嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   
& S; \$ e. l3 f4 O. s+ G5 ^5 Q7 [( d" B7 B, @& Z: _8 t
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
. F) Q3 `% J! `7 }, ~! z4 a
3 o% u( d4 s" c6 \" i/ L我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

4 K  _' \1 Q2 q5 |2 z$ B1 X

8 f+ K; j7 M2 p/ M; A) ?[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   ! @& f5 O# a3 V( r9 S5 f4 ~& [
0 A" H. G0 }1 O

0 }' \1 l5 x5 s9 A* M" Y& n% W我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
+ {% n. N" G, Z9 c
哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   ) T  E4 j8 Z( c9 Q9 l+ l
# ]* I( F% A; P6 b

6 P  Z" H3 i6 g5 L8 P我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
* ~9 E. _8 ~1 Y8 S
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
2 {& \5 p3 Z' d) d  }- v, Q. ~, p1 v5 _0 [' b' X
我通常都係玩校園風
) s& z- F! G  I% H- R
) ]& d5 ]$ s4 o: B% D; u我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2 v+ w# Z+ [2 O

9 y# M- r& d. x8 B6 p[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   / {& t* L  E6 u- K4 g
- u6 z) A9 p& y

/ e" x# u0 Y" V( Q0 G/ w講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
0 ^8 @/ y: w9 D' \: H
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
9 {" e! ?- n3 u9 R! {
& m0 k) ^" K; y4 r0 c: l) a咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
, x9 Y1 k! n" P3 o1 u/ h: D+ a4 Q( e$ M; y
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表     g- ^! Q$ q& o  C
+ f* t% Z9 [- Q  f# w' b
( U1 p% z: Z# r, ^( g; |$ M1 m4 f
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
. |9 U' _% N$ ^. k4 V) B8 Z( Z如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
# b# ]3 i7 h: y" \" q* N+ l4 ], U7 t  P0 w0 K: m. d: G; ^

4 h! x3 W; i" h4 V我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
/ K2 {; O. X6 ~- b! {8 x, S. q????色誘~?
+ I6 d( W. F- I; K' a
& W& N3 E: Q9 \4 ]* y  L我會穿著裙子,絲物在床
4 ]& z2 F. K3 z! h) n不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

/ @9 V- Q4 c: H) d& i

2 E, ^! |( {5 R- q" `9 A6 I7 }[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   # b2 O: {% c- a( m) B# J) M
# S, S; U! N9 f( W- [

2 Q6 f1 g; `2 O2 H咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
) \+ \: y6 ?: x1 l$ G我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
  u) S9 ]7 v  x) B$ B: T$ L# y4 O7 a7 @
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
+ O3 a( c; V: g
% b# Y. M# v, |: R- R- {5 V) x0 {6 F
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   
  t1 d4 ^9 D5 v: e+ C
' v4 g2 G* G. }: @7 q/ S- U" E; u+ I) x/ E" }
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
$ T: ~4 i! V+ _5 _0 ]. u- y6 X非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   6 B! D2 X% i  U7 f, }  X7 \, L" Q5 K6 f

* d& m: y. d2 G) D1 |9 U非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
$ H$ C5 @- U) @  ]& V

3 w! u% q1 ^, M$ D+ {4 Y- c' A我每次穿著新衣裙,他特別興奮
3 w9 c/ }4 C$ N/ U) Y我也可給他射入我洞⋯⋯

4 p  @2 q/ ~0 Q8 t, O& Y

1 u! c8 ~, G" g% q* C' J7 F[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表     A) s; g0 F3 S' s/ K% X3 i6 P
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
* U1 B, c5 n  s  }/ k
! }' `+ _7 Q3 n1 ^* @- O# z
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   5 t/ i$ W: P) C2 h. |
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
2 ?7 V4 Z& M& n9 n
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味