嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
. D; ^2 g8 M3 {7 n6 H+ M8 |# X! u- d3 a- i8 e* Y; d
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
* L1 c- q' F5 R
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   # j# ~, Z) t3 f/ U0 r6 f, H

0 @% C. q+ v- N& X' L佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
; t+ X2 y, J( x" w$ T* o2 rARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   ; J7 @7 \. ~* ~3 c

: Y3 e- u2 P1 S/ A: ^ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
+ n1 Z# o! C4 x7 e' u: f$ Y. G  s
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   , `# }/ g8 I9 X; Y5 i$ Y
3 ~) E: q. y. b( r3 j+ d
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
. E/ R- a6 A1 B5 L# W佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 ) U7 a7 Y9 }( o& K8 n" `
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   ) O1 F; _4 T( V2 B+ a6 n
* f( A. e6 }3 R  b  W
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
* n4 J' m8 T) Q' _- V- e5 V9 w6 C8 F2 E- p  c4 D+ Y
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
. T1 l6 y' W5 o7 ]
, n0 K4 b% O) K
) O" r, ?! N: B3 |6 N長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
% |3 b0 I# j4 t/ ?( g# b
我全部都係買童裝 % Z" Z( f" O" G3 X' A0 O
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
; F- h7 p3 Q2 H. M9 g  e& t
& j; }+ j$ b& g" z0 M( v6 S3 `! @& l' e
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
6 |" o0 r, s+ Z1 A& j
最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   * W" Q* E: \' ^/ W. m! w  Z- T
! G( f6 o" N# K- ^# E0 K. b0 X
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 % Q3 V5 i/ d, [/ h: c
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
5 R1 x) o; W4 P! s1 c; x潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
! w% A4 D3 B+ _" z% _' `1 T6 f
, F# i# F3 F7 S+ q- x潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
2 C; o5 J+ R9 _% T
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
5 u. i  Z1 @3 }# E2 ^% _8 @+ h
, X: n, L2 D' Q, G' Y我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
' D8 @3 x; k0 Y: u# i  x% h
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   1 U- |5 d. q4 C: S

4 ~* V- N0 R2 p1 C5 [% L3 D保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
) m5 P) ^) s8 {3 m/ q7 s& f
又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   3 r! V! y( c6 R$ B7 N/ q; m

2 d. `, X: x) W' y1 T潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
) @, @! F* j0 a" _: ^
% `' S9 E, t9 @9 [4 }0 I同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
  p9 P3 M. ]5 K2 _- q8 Y+ r$ S. L: l1 y6 J$ h' A
# k# {  i9 k2 G( q/ y2 T$ U
同感,潛水料表面粗糙
0 Z# Z+ t( W0 h6 G; K0 v# n- f- w; D但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   . U/ e& }- i2 v+ o3 w, f
0 I4 w& c8 N: U: E
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
0 h' l. B. B9 @" m0 L/ r5 l8 ^
5 G8 e# D  v; `" Y+ e其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
8 S9 ]4 v6 ]2 ~3 [( q" B+ x* D: M
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
  S3 e9 n* Q7 s: v& v9 {* g
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   3 N1 s5 y0 e4 Q! N

6 B4 u' r1 n! ~  o童裝好多泳衣料架喎。
. `' ?( l1 }7 g) y  L- M

4 a$ v. Y1 D$ b5 t& C0 f1 E; z( b
3 A: |" K7 O6 `9 m  L請教一下呢,有許多嗎?
4 A' Q/ Q/ a( M( d) {6 [) C4 U* y只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
$ F2 l$ Y& E$ Q$ h  z  Q9 N4 d5 M- a# u$ H$ C9 f3 w; A
" G& P, I5 I8 x4 H( L0 F
其實賽衣料係咩觸感
0 n% C% H) @1 g9 c9 A好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
8 a  ]* d. f) `0 q3 ^! @% W
! ~$ P5 S( Z# _8 q3 Y% @好似張紙,但係好有彈性
8 E4 F& M1 C5 [( l
" B, H" B9 }( _3 i) c有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
, ~% d: ?' h, `9 q# t. c! L7 \0 r* `
% h0 f, Y3 M6 q% q* B- T
有嘗試穿這種睡嗎?
! L' P  T( v/ A) q
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲