嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
$ j8 O7 t6 E  [6 e# U% Z. r$ c6 [4 \& g* ^
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
% v- A) s+ y+ ]$ d; k% L佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   , X7 t. P/ v9 B/ P- A

* y2 p" B4 Q& Z6 y3 h7 b. S8 I佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
& X* X5 l, @) g1 f
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   
1 l2 ?  z3 t8 b" F+ \# s4 a% F) X( ~- {9 X& q! y( v" @
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
8 o2 `0 Y) x8 B- J7 X. x+ }我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
$ J0 y6 z, j# x) }4 t. P+ C5 i$ d
' G% U" p6 ?4 y" J$ X; h我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
& m9 k- g. w( a& Z* j! I. U
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 $ K  x5 {+ N. e& P
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   ) G/ N7 J" K; {; [5 d; O8 p+ q

9 c$ Y% \0 J: N) j/ Q6 w8 d" e我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
0 `8 k/ A; S! \
, I; `* P4 t- w; W0 e2 w
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
# K# e" m0 K& e: y2 z( w1 K
) u: |& B3 v1 n/ ]" q( c2 S+ Z; M6 z" I& N6 e* s
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
% D+ h% O& L- B) T
我全部都係買童裝
# X: E5 w0 [. Z  P: Y9 v童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   1 q9 @, j" _& k- A, Y- [, k

3 x0 S9 t, e/ v# p5 b* S9 S6 P
! f( O; Z& v  H' s: c長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
5 o& I" C. f3 |. l3 q9 o; k最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   , T, a  g- C- E2 i: t
% L# A: O; G+ d5 P; \( a- i  ~
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 ) C+ n( A3 d+ \( [
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
# K& z5 c4 H& y潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   # S  `% s* }. x  [

1 f# k" ?4 a4 H- A潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
+ r+ j* h/ I' t
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   , t8 I  g& ?& D, p# [) q$ ~

& R; f' f( \2 L- B) W我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
; d0 w; j: O" k! S保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   
: g+ b5 Z- j8 D3 ^) ]8 y& J3 T9 f3 F( ~% p
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
: q- {" D5 q! G) O8 I又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
( B7 w/ W$ x9 B3 _4 i+ F# P$ R1 Y8 t) X3 o7 K
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
4 }" A) M: f* _7 u7 _4 X
: ~* u+ ^3 _$ n) s) U3 k同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   9 E5 ~* J$ B; E- U" q1 d
/ O0 T& `5 B: x8 `. P

0 }% g* @8 X& h4 B同感,潛水料表面粗糙
3 d8 ~. @' o5 n
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   " i" j# j3 r" S2 Q( T

; J& `, [6 B+ B4 d5 K但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
8 ~# D& J+ s0 b" ~9 X* K! r
0 j. P9 ]4 Z+ ~( n' B
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   2 u- M" {" u& k* x- x+ X( r: [
9 G# m( n  g! P, U/ a
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
3 ~# z) {! L9 P+ ?& r0 x* m1 d3 I: [童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   % R3 {2 I  b- x  T7 h, a" G

2 p5 e; F) C; y- l5 g童裝好多泳衣料架喎。
8 C7 C( _. Y& ~- a; ~

6 h0 l$ A# O5 B7 [7 C" b
! e3 m2 z6 p- d請教一下呢,有許多嗎?
- g5 U3 R1 u) V. g# V2 Y只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
; l6 u- s2 v. N! ?/ Y  R/ N! P& [( ^) a7 a
+ s: I. y  p- O, c6 K' y, ~
其實賽衣料係咩觸感
7 D* m1 w- X" m' s1 D6 [# H1 x7 s好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
4 E: w5 `$ `% l. {, E
# @+ v4 a* P" K, A: P/ |% E5 r好似張紙,但係好有彈性
% T- ^7 f' q2 s& l7 W" G1 l

3 K+ ~) I  o$ V有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
& j+ a" s1 M) L  s5 b+ R% [+ L) o0 b+ M* b6 D, A

' W/ }/ K; B, b! m有嘗試穿這種睡嗎?
+ `9 g( \3 K3 b1 L, M
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲