嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   1 I9 B5 Y1 O+ W; e% S$ j, p
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
* |! m9 d8 k1 i7 Q2 k: t2 W% C! Q, h! ]! O' F
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
. J9 U/ K1 J2 E9 A# L2 G1 k$ x4 n- @我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   2 i$ y# _8 E8 q. q
3 R( H% c$ |: o6 D; \: t. T
* W' z1 O) r: D* P6 e
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
0 s  V  D! N  a9 @$ x+ s% r  L
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   . d/ `6 q* \( q5 c% h
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨/ z* |6 r: T6 n8 E" X: H# w1 @

& x8 P, s' e# `: d好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
& i! S/ V7 I# l* r是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   0 Q$ S) L7 [. \1 `- n7 `2 w8 q
( |' }  ]: ~8 Z0 o; Q
買到蒸氣熨斗囉
" N( f8 u/ W7 X3 c% I8 S! V7 X6 {. z+ K7 w5 i
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   ! b$ k1 f0 c9 K2 ~" i4 ]5 k

# t$ @+ M- j9 J" k9 p2 s3 r: t9 V6 w/ w8 M) f) n
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
  ?5 D0 U) i: k& N" A( Y

! I6 t  w4 R' r/ E姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
/ s. i( z& S, c6 E3 w一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
4 f/ J8 L" M- X0 ]7 ]; ?; L
/ p& I. B$ r) D7 v( g; w$ J我cd咗刀會對住鏡打飛機law! `8 F6 k$ p  C) J5 ?: u" o. [
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   & J, f& C; o+ I+ x7 D
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
- C7 P; T6 [/ T: ~# o0 ^$ u% `8 R' n7 h5 d. ?
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
* M$ u3 a$ x. W* y% x( o' {
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
; n2 R3 j4 k( L+ S7 c" x- a1 i! b* y
/ Q+ J5 F) D( v  R% v是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
- i  }7 {! y" s  a2 C7 p9 I
+ y' p4 s0 f1 @. \, T我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
( j$ I; a2 {( f( D* r用沐浴露慢慢倒在身上' x; F* ~7 T' }3 K' I
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射' X1 G# D4 }5 J; a. ?3 {7 ~
唔知有無機會呢$ [" B; [# h$ |
* k7 R: @& K9 ?$ Y+ u3 l

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
, z6 ?4 T. N8 P& T  a
% X% o& b! W$ B* Z% x
  e" S3 j- A( E9 i* {3 F* K打直刀可以熨果d?
/ n* w! b8 d! i0 k) D, G* l8 l
係呀!+ j" r  i* h* V3 x& |1 [! B( ?; Z
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   * j2 X% V0 u" q: Y

8 N- J, y% p  c- ^點解會無呢?
3 V  Y3 f4 t! w

+ N0 m- c8 {" f呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
) G: y' W  }6 z; t8 d# E
0 D' K' T  f2 J5 G5 }: ~
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
& H9 I; J6 n8 ?. v7 K  I
. {  T$ e" H4 a6 Z, s$ Q
" @3 W" Y8 B- _: H姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
4 f6 Q* O6 J2 h, B( f) G

4 r) ]# ^% O! K3 M0 f唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   , j& B- O* o' ^# ]( B5 t0 l
前兩晚試過全套校服在浴缸* X6 A* U# E* a# g: T# `8 G, ^  m
用沐浴露慢慢倒在身上3 O( N- x% e" w2 q7 \0 Y
感覺一絕
% d/ W  Q- i' Q) Z( s( p. h  s4 [1 ^# i2 w: I$ g
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   ! M; Z6 ~+ m8 z+ r$ M+ }  Y0 i
$ o, L3 C3 r, e
係呀!
8 E+ h* Q( b+ }8 d( T買返一個用啦!
7 O: x/ o- _9 I' @+ X' L/ y
% V  Y3 y  x, j等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   " \5 H7 w; t- U+ _. a% i5 y

0 i& h: L2 e( a: x0 \
% c8 h+ p5 O3 D. y呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 ' S  p" G7 O& I/ D4 T

* N# d8 K- g# a9 a; u
" P9 j0 y8 J0 G, o% F
0 X/ b1 v( k( ~6 `& ?唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
( S4 K0 |1 A9 b  e

7 o; p& x7 [: o+ }旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   0 r( C# O6 J' i
前兩晚試過全套校服在浴缸
# z& I- c4 s3 c用沐浴露慢慢倒在身上
* k% k6 E% x  c/ ]感覺一絕
) r4 ^9 s: _1 N2 G5 x: V" I% i
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,  n; t$ L: L( M5 }/ w2 l. ~
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
! m/ b! @$ J( j2 i3 h. @5 `) O9 L* U( x, M+ s' K1 b/ _
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,$ A$ x& m: f4 U, a
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
% i9 O% m( c0 g+ @1 t  Y
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
/ a5 T7 U/ U+ Q/ Y7 v. n那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   2 p/ I: V, G+ y  z+ K( y9 d
5 b0 i. s5 a1 U( a+ y7 e# {; m
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的/ b, u9 v0 K1 A
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
; n8 o' g& \  X1 |1 t
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,0 T) b  R6 F! {6 [
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看