嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
4 S/ _/ b- r+ p4 Z真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
$ K+ h7 B" h, }- Y+ o9 [# Z$ d$ q, {3 l( `9 p; G
我會對我喜歡的男人,服務他
. z: W. u7 R- J6 E5 N* R看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
5 x- P% i3 L. Q( o真係好想俾你地含
9 a0 M% N) @  [  a1 f! J' \' S0 o( \+ }! j3 c  L
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆! f* _) ?/ U" m  T, y
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
5 t" _  q0 [$ U6 G+ I
$ O- H% n9 M$ j- h
" T1 b$ g% l' G, k' J+ `  F我喜歡含硬硬的JJ
- F6 X! ^* L6 Y. H% S
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   6 Z7 R' [- u2 K' D; g

# F5 W; H+ x& D當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
( A; p3 p- f' U, B' G: g2 ^6 B: t4 E) H3 S  m, |* H& T
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

6 Q' n6 b. ~$ N
  S* F* D) W' u+ v0 c5 h[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
' Z3 u% d. s' V好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
# \8 \4 ^3 Y3 }. q* g
* h8 p, Q9 B, |7 k1 q' n- c我未試過同時和兩個男人在床上/ ^" U1 l1 C8 Q
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   8 n4 q( _  ?3 ~6 O" r7 H# v/ T$ W
所以要讓佢自己來插啊~
3 S# u, Z: p, c/ q6 D3 \' [" ~
& s( j( {6 @6 k當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
8 `' |5 l4 N5 A* V. C: J' `所以要打扮一吓、
( z1 Y6 K0 B4 O更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
! D& ~! O( n+ C' T; {4 G好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
$ H7 B: B( X; \" g2 l' q; t2 ^! h
0 R. B/ w, B8 e. e! D! C
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   2 W* w9 \8 I' e' _+ `
3 z: O9 n( k8 y
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
: m! h; f/ }. x+ g# I8 R
& K; t8 [8 I9 X7 b# z+ C我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交
* ]; A5 E1 k! W1 W6 b
2 H! u* m; a7 N2 T% _' `V7:ckc444

好想比人含呀; ^8 L. ?9 i6 O3 C' L  {' q
聽到咁多cd朋友意見同技術
4 A) y  V5 P: `: O諗到都硬~
! `- _" [* v3 o& T  F3 @9 [WeChat OrochiDick

含我* ?  F: ~9 Z9 ^$ z  N
. x) j7 R' p- L% s$ @, v
Daweie7

未試過同CD
" F* v& p) n+ l5 D3 K唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
, {$ d- {) U+ Q/ Q: S. s未試過同CD
; s8 f  Z/ Y- `% j9 T* H3 p, y唔知感覺係點🧐
6 z$ z/ X& ~. v2 e0 ^+ z
+ J7 b3 y! i4 Y
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   8 o7 `; s1 |5 z$ @; |
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
. @/ g6 }  {- k# r1 v+ p% Y2 d' v) C5 n8 b# B% T, Z
我也是喜歡含
& S# Y: q) f: l4 [含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好