嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 siying 於 2019-7-26 14:37 發表   
7 l+ S* [+ ?. m一试过瘾,回味は穷
% c1 k$ m) U; C1 Q" a: {
' Z! \7 H: ?- c8 V4 t
我喜歡被潻洞子

互含令大家快樂
; i/ J+ v7 H3 N8 ?0 ]  aV7/ j" j' B& ]  W5 j
wilsonjiff

引用:
原帖由 wilsonkit622622 於 2019-7-26 19:41 發表   + ~8 S) u# h. v& v" [5 t
互含令大家快樂; A8 n! Q6 ?1 o" u: N4 n7 L
V7
* O" |* r+ A4 n, s: fwilsonjiff
( m3 \& Q: O. n1 n. u) e
- G% d& v; p$ A- i3 A4 ^, b我喜歡被吻洞子

我都含過一次。。好想再含。最好就幫到男士慾仙慾死仲好

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-28 00:23 發表   
' I4 H. U' n: X- Z5 f; w6 z. v我都含過一次。。好想再含。最好就幫到男士慾仙慾死仲好
8 Q+ z8 Z" G2 C4 S8 x+ G
+ A8 @$ x( Q$ P/ X4 N; U含他jj ,快射一刻感覺特別硬

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

我經常去KK sauna 揾人俾我含
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2019-7-28 10:10 發表   4 n. _; ?' U( Z% b  F
我經常去KK sauna 揾人俾我含
3 w& G1 ~5 s8 Z9 P: D2 F' c1 s" e7 W* s* |/ O& W/ y+ ~* E+ {: f( d
是什麼地方?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-28 09:31 發表   ! f- }0 y- o  ]7 c

+ W& h& d: @) h9 G% }$ V' n7 a) r/ A8 u/ N  h) R6 p
含他jj ,快射一刻感覺特別硬
8 a: M" W2 x# b1 O2 |很期待。唔夠技巧呢我

你地講到好似吾含就吾係 CD咁,我含和被男含都未過。吾知自己接吾接受到,如果有姊妹吾介意,我想女裝在房旁觀可以嗎?1 B" A$ s( X. o: y  T& X8 J  ^
3 q: C. [9 A9 Z9 q- h
可 v7我,howau2016

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-29 00:02 發表   
3 |+ U% L8 m( _: q/ k6 q% E1 Q: z
. [; y& j0 @+ v3 {( h( f很期待。唔夠技巧呢我
; [7 n4 a! B+ `7 c- @6 I7 v1 f) e2 }9 S4 i) I, o$ i  G8 _
口部和吞頭配合,他才興奮

想試 但無試過

含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。  m( l' ~; B3 B+ ~+ c3 B) S
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   & Z! Y4 o; {4 C. O& o) X: V
含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
8 q) ]$ a: {+ C1 H) ^! @而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
5 Z% v9 ?  i, e* ~  U6 j6 L9 b

& B- h1 F/ |, V( N5 f$ K2 [精液陣味太烈, 我吞不下

回復 145# joey221 的帖子

我初初都接受唔到,一爆完要即刻吐返出黎,但玩多左之後唔知點解又接受左,可能係半被迫既情況下就接受左,應該話已經愛上左吞精。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 19:10 發表   + b. U9 E; Q' S8 G5 |9 o
我初初都接受唔到,一爆完要即刻吐返出黎,但玩多左之後唔知點解又接受左,可能係半被迫既情況下就接受左,應該話已經愛上左吞精。
: s4 a  J9 h: `* L' D1 f6 S- e
' w8 I; e  K$ f  f/ |: L我可以吃分泌,但精可以射在我口,但是吞不了

回復 147# joey221 的帖子

分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   & C4 T# m) Z  a% p( d
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
8 r3 D( x0 q/ m% _

3 Y, P7 ?  |" S  w4 f姊妹伱有否試過,下面被內射

好想試比cd含

回復 149# joey221 的帖子

無呀,因為我鐘意用口,同埋約玩果啲全部都係要我用口,但我玩果陣後面有用肛塞

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 21:08 發表   
! _/ y7 p$ J$ R* ^( F) y無呀,因為我鐘意用口,同埋約玩果啲全部都係要我用口,但我玩果陣後面有用肛塞
9 q0 a0 }: f8 F' Y- s% |2 T0 R

0 e9 ]) |8 V0 R. p0 I# F0 }我會用震玩具入我洞子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件