嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

早幾日買咗第2套保良
1 \* f$ M. m3 F: d4 e舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   
/ z1 Z5 W( S( N6 P( ~8 \, X早幾日買咗第2套保良
7 P2 Q1 K* P; T% P+ `( C- W4 u舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
8 |( Y- z0 t4 A5 }* d* s6 J2 q都係Hi死人.

我都系冇幾耐之前買左套保良@@

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   
6 k; s+ Q  I) X4 [: e; o6 }7 F早幾日買咗第2套保良
3 p( d% D1 G( l1 _  z# }舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
  a+ U8 R1 f# P; T$ O' G諗起都夠high~

引用:
原帖由 kingphone 於 3-4-2014 21:09 發表   
# v+ D6 J7 G  r8 T6 e
3 ?" o0 @7 q5 q- a都係Hi死人.
1 N2 X' D" a# h
* h9 v2 d* ~* l& b! C+ B+ e
射校服果下好爽架

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 21:46 發表   
% P0 ^% w! V& t* ~我都系冇幾耐之前買左套保良@@
5 t8 K& M: X( L( m3 C) h9 U  j9 }5 c" K0 i5 ]4 ~  g
我得下季,冇冬季

引用:
原帖由 jacjac 於 3-4-2014 22:21 發表   
- X4 C8 T; j$ z9 I7 V
+ y# [5 r- ?* ^/ w' ]) P2 |諗起都夠high~
& a+ Q$ J( q7 h$ K2 i6 @/ S

# {& ?! P) U3 p! @* p$ N( W果套校服最少比我射咗十次

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-4 08:48 發表   # o' ~9 p# c3 `  m& e  y+ x; N
" J8 Y) o* R) `$ V) [
6 G' a; Z% }$ _1 `! `* c
果套校服最少比我射咗十次
2 z  E# E( q# I7 G0 x/ J射得太多5好呀@@

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-5 15:49 發表     f6 \# Y! N. k" X; ~
9 h+ q8 `8 M# j+ P2 M
射得太多5好呀@@
6 b4 Q7 X  U$ B* Y1 Y去都唔想,因為真係忍唔住.

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:49 發表   
, k! c% v7 T% P& d+ B1 Y
' p4 o. x) O) p; f+ ]5 M' c射得太多5好呀@@
4 r! L; H! p' M9 b0 i% V, R( U  Y7 z" Z4 l5 @' p" \% m8 q0 b
5系一次過射甘多
9 N4 y: W% R3 e( a* _4 a# T, ~: U分開好多次的* |9 R% g2 S: a
Cd打飛機匚射二次先夠

引用:
原帖由 kingphone 於 5-4-2014 23:17 發表   6 n% u- k1 K( G
0 `  P1 R$ z) g. G( N
去都唔想,因為真係忍唔住.
2 o$ ^! Y) H4 M- i

/ w- R% }/ C! e$ m1 p- p系law5 a9 [% I, J! b9 l( e- v
要射就忍不住

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:25 發表   
5 e2 ^: G, O' g" D
) x  h% t- ~7 I7 t5 h/ h/ f
  C9 z: Q: X) C" W5 P7 J系law8 V8 d* o7 G, r  u1 f9 s, z
要射就忍不住
, h) b! z, V+ l% X我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,

我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,

引用:
原帖由 kingphone 於 7-4-2014 22:06 發表   
& _; ~( Q& R" J  e2 ~5 i' `( N8 T  t+ }% \
我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,
- i3 `. p. P$ K4 l

1 L( S& o5 @6 p0 z擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓

引用:
原帖由 Kidy1314520 於 7-4-2014 22:11 發表   
+ l* P: N5 j6 ~9 O. a我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,
0 {& |3 q! L3 H: u; b# g
& T0 _6 H* j& o0 w" r: T
Copy cat

請問各位點樣清洗校服上的污積

引用:
原帖由 沛君 於 9-4-2014 02:27 發表     ?" J% i, j8 X
請問各位點樣清洗校服上的污積
" L8 A; j! d$ |& g( g

1 o% H  p% }- i- I一射咗精就用肥皂去洗

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-8 08:41 發表     x( m) C! l) I# U* S1 D. k% s

2 M$ e  W6 \8 t8 Y
  k% @+ \6 ~+ q/ @, P擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓
/ v! C: Z3 v# _. ]# S% m著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............

引用:
原帖由 沛君 於 2014-4-9 02:27 發表   
% I6 I5 R3 c$ g請問各位點樣清洗校服上的污積
( V+ G; C# a$ ~1 w& {8 I; T
7 A# j3 b' o. q) w7 \
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:17 發表   
- g3 _9 U2 r/ X2 |* y8 |$ H+ P4 P7 d, E8 x4 @& \% c1 a

3 _4 d% z3 W/ p4 e一射咗精就用肥皂去洗
7 E$ a+ h* f( Q; I
/ A: E" a2 R+ [8 ]1 r0 @" |1 Z

$ b' D& x1 {7 @無錯,耐咗就....................
0 l5 N* N7 U/ y" H; Y7 |; d2 u9 ~

最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=