嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會用裙擺包住JJ黎打
! h6 }! [5 t  ?  X3 ?0 H6 D* c半截裙就除一半再包, H# x7 X0 E/ ~) Z$ Q* [

2 ]- j3 T  Q1 c2 t' q6 |8 k: }有時著仲住走出走廊行下, 一邊行一邊除, 有時行到一半就射左

Wear the shirt and with the skirt' M3 i1 d, h. ^8 A2 ^
Wrap my j with socks

其實打到後面發現射在學號或校徽上面蠻爽的!!

我會著住再係鏡前打
3 P/ ]  v1 |0 i9 D5 P7 |& f. b

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:30 發表   
1 e/ S) Y1 x4 a我會著住再係鏡前打
2 d1 Q# z  q# s( H, i7 @
. {# I' G! f/ S0 i  R
唔係cd果陣就試過對住鏡打飛機

我係著住真光長衫個人係床到半倒立式咁打
+ A" R( a( N- h% `" J2 J# i有時會有D前列腺汁流出黎,就唔好打住,用手指去捽個頭,lam下d汁 ^^
- @; U( s% l$ X因為一射個下會好空虛好唔想飲。 但係未射之前就自己lam左少少先就會無咁抗拒><& w3 _  Q+ J7 ~- F3 _& h+ Y* B1 ?
到射個下就對準-mark大個口-悉數接收-再吞左佢><& G. n+ ~( R# G3 b
自己同自己講,話「拿你係女仔黎架, 一定要飲左佢, 唔可以準烏糟校服」

我有啲想試下著住套校服比人顏同埋射落個身度

射左就無得玩

想試下,可惜無校服

弄在校服上好像真的會很有感覺~1 [6 _% Y, N1 l) y1 J0 }# a
7 u5 P# N3 N8 A

用裙包住jj系咁磨,好快就射㗎lol

我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)

好似好爽呢

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 17:10 發表   
& |/ Q8 G! G+ s我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
" d& W8 N" a  E8 ]  P6 [8 c! O5 y' O+ G" W. z
E…好似好好挽咁
/ a& g$ O4 q8 O& I2 M不咼我冇震動棒牙

當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架

引用:
原帖由 DesbB 於 13-3-2014 12:19 發表   3 {. ~  {+ K& f, y
當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
% ]" `% {5 r& J  R: x# o* U; P: I( b/ _# r# H
我就試過射左再繼續打

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-12 17:10 發表   
3 ~5 ~  y- ~5 ]我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
, b0 J4 d: X  n
1 v$ X. R0 O6 H  p7 B

5 g0 ^- S8 {- x# a! m) k( D
$ g/ P% w# b0 w+ O! v' P; b% ~3 P3 V( d
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?. n# ^0 c$ [' e, k6 s. s8 h
/ \+ ~$ X" k& n' z, E( @( K
+ i4 _* y& `' y5 D  G
有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)
. I6 R. A8 Y2 m- Lhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D29 k% ^% P3 D* C  X: w

5 X) j- I9 N/ I0 l" O; b% j好似有另外一個故事都係講到『女性性高潮』的蝕骨/超絕感受(好正點哦)!
4 x+ G, [3 F, v; s6 zhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35410&extra=page%3D1
& t9 ?( y! j- @: A3 P* j3 R0 Bhttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... &extra=page%3D1

我覺得女仔高潮系high過男仔好多

[quote]原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 16:09 發表   ( l$ Q' Z- [  n0 o1 g
0 f' Q5 n  N% J8 E" u& P
  U0 }4 w. f! B2 e

, S' J# n% D% U& ?- a5 R6 u( S# H* @: a! P8 [* o9 T& j$ l
7 r8 L4 r5 B1 p+ f2 L( I! k
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?( V" e, Y' [0 d% K" ^

* @+ ?  @3 `0 I& `+ \$ C
# \1 n  o+ }/ x; Z+ h2 t有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)% }  [- R1 O1 H. c6 S
+ L5 I/ J/ R1 v$ b5 v0 q
呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。( }; |% i( a6 H# E7 T
真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。