嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
! J; ~  i: s9 i) W* v$ z, @( Q; X
0 @. ?" l5 w& G' t2 X係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
+ E. q) ]9 t) B. O$ T
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   " D& F' x' O. }+ W  b! _
$ O0 W, K2 M2 c) q, L
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
* K( e) ?; m* j! g  ?
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   0 O6 [6 d5 ]( i' C

$ c- }) V' p6 ]9 \) `3 A# }我都想試下好似AV咁輪流口交
! q4 @/ F- n" s5 l
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   
8 F' p& y. _' X* o/ e7 l* _+ W. \' [
點解件衫會污糟?  
! `1 Y0 {$ w: O7 ?
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

8 b  k7 d+ s$ M" C8 u: B8 t( _
$ T7 w7 I" }, M4 ?- X

& m% w" c. M7 L% j/ [
: |$ m5 k+ Q9 ]- G[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   , K; l  J/ l$ r0 V$ s  G3 z

! R7 V$ g' a% m( a6 X9 s( F0 D9 T4 g5 M
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
, c* Q6 q% T' R# U( c8 Z

6 B$ ^, u* b: f9 ?4 x& s8 n. N$ x呢個我都想
* p. \1 k4 k0 V$ I" c3 {% U8 |1 ?- i不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
* j6 \4 i/ ~4 l; R
0 ]' i/ Y! K( z" Y# b8 y你睇有d片都知,通常d野滴左落身
: X3 z: \/ s6 o1 M" @$ k+ R2 n
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
. _# w2 O4 i, z$ K# z% M4 t8 i3 W: l% I: _6 ~
: z% e& @6 v7 a( |/ E  z3 J+ R
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
) Y! U! R% v) C8 Q我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   : u1 H" n4 V* R! ~& D9 ?$ p+ z; Z- v
" C, g: O1 J. _/ P
試下係度組團啦
* J' o1 y6 U4 t" `" j" B
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
+ m4 ~0 n' v2 _) a# `1 W3 D) [+ n' s  v) s/ s3 D, c
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
/ W/ G$ J& s; C3 z$ J( }7 T
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
0 k2 {& w: \, x0 I
* D& l" l* @* V5 C+ b- |通常你地玩呢d有冇除裝束?
; G( v. {5 P( u+ }: H
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
- j) s. [, D; ?9 m  T0 [: _- b" `) M
+ j! f! F- {9 ~) j3 S' I, b除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
5 z) p: f2 c- S$ ^* ^
估你一定好enjoy同男人咁' N$ {! b3 l0 T% h
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
6 t# d9 q2 n2 r$ l
" P' e' D4 O6 A/ w通常你地玩呢d有冇除裝束?
9 c  R6 E* ^/ A0 |( J. D/ W6 z# k
* K/ a; o$ v$ G3 Y我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
$ e+ Z+ m5 X7 X+ c7 C5 X4 G4 l# `: Y2 [; B0 w# B) B, {. ^
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
3 D. ~. T2 Q+ e' M% |% s3 b! J7 L6 V! ^" ^9 g
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   " X( j: L6 J  y. E

% I3 y& q  T$ l/ Y1 P" z0 \( r估你一定好enjoy同男人咁* G1 e1 {* A) t+ ~( W; F
你本身對對手有乜要求?
" G1 d- ]& U: I6 y, V
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
9 Z$ C! E6 V+ G  w& ]/ A* w+ v我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   9 Q5 o4 T; O5 g
3 ^# Y3 n; @4 j! U
2 x6 v) z: w' q3 J" r: m$ {# Q
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
5 l! P. [8 q9 z/ T1 @2 g1 r
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎