嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

但洗衫既時候唔怕比家人發現?

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
6 c& p" Q8 K. L8 }0 ^哪時候要分享??很想看看
8 t% M* T* U4 g$ K- Z! o" L0 x3 S' l
剛剛玩完,而家未得閒住,遲D會放上來分享.

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
* f; G  u0 b0 y$ L. Q' C$ o哪時候要分享??很想看看
* {0 g7 c9 j0 K( x) G* q2 |
做好了
, E  w- Y: ^- i$ \- d3 Z  ?) lhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 jacjac 於 15-4-2014 20:11 發表   $ Q! j  `; X3 ]" W0 E" H# ^: l# x
4 i7 K! _& `* ]1 W
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
# U7 _% p* P# U: Z0 y那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
+ ]+ \! o6 K( M: D  ~
1 J! K& m% G6 ?) D% y/ ^  S* z
甘咪要倒好多!
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 15-4-2014 20:50 發表   
- {  L  M3 i; r7 E& A( |7 D
% x+ o0 w% d% O等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,( a7 R) ?: T. e, {" ^
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.
# X3 O# d$ B% d9 ~4 B+ Y娣咗la
0 `: v3 ?% N7 X$ ]% s超正law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:37 發表   
. [4 x& P8 z# B* @. P/ e) u9 b9 P5 ^* K2 x! C! G4 ]; V
娣咗la
# [1 `: v( I! G7 |( S) [& m超正law
" J# i2 n, i8 X9 B+ ^9 b; `係呀!: ?" a) ?" R0 J9 G. _$ r& v; T
今晚無人係屋企,得我一個,有機會著校服瞓喇.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:36 發表   - P. |) {( N* `. E. D6 U& |. L
3 i3 j, K% [6 x5 C; H

2 q+ ~8 v3 i: b甘咪要倒好多!
7 [" M# d9 P7 r5 b/ B/ e9 {  B6 ]& A不用太多我試過十下左右已經夠

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 20:06 發表   7 q  f. z  d9 J& @) F0 V5 n

" g3 k3 @7 Q, V3 F$ a不用太多我試過十下左右已經夠
& s% o; W5 V8 F( V! _0 z& a& o7 ]: O- P6 d% a& ^5 }) g) y& {
十下…我沖涼刀系一兩下

俄羅斯校裙輪盤

大家好、我係新丁叫米米、我有一個玩校裙嘅方法、我覺得幾好玩嘅、我叫呢個做(俄羅斯校裙輪盤)。/ R9 M/ V! z! \3 L1 v8 A8 Y
基本要2個人同1條靚靚校裙6 |5 u9 N4 m) h! k* U
不過如果想過癮啲就好似我地咁、各人帶5條校裙。首先A著住聖安當校裙、B著住東華三院校裙、之後拎條保良局校裙用遊戲主用。其他可以掛起佢令環境更加有感覺😬之後遊戲正式開始、我地輪流用保良局條校裙包住小j上下搖動20下、之後搖動慢慢減少19、18、17最後到5下、最後邊個忍唔住射咗條校裙就當輸🤤輸咗罰乜就可以大家之前講好、而我地如果邊個輸咗就被對方攞走1條校裙囉😬大家有興趣可以玩下、真係幾好玩嫁🤗

好刺激呀

直接將J hi落校裕果度,感覺特別high: e5 l) M' F5 k: H% {

睇完回文都想即刻玩番下