嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
- C5 z% v0 ^! F, B2 G( b6 L$ p( Z& f  `3 v
9 {; [4 `$ N; Q5 }1 B5 G
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
% F' T4 j0 ^" O4 p7 Z3 U( l
" c! t, p; o0 _3 z我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   , h' L; _5 j9 U$ i
著好校服後
" I. w7 g% ^. b" u; f. u1 J* H+ b/ T用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊- x# `' V- a/ f
然後用後拉
) g; D+ u. f/ c; n要磨埋肛門位
. z9 l+ b$ f' i! U6 [9 [拉到射為止! i/ L' M. \  j, i1 W
以前成日咁玩
' r! f) i) O0 k6 J9 @, @! F# i而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
. L  I$ _/ S5 |& i! u& a

: I; M# F3 o, Q6 q" U下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   + P0 \4 S- C2 j* Q$ U! O
# ^4 r: z6 `: b. A4 s
" Y# k4 K0 Q" C: o) ]5 p2 x: G
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
; B( C, {& c- W2 L" h8 G- r+ T/ _' S4 l% [( t3 m' Q
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   2 M; y* i8 p5 Q

9 V. g2 H# y: V1 g2 m2 q
/ [5 D1 W# s. _# C$ Q成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
0 m' `" T5 q* P5 Y0 [真係勁hi呀! 4 A& U' Q, |4 o
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
( t( |: O: u, N( F# L2 N8 l, m6 v
真係勁hi呀! ( T6 j' P' e( c; R
不過就要買過件校服囉.
( b& ]+ q6 t6 {' p2 v+ G: X; }, k
4 z& s- f9 l2 Y% o  V
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
0 w  ]( g$ g& P! h- X: B  B* x! _' Y: ^, C$ N, T
2 `( Y; J' H  y( C7 ]3 q  ^0 d$ a
所以我自己係唔會禁做......
, e6 T' a# Y" _0 J9 Q! _
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
$ A5 y. x; }# E, C& |9 ]
5 C* W$ y4 K) `: ^7 U" t* Y我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
" g8 a' }" m+ {& M, K- b
$ ~, `1 M6 S& m4 N- T1 O! \# j- v好有錢呀 ) `, Y' f/ V+ v
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
: U7 a" }% m9 ]6 g5 f+ e  A8 _" o% d- h9 g

0 \3 K* O6 W+ \8 k  y  E1 [好有錢呀 + {3 x) Y! X0 b+ a* r  L" o. J
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
  @; M3 }2 F" O6 x1 w( f
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.) ?# ]/ ]6 f3 H7 L$ S

4 i" T% Y6 e* M. _2 o6 m[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   1 A3 I& m% f; a/ D9 v
  t) D4 Z& z- R! x% N
: ]. S/ D% d3 }& J
好有錢呀
$ k0 A, n5 A, x' U  S我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
' P% D: ^+ b8 v# m我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
5 f' u! z. w& A8 L上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.3 e( v+ g) _0 u2 d0 ]; f
% g4 t! k, M( f' M' h

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   % z% T  \8 m- I$ R' Z0 k
! P5 O) o# R# ^) [/ K3 f
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
/ W$ W1 _; w, }4 ]8 W0 w0 w/ L% s" Z$ G
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   % }5 u; y; O, R; [6 P

. @8 R( w; b: x9 C% y
3 i% }$ Y8 H: C5 }$ L4 z下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
5 h1 W7 `, t- Y$ \5 x, h% M被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   7 G' v$ a* `5 P/ `! c, ~
; h, j& f7 p$ A3 S$ @9 d  ~. {

* u6 A  k# V4 i0 {! M& j( F下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
) q8 h* k  D& a& R! c' Y
& e8 A. K& P% V8 f; U我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   % [9 Y5 M  s# ?5 g

_8 n; U. F. U; ^
) @5 r6 ?9 Y$ ]. [我鎖左唔關打飛機次數事
! g" ^6 ]! l2 F- T7 x, S

S5 Z! a0 m, K6 r% ?, m% ]好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   5 l9 W# s% L: p% O: I, }# ^
* ^* [; Y4 O) _% U+ F4 Y( D
9 R( z+ S; t. |9 ^# C
我鎖左唔關打飛機次數事
2 z! _; F" t" U; E4 s咁係關乜嘢呀?4 E+ O/ W. `; B4 A$ i- a$ w
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
% m8 z7 z4 U( ]" ]4 N. B, d6 g. k* d我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
- |9 @  \+ V$ Q
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   2 b3 n9 ?( d7 q+ ]4 \

! G: G- U+ w3 H; W5 C7 [" K; a# \8 d9 @
好想知真正原因添...講唔講得架?
  ]- A" w( \- @# b; a3 y9 H

$ }2 A/ d) S' c& Ycd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   - X" l$ c& C5 o1 r$ @: f1 K
  b- L6 a3 h2 y; i, [
7 ?4 l  u7 Y' C- w: C
cd奴比主人鎖住係正常既事
# O! k  e8 [$ Y- ^0 K7 _
9 q: n, Z( t/ |' r* ?0 l
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   " v+ [) |0 d; w9 r; m5 n! B* j
0 B) H5 d: E  J% m" a
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
5 d0 O( {! ^2 i有機會都想試下咁玩~