嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
3 p4 O) `) E+ j6 d8 [* C+ P2 l0 L+ K0 n$ {# P8 g. l

# h% w8 o$ R; {+ t我以前吞過,喉嚨不好受
4 b- n# {. Z1 O4 p! z( z) m' @, J睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

p, m6 M, [( M( v1 l: N1 J3 k# @) X
# \7 _9 O- H* s  b[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

/ O, {/ }  z2 J

( Y3 S, ^8 {9 B- A( a* o( ?, n7 ^0 R[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   - o- m% `7 C0 W, N. n- P
7 z0 a* u; Y( Z) R$ ~
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
  q# }# m, O9 T1 \
4 C/ T& A% k2 B6 k$ q不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
* t) Q: t9 d$ U1 h  \5 P# S: K睇到啲留言都硬晒
5 H) E! W2 s/ Z* C7 T3 y9 N% f
; w' g# t$ t) J& A9 F4 ^& ~
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
& N# C6 {6 Y. n/ {. a
4 {, o' e. E  j, ]3 H' e8 H7 [( v# i& d) z8 f9 A
不是太喜歡,在我口出
/ j+ E8 e, v% K6 G: `+ ^
你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   
6 S/ M7 j( h4 W! f2 o" U  a: o! }果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了/ o# P- m0 c* o% k) @
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
; k- r. k  @& f. c2 U& o: \
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

: Z6 w8 O+ v1 H; V2 p/ ~

* f( z/ F/ d' @1 U4 F+ I5 X( Q[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   # i1 c, ?* _  N- ]6 }: m' A* y
9 J# J3 }- a1 j& D0 h4 C
, T1 Q6 R% T; E9 H. S7 x. a3 P
你喜歡什麼款打扮女生?
- T6 V* @0 w8 O. N7 t& M  O. Z1 _7 w$ c
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
0 d% [5 f* p, v
, F5 H8 \% l- D3 R$ J5 J& d你比較鐘意內射?
, c+ R* F" a6 a6 c$ X
/ P7 J8 o3 p% \2 k& M/ D男人是很貪心的
9 _3 M5 q# o7 R1 c. w初時帶安全套,  p( K" l4 N/ q* h
之後不帶外射⋯⋯; l, j& X& w7 G! G: s+ D3 n$ T0 X
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   1 u( N, B1 P( E% k  s; w' C' q6 [
/ C% w2 \+ I" _
* o+ ~4 v- _. H! y0 |+ V
喜歡日系少少,校服個類
% ?# ^* @  C7 ]: }
  [0 N9 F4 i8 d, f2 n) _! H( s
我穿著校服不好看( q" {+ X7 q5 B8 o! _
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   0 S( R3 ~' l  S$ D* @: U4 H
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
7 a2 D6 ?9 R7 C9 f
2 H0 J  ?& J+ K; ^3 O0 D* c
我每次穿上新衣裙,他特別興奮( v& U9 |0 i- F  P& I3 d" c- m. Y
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   ) f, f: [4 n3 z
* f% C5 t/ e  c, I) e9 N! k
) m6 |! y  s3 l& B/ k' c' i
我穿著校服不好看( U" k9 f! N, ~* d7 G
我穿著連身裙多
; k- R6 O6 c9 [1 |0 X' K  S! O+ F7 N7 d& E( j5 C+ E
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
2 P) X- V! m/ m# k' k* S
3 O1 n, j6 f* a: W% v) q
4 I% e) g- c, _9 o( A4 B但你有男友,應該都唔會幫到我含
# j( W2 c7 |0 e0 X8 f% P

" u* T( y1 S( @  [* J我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   , b4 C6 i7 t2 B7 o3 n: L5 F
* M& W5 g7 ~) L; j# v- ~, S
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   2 B0 \9 k  h% _8 [
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
7 y$ p4 ?& t2 a無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口