嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   9 c) o+ W/ R& E0 [% g
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
, f2 R' r6 A  w, n, Q7 t8 d3 `試過著住幾件白色連身校服沖涼,
" b. G) [; r' A2 r濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,6 t' W2 w9 b+ {4 X  \
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
1 O! ~, b" p2 W# x/ K1 z1 _: u8 D' z; b6 m: n( M* D+ ?
試過著住幾件白色連身校服沖涼,3 a7 q* }( b  ~4 x, }6 M
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,2 Q6 o+ y& c+ L: @
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
5 D' L, z8 I" J+ f. {& N" a0 J, Q' Y6 w- A1 ]- N
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   
6 m  e  j- @8 }. {' M& a! l7 h4 W; G# o

) `) X1 C. T$ F; q+ I* J其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
. f" b7 u4 ~7 a2 _0 j# n: r6 o1 z) b, [9 g9 U2 H
鎖幾個月都唔會有問題
  Q$ i* s1 i9 F& M今次比女皇鎖左三星期
$ i# G# ?! L2 `5 k' y; k最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   : I/ g  u; U( k1 w! k  k

, @) I% g5 P9 @& i試過著住幾件白色連身校服沖涼,# P& s4 G: |) B: a
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
* H8 j) p' e  `感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
( c7 I3 _+ u7 `& ]$ m" z% `4 I
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
7 T/ d. [/ W. z5 Y& g這樣真的爽嗎?哈哈
1 k# u7 }8 e/ w  O3 v3 ^
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
+ ^$ B' ~8 y' x+ W1 c; @# R我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
# L! ^7 F% [7 c* x. w6 x

0 O6 `3 O$ b  [7 Y" k下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
+ `# D9 a9 N" e6 x: I+ A( R
# Q: u' P5 Z: L/ @5 Z我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
8 N# j/ m  S: T6 c' N5 |$ ]) M7 K3 b& l6 |
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
% j  |9 W- Z' d7 {2 x: _啲底裙同bra帶現哂出嚟5 z+ l9 z  i% v: Y
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
4 l9 d7 N$ X4 k我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
9 R7 u) w- E3 Z4 s
7 l1 _; ~7 b$ u, R" M8 J2 w* ^2 B1 t& O4 Y. f! q
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   ' U2 d+ D; C& l8 m2 J* N4 u& t

4 ^* u( H: T$ Z( S/ l2 ^# [6 t& U
下...點樣射自己精入口...
) T$ i9 A; B1 L! b: r% C8 K
" _+ ?1 \) e1 i* U
我射就未試
) i  I( T9 Y4 d' o2 J! z. ~* j但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
- Y9 b# \9 \7 \+ z2 B4 I% d自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
7 y& g" b( S. U' U- L  C4 b1 D; \2 p
! c7 c3 _" M6 D
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
+ o6 ^) b3 e5 P: M啲底裙同bra帶現哂出嚟
- [# p# F8 \- h6 Y好靚
) X: d' {* v0 F1 S; n慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   / f( a+ P! b, S; a( a, ?

1 [7 d: P$ k: F0 A" M7 {慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
2 p# k: o$ ~5 p7 g+ @
6 Z" L2 X; d9 ]7 t" c條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
. r$ E. I3 Y6 O. J( t; Y0 P
1 ~, K% u/ G( _. `5 n, c# A8 ]- O! w0 q9 }  w1 @
條裙貼住個身先最舒服
/ \1 I( h: u& Q/ I
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   , v+ ~4 j) }* D5 d6 U

7 x$ {3 z* ^& Y$ @. v" G我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
& g4 y7 b% C0 B  L7 v! c2 @
3 m! u$ n, K3 {1 J$ @鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍: D6 c* d" ^) E
慢慢由腳濕到上去頭
! y8 B9 [# y5 W3 G6 p& }, g好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?