 \9 h" k1 F; k

0 A, h1 v) E# J1 v5 B1 N4 }我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
/ k. x0 \9 x6 [' c$ i/ e
9 `* ^* q5 G& f3 S$ C2 a' n' c長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   . U/ I, y6 W/ G3 ?" d
6 a) m0 K% W: k: V* u% b

7 ?+ M$ g0 t; L長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
- {8 {0 f5 N. J% Z2 V5 T$ w0 _" [! f
我全部都係買童裝 : P5 L& F: s+ o  g
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   . u5 v; O5 M- W1 Q: k

- K+ {/ f; c2 r2 L7 B
" P2 k3 r' E" b, A長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
3 e2 S* B* `2 {" p
最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   3 y" e4 Z" d. ]: y6 p  }
* {) w( R, J  P5 R6 ~
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款
0 J6 `9 L; U3 h# x之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
, f( x/ B9 t6 \: M  E6 ]% p- B
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
- c) ~# s4 N; N4 Z& ]1 X$ f" S6 L" y- V. h, t2 ?) A
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
. n. j" X$ U) A0 q+ z/ u我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
5 o0 a8 s2 I2 w* ^& _- Y% x) H# o' m* O/ R: ~" U
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
2 L% ~, V0 i5 p保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   : {- r% _$ j# n7 O' M0 P/ l
+ t/ R  |5 j9 I  H0 ?0 u
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
& _# e& i0 [2 ]+ W% z- ^& H. }) k
又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   $ N2 W9 D- z: P8 q

# H" K6 q7 g$ r+ v; s潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
: Q, ]/ G$ g/ f+ ^
" [8 N) g. l  C  [! g$ R* e
同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   , E2 r! b1 z4 j& @* p" U3 R
0 D: q/ i+ U" x1 s, s. w
# F8 m- f% t0 i/ C9 ]) u
同感,潛水料表面粗糙
9 t# d4 e( I+ t- ^但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   6 M, _3 A4 X3 e/ e$ M

# ?2 a0 E7 V! }6 `( h& b但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
8 q3 U3 B* ]# v  q
  y. V* V( r; N: S0 B' W3 q6 R
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   $ C( T  x; P: K: }4 H/ Z

, X: Y8 ]2 |7 `  T! l+ D' X但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
# R. V& W) z) j$ w, f5 e
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   7 o* n3 q( m; c0 T
. t$ L8 ^2 L2 F- v. E: Q4 ]9 {
童裝好多泳衣料架喎。
% O8 L$ H% d' j  @
, N9 U5 A1 M9 r; p9 |

1 I7 r& D& `( v/ {. Q0 P請教一下呢,有許多嗎?1 G/ E6 i" y' G9 C
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
( Y" ^, W4 _% o# \9 _* u" i$ x  ~7 X# P+ N
( l* i; |  r. C, |
其實賽衣料係咩觸感
/ g* x  N) l, d
好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
: n' d% t8 D2 v" A6 O
7 U' @3 W) m( O8 _0 Q好似張紙,但係好有彈性
2 _" f2 K* q+ _9 P2 ]$ s! j3 {) S) x# _. `! f1 o
有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
2 f5 {- n  j' |8 E5 F1 J) B
3 Y# e# g* b5 U' C0 V- H" h# ]' B" z4 K; D! k
有嘗試穿這種睡嗎?
! s" q, c$ u5 M3 D/ z0 U無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲