嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   
4 D' m; B0 ~% {) d6 A# ]最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
4 y, m1 p& F6 V+ U6 x! N$ ]# `6 g
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   ( @% i  L4 t/ |3 `% ?/ t+ w

% ?$ ?  y6 I( a0 o4 B) M著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
' J) }$ A. E9 l) u7 w; K3 M& B( e( u3 S
耐5中一次la
' w# K: z9 p! c9 v0 N著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   9 i3 d- ?5 t. q  S3 v
2 w8 P  {4 ^+ k( ~

# _3 N% D% ?2 K3 l5 ^! A# @; n7 b' s8 u; y8 ^0 m+ X
- t( U) S: p! Z5 c5 C% m
8 t5 W7 |: T, R  g
無錯,耐咗就....................
  u4 f) W3 j9 {1 \

) e- |, d% R" v/ s0 U- v; u我有套保良射咗無即時洗" T' k0 J! x6 P; z
結果黃咗洗5返白
! c: i8 i1 X. D而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   ' v8 }" t$ }9 R. c, X3 S
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
8 `5 z2 k' `) _- L7 g+ H+ i
8 k( H  o2 f5 U9 Q3 X: g金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   
$ _' [. D! [4 H- q2 G$ f; h2 x0 Z3 S, S
0 C3 ?4 h" Z5 n# }* U8 a! x  Z  X
耐5中一次la) H5 V5 P: M+ Y! K6 R2 G# N
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
- A# u! Q0 c) d7 v9 C% {巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   
; M4 c2 q5 N2 T
9 A6 ]& d( b: f
( R' }# G9 C0 W) Z我有套保良射咗無即時洗0 p/ @% |% h. |/ l4 k1 Y
結果黃咗洗5返白
' @% U& `' I) R: r而家套校服淨系用泥射
/ B4 K& u* ?- t8 u3 N7 p
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   7 ~; Q1 M! l' @6 w
我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
+ H! g3 b3 Q/ ~
4 Z; @" z4 V6 z" K, t0 _
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   ( `1 I* s. z  W

- J& S0 d+ p3 q& u* Y6 G巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
' G: G; W" i# o' ~

7 Y' v( _. _& y. j3 v! W4 l我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   
4 m# I7 _/ h# A0 p. P
4 C' I/ g, Z) \- J我一射完會即刻洗,哈哈
- C9 ^/ w+ `  R# M& `

6 O- O' c! X  P- t+ `我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   , j, @1 W' t% ?, e
5 h* r4 g, e( t  O, x$ E
" j$ @% E3 e2 W; J- r
我刀系,所以家中無人才會射校服
3 a" F0 Y: B$ g我刀係
; u6 ?' V* V. v# r8 X# s9 `+ R, Q屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   
- F; }' x& A/ @" \' N8 P8 x; p5 i; A" ~! B4 }+ y: g6 u

5 M( `- l4 P: r, O2 G8 u我5可以比屋企人知我有校服ma
2 l; h# j) x, o係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
, T/ U$ |5 u- n2 f% S+ F; \3 C% `. B- P0 }$ u: p- i' m9 n" r$ p( c
我刀係- x' p* \1 l# p' e+ `# `% `7 L2 }
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
+ ~  e3 u/ ?0 ]5 b( _9 r( A你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   
6 R' d& n, o' F3 T: x* R# z/ X5 l8 e! p+ _9 J. F8 F  q
我刀係
& }7 z& t# r$ w  x+ e# H7 b屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
" M( P- N# O( ]! T5 D9 S! T8 |/ _. K& z* o
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   ' e# _* T5 z. i: N
0 o6 I. P. @( W9 C; Y+ R
係房熨囉.
5 _4 `/ H+ _% W7 n* V7 N
' L( r3 ]9 n! `
沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   " S- X" u" P3 {
; F8 @% u9 F- x9 r
你屋企人成日去旅行?
& d* R3 ]. I* t. y
唔係嫁* X7 F. k5 {! E: e3 b7 `- ~: T3 ^
所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   % A  u3 W1 ?5 C6 A& |/ b

" C6 @6 N( S% j; R$ p% r- `' e% d3 v  Y0 j! M7 l
沒地方牙,間房子細
7 d* ?+ Q1 Q, ?; h. G% r1 w  T
買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   - R- J' B' V, G1 h% D- O3 d

' o4 e4 Y. }6 r$ X3 I  Y著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
4 O1 i' h/ o; e  v7 a8 G& @' y/ d6 ^$ \4 i
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨0 L" w/ C5 ~3 U& r3 I: x
% V3 S9 p' V- f3 A; _! N
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   ( l# p$ C; B0 N8 S0 r5 v1 O8 y
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨; ^4 }8 L: ~9 o
! F  ~6 _/ X! C4 ^6 n9 V8 y. d  \
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
6 m( k( \4 G) Z! v' L# {
0 l5 q4 W7 K6 k2 i" s嘩.....妹妹咁詳細既.,.7 s- V3 f! G8 G
好享受咁喎-3-