嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   
, J7 q6 `! j7 ~5 o7 |: g
/ N' O$ E4 }! ]% P# h. ^  C8 E% |# R9 L4 O0 W* B2 f
二樣刀試過
3 l1 o. ~! J; r9 i& F/ Y5 N7 n用校服包住泥打舒d
4 I$ s/ ~! O$ `3 w" s- f用校服包住JJ再係扶手到磨呀?* }- P7 K: m9 F2 g0 S$ h% a( J% |) h
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   
( ]- c* D/ ]* }5 W; K  h* p後樓梯冇人行架咩?
3 O* q/ g! W  ]7 J
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表     e5 o+ o, g4 ]% t: }4 r! W1 o# q
之後點吖?~
& _0 O' u9 t% L/ U7 c- m4 |
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!. Q1 }( @/ G1 e8 R  W8 L
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!1 v% Z* A( c8 ]) f. k
  P/ ~* d% i% \3 P/ k  N

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   
- ~2 r+ \( v% D* N3 @  u. N6 r  g8 X+ q/ V4 Z+ y
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!! Y4 K% v5 M+ g0 _1 t7 l5 [5 o; [: c
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
. N3 |, g9 q4 f/ I- o7 ~, U
3 Z/ I* u/ S8 X. I
樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   , J& Z% |9 x6 i0 M; t4 a
, c; q4 u0 e/ p$ j4 W1 a/ Z
* M. m  c. p9 B9 w7 w
樓上樓下, 實認得架喎
2 k- L/ u& @% I0 x8 v0 m; y6 L
我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   " A4 s9 g' J# T1 E' M3 S
後樓梯小心俾人發現啊!
. \- N$ J% B# W/ b5 f5 e% U

- l! X9 t3 w* N* M. g3 u. P% h刀話law,想打果陣無念甘多, t4 W6 V) j. E  N$ P$ K( A" G$ j
不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   
  I0 I* y; M  a9 `) Y
. D! Z9 P4 O( ]4 Q+ o用校服包住JJ再係扶手到磨呀?
  L% R; b; u# u- z嘩HI死啊!
* N$ X, ?  X2 Q; z- }; r. j# k. n5 J8 X# O2 |0 R! M
系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   : _! q' A6 E) `5 N0 F7 @
後樓梯冇人行架咩?
4 ]3 C. a4 U5 D) k% h5 U
% @- F- m9 Z, J
甘開後樓梯門有聲㗎ma
) O, A2 v" V  H/ I- O行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   
6 L6 l) F9 O1 {5 s8 X' |6 A, R
8 R" b' X$ i5 A7 _我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
& v5 V4 u; X0 t% M, g) d9 `+ |. _% i7 J# H* I3 B
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
1 a( B- Q0 L/ P% I' h& c- I望左我地好耐先走3 `; [8 v9 L- |- K& r. S; h& v
勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   8 h1 X$ m/ Y7 _/ E
: e& _: N7 I7 R+ a1 P
我都唔識佢,應該認唔到,
( ~8 [) R/ f: I+ N' e- a. j吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層- i' A/ A( I4 a8 H/ d" C" L
我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   
; `0 o1 h3 q( N! _6 }: [. x! N) w! v3 s: M/ f% F1 T
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
# A: G- @! ~3 k: N+ Y2 p
報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   
1 p+ V; |) @7 l. ^: b0 g, T' E) K& v2 a
報警拉左你????
" ]) r7 d7 ~0 l8 W1 @) \  w+ X1 h' I# \5 [
Cd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   3 I$ x' a3 c. N- k( g% L. T
2 j/ ^1 o1 I4 @& B! O: S! E

2 B  Z2 `9 r  Q上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
" ?) U+ V8 P0 ]! P望左我地好耐先走4 {' `$ f) ]9 a0 U0 c' Z
勁驚囉
3 j# X- Z9 q! e- w) |8 @! B, @4 A都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   
0 T* @* V7 F& \# W
/ ?9 b. E5 p* Z' a, _$ [( G4 N報警拉左你????
2 g0 ]& x3 ]8 F! {* v+ n咁就無,
! a0 h7 K1 M- h4 U% O* u之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
! O% P+ _% P6 r3 ~8 b9 e1 z5 M1 ?補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   
0 Q' k. ]  p- [& g  o) x
, ]* b: s! s1 M都是著住校服?
5 K. m( H* l& Y+ x/ m4 Z
) ]0 R( A* {! R: d& t5 ^是牙,拒早我5好打底同佢去佳# D5 u! N/ \( d0 q6 j( Y
原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   
4 ?" f9 p+ }$ n' w6 \/ P
" K5 p8 s! y  X* f# ~咁就無," a% E9 _' v& F9 V4 J
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
: S+ I# B7 a$ n; n補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
+ {) R/ R2 e1 m# j2 L* k6 y  m& g

1 M" b' E; [4 E0 m, y4 }* q+ a. r比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   4 M$ m" v5 p9 O" x% w

J# t; `4 Y4 `0 C0 K( b0 w8 s. |6 w, Z0 M
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
/ I8 H# F7 c/ u4 n
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.