嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   
5 L3 j; o1 L. C% b" |
6 K+ u2 E' W: ]( J; T仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
4 A$ _- ?7 r. W/ w, u& o: M; C
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   
2 i" r6 \  s# R3 [: I0 p- Z5 L7 H+ f/ q; m
你地好大膽阿xd
  A% S7 F# K7 X* q- s
係!
; Z( Z2 v$ t* Z5 V想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   ) b7 u# G& V; Y: B

1 B: _9 S, x# U/ H; e. q係!4 w; L: o4 Y5 b' _) {- A8 a
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
, @$ E2 ^1 F5 R9 \- c3 y依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   
( f, @9 c+ Q6 |5 L4 k9 i1 v
2 L6 r1 x- N* |8 z+ Q依家有地方??
9 R- t. g0 E& n. y" s$ A+ G) T8 C有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   6 |2 L$ Y+ s, t7 W. Y8 L
4 [# V  \  R( y8 S, Z! X7 M
有,我搬咗另一度住.
, N2 T: H! }; J; q- _$ H55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   % B$ O$ e0 o" F9 g
! d) ^  r( q# S4 D6 l
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
  r6 M8 w! H7 G* L3 c姐姐幻想自己比人強姦?
; ~- @9 X  O( ]6 j! Q6 j點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   
2 ]/ I9 n( l3 }4 K, N
' O- ?% b7 B" M) P( w3 c係!
* d: j0 i$ ~0 A6 Y( G* e7 _8 Q想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
% v) b# Y0 k! x! M我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   6 ^4 x+ \' S' i) C7 q
* m% x/ A- V4 V' F1 {
55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
$ s" P* H& Z4 T我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   
  s$ r( C/ O5 Z2 Z- @7 F/ K7 H7 M3 m
姐姐幻想自己比人強姦?5 p9 _8 \3 D- b( ]$ k+ I, v' X
點解要c難d校服?
' I5 R% }5 \7 h因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
% Z; W/ L! P9 T- t: r: @& X& B! k- P/ w
0 l6 N; j1 h, {9 d我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
, ^% P: f$ p) W0 T, p8 q的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   
+ ], P  W) r& `- ^: U- H- y+ }1 m2 d4 Z: V) S5 c) \  l
的確十分剌激
* Q4 F. _1 j; g% O' \: w. i/ p6 m; }1 y7 A. r# P, d
我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   
& }  o' w* C% p+ F; e; l. v' S8 j! s6 k! c9 I, y5 c
* J, A' f+ l' Y% h  b# G
我今晚會搵公園既廁所打
  G) E: r$ c  {- _4 Q( c% C
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   $ j2 e- x$ D. p* w

W! d5 p3 C9 S  K  }1 p0 O& m% j嘩!
! q( _+ U' h5 w: S2 N% D  F; V6 l5 a& ^# a' y' [" l
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣, D& i, E; n3 r( k
冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   
7 S5 E( G3 N) Z+ d: l2 g& B( H+ l4 D9 y7 a, \0 ~0 t

1 \2 c9 m( C4 \9 d擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
. c* l$ T, L: Z冇人陪我打飛機
. H9 @! z2 A/ Z% r  T5 w4 d+ d厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   
, m- O4 y* B& P. ^: X+ k0 }) U+ p1 W# Q2 Q5 ?; R$ f
厲害啊!
) R- g7 h* H( H; T: [3 F" }

* |9 ~' _7 |9 Y& R. w* {今日放學刀行左一陣
  \, e+ y( R. L* Z* C不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
# M& F) I7 p, e+ b7 p% q
2 }: r8 {! ?0 U! I7 z, Q因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
1 ?. }9 d4 m% _" h' {5 A, o我都試過係樓梯玩過
; O5 J, q& l1 d  D3 d9 y只玩過一次,己唔係好記得
  {$ i8 o( m2 ~; B* N  A好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   8 y. Q* s/ D/ c# b. R/ x: y7 i

' S+ V- \' u9 b. Q, K  {6 ~我都試過係樓梯玩過
5 d/ j) ~, |6 _5 ]$ ~只玩過一次,己唔係好記得  M/ M$ \3 Z1 K
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
9 @# J" [" S. F, f
而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   % }) g2 J( s. h$ ^- ^/ C0 E% X

; |8 t7 p* {- [而家著乜嘢打飛機呀?
3 T; f2 ^0 W3 O2 C我仲係以pe為主,因為鐘意滑, V+ Q7 i+ b7 I
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打- D$ [. E3 T+ x7 g( J6 Z& L/ A
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   6 ?& P: c7 l' j1 W$ ]5 H/ J+ h- T# ~

5 r7 Y3 ?, y2 G7 N我仲係以pe為主,因為鐘意滑
( l' K; {( q1 V裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
9 g5 H/ D5 M4 K$ c7 j7 f間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
6 y9 w% |+ X0 ^7 \1 b. }: E另一件上衫是?
" m# y" T) I0 I+ E: C係包住JJ打?4 B, I' P- Q$ b
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   7 j6 E. ]! j, ~8 S9 C

6 b- m& Y* l; D, u5 h5 F6 {! M另一件上衫是?8 t0 w2 s/ r2 O' g8 F# @
係包住JJ打?
1 D  _& J9 ?6 Q3 U$ \0 h其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
* P7 }+ {5 S& f' a0 c8 o
係,包住來磨
9 f; U& R) @% U2 m& d1 a搞到我都想玩下