嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
# c, W: L4 m$ y( J9 r0 ^" g7 ?0 j, {. `
8 P! z; \: y$ G& U5 ^
我會用震玩具入我洞子
( V# d5 P) o0 ]" o" R# n8 Y+ I. T
: ~# N3 c9 q6 V& V# b3 ~
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   6 i, Z* V  i) Q$ D
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   # C1 p6 I; k4 q5 f5 D" z5 z1 j

4 w2 [4 l7 S$ U6 \$ {3 Q! L8 k
  o) w2 O6 m1 R8 D我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
' `% `) S+ ~$ C/ [) `
) I# `9 f  o3 f* V* H  n; U
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
9 L% u0 k% p' S) R7 Y好有趣咁喎。。。應該好爽
# }$ t9 V* @5 W1 {
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   # A- }, y) k1 H9 B( t

# Z  v0 |" _* M7 q
! b0 r9 S) P# @+ c& k! X( Q( Q1 x如果玩得多,身體不好
" X& B8 Q+ H2 i7 R係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
+ m2 G) y7 r2 I' A含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
8 V' ?2 H3 }3 z而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
) g7 R* [/ e% E2 c* p感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
2 R1 C" p! j4 P: b7 B; O" P
' V& k; ?& i2 o3 _' E2 n係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
+ ]4 h$ b8 ]+ a' u8 z- @
6 a+ e" r8 I* B2 P3 \8 k; m
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表     q: f$ l5 D* B/ y$ ^
$ @7 J, T2 ^6 {$ s  F' w  }
感覺如何?
7 ^1 B; n- t4 l6 W
梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。: r: f) p# \* F- J7 P1 f/ q
我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   5 i0 F! v! o( |: j* C% p. j3 O
9 @  L: H( D5 `' y8 Q: ]; I

4 [/ A. Q/ q. C% O真的想試。。。好期待
( _% I8 J2 y6 O: m; r, U& z
我比你試下

5 z) w/ h& Q9 G3 D2 M4 z  R/ ~: F3 B% s$ i' q: P5 }0 p" Z

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   , z) V$ q2 S3 b# v' R
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
. r. O1 w6 k% l9 V9 a. w
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。1 V8 A, j) j5 C( J, `( Q
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

5 ^# A. R- T* d$ s, d# L  Z" ?& |2 S
/ ~) P* L' v! I8 I' {) {) j0 g[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
% u8 r5 x/ h1 r/ @! k$ r- b我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
! e- f8 a( p6 ]' U' m
係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

7 B1 p1 y- A; J5 w

9 G4 l/ f' c: v, `1 _* U% P+ @[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   5 g1 K+ h. o4 U# [: p$ a
一前一後實好滿足
" K4 S9 {$ x0 D& o係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
6 l+ I4 ]- P; B6 N
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   ) w/ U# l4 a& A8 g

# J4 t2 I/ }) C5 g7 q+ _* t係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
7 L  V( B4 U! m& x  a1 |( g9 Y* g

8 A2 F$ A3 l$ X' K; s$ g; H# y: H5 l我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺