嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   2 s# e" t4 b1 z
: D/ }+ m6 _5 P! F  a+ ?
/ _+ F3 l  Q7 G- f8 B' i5 q
男人是很貪心的
+ V6 x( P% k& m7 h3 j9 I  ~初時帶安全套,4 P' g2 ]  ^: D. v0 c
之後不帶外射⋯⋯
2 f# d6 }6 }1 d+ Q日子久了要內射
5 G, X: s3 M3 F( h  S7 ?) o" K
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   9 j4 e  T$ X, h
6 }$ `( o4 i+ R, A6 ]

6 A- T6 }5 ?+ @; z7 ]) |我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
: _. H, O3 a( d4 K# d* l% o

# @) h: D: ~3 {4 ?2 Q" w正呀,我都好想試下

7 W3 C7 N& _& n# h; S8 F) S! \

/ T/ \, I2 E' H% r[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   ! L' d" z- }/ o' Y4 Z  b

" W) g$ f# B1 Q: {( M係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
8 h* a7 H& [8 ~! k
, k5 _9 L( N7 x真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   4 U0 q! S' i" t4 B
  W; y0 z* ?7 _; z( C8 B+ B
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
1 S, A% `+ y6 C* n- _. U9 O! Y! M6 f% A: I% ?
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
1 v! g, @8 O# g" y3 N" w
" K: o8 @! W4 F) ?3 k: Q都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
1 r& u5 f. B' Z2 F

2 e/ j- K" q# ?% L1 a+ c* {口中出,和內射
2 `$ Z3 c7 B8 A" W我會喜歡內射多奌1 n3 [% q" J: @9 J' `
5 X( [; P: Z! _" U" A! V
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
7 j: ?4 a7 R! o9 \$ [4 n% v1 U之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
# Y$ }2 G- W3 i" e( N3 a" U
9 M1 \( l6 d# }# h* I% @
& Y% Y8 l% ?6 u* Z6 K1 ?( c. |. G正呀,我都好想試下
5 F9 v4 T! L# ^9 V/ E: a+ m
; j4 W0 O. h  M& V2 c- n
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
' j/ Z/ Y9 U7 d7 @興奮,我通常不脫內褲⋯⋯: K+ [* [" F5 h9 g1 M. M# [! \! Y' z
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
, S) E$ a. |) n0 J7 v% \8 w其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
! u* S7 w' I2 _) G1 [2 Z7 d1 e1 O- R
. y0 E! O; d$ b% h" j
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
5 q+ u* X/ i0 Q

s7 @8 Y1 F: ~2 ~% W# V帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   7 a; D2 a0 h. t8 |
0 S% a2 F3 B; w5 z0 M

( t2 x6 b9 @6 }5 }2 U如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
( l1 V5 _+ n6 b2 E# V) w
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
- {. u# i1 u' V( r) H" J* D+ P3 ], K9 k3 L1 V

b& @9 v# P# _; I! C0 t, C0 H真的十分激烈
. Z2 P( o: }; h. |# n" _5 N% u- O0 d係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   ! ~2 W3 Z9 n$ p. \9 i- ?+ q

" {/ S7 p3 G, T; N% C5 e' d8 H1 V1 X: m7 J! |4 K
帶了套口交,我和他也不喜歡
  K! f* A- t) C, `7 B! Z' A
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖5 x! Z" e8 y- E
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液2 P' t4 ^, p  j6 K6 L
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   + L* K; `/ A7 K/ m: p3 P( D1 E
% [! L1 A6 x( a6 \# P# h
( [  f# u) i0 t' t1 K& u
我只喜歡分泌的咸味
/ S) H' P2 w, f: l) A
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
5 i4 w' q% v( }1 n0 N, k
: X( z6 m/ F5 l+ T2 e" |) P係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
' `9 {: d; w' Q; r: o

! X: V. ~! ?3 z% H$ r" z相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   # }5 h, Y: Z1 K7 H/ o

' S4 d( X; D6 u- _2 n/ i係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖0 }# O9 v: N$ m3 e! s+ F' ?
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液7 }& N; |  h, o" y* @( ]
所以我都唔太鐘意戴套含
8 L. o- c( Z& m! p" J
9 g" G/ Q# w" {( D5 D. A5 r
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   + q/ p& m) c4 y" F" s: \
2 Y+ S" D: e' G% K1 t
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
% ^  i4 ?( J2 P
$ `4 x. O$ U5 r; ?精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   # N6 H! {: p1 Z' k; @" Z0 J7 f
anybody love jb
7 t2 k; `0 S2 {
* z8 S8 N% j% Z: ~5 p& j; A
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   , B" r  _' e! L$ I* ~
* u2 L* \$ Y8 W9 H6 D6 M; H# }$ f) m
& q; \; y7 ~1 E7 r8 f
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
3 G6 M& G# _! v. m' u/ O6 F( c) n8 P* U1 \

l  ~. N9 d$ O" h相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
$ ~/ Y+ ^8 U+ ~: X3 ^我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插