嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
- n. [: c8 `9 y9 I9 d穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
0 {$ m) y1 N" |( t; o( l) g
8 Z% A& Z3 i, n好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
4 N+ e, |+ U; @- q7 ]& d我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
7 W; ?3 g6 `/ h% I* f! S- D* U* @6 D- S0 b. I5 X7 g4 \3 \3 B
" \, i, \7 @6 ?0 q  i4 s3 w! M
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
% d* B9 Z* j- |- H點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   9 k, E1 e3 C) j1 x* F! y& B
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
1 m/ L: ^- C$ D, l& R, a2 |' W* i. [4 l: M' Y
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
5 v- E: _! W" P$ @! J' X是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   + i8 K# X1 m! J1 Q5 L: f

% R8 h7 x0 f4 O買到蒸氣熨斗囉
* L% o4 F6 Z( Z* y

1 K. a6 w/ ]8 ?: Y* s; w打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
2 j7 w  E1 @5 ]7 a3 o" @: `' X& y) n3 p. t7 m

0 r' ?# V% C# W我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
4 t" a& C+ D2 {) q
& k# L. s- p8 G3 t- x+ t: i- R
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
- ]- V, {1 B3 r一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
8 }2 L% \# i7 a
* o6 j8 j- c& o0 p我cd咗刀會對住鏡打飛機law5 X! R  z2 @" d: ]2 k& {
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
* r% w5 i% M1 d+ d# }9 v穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
( c: F! T( `/ V% K$ s
& r. Q( h: K  e1 V& Q( h9 ~好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
4 b" j; z% u: r& D7 o
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
9 w" l3 T# Z& E8 a# s5 Q0 q3 ^5 N; w: K' r( L5 q. m* W3 F* g
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
6 r1 j0 N6 V0 Z4 u5 e

n2 S! n- Y" M我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸: X) T# o$ i+ G" T
用沐浴露慢慢倒在身上
! O9 y6 g* d# l. v& \$ a感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射! l0 V* y3 E( f' E- K' l# p# p3 ^2 I
唔知有無機會呢
' g" _4 j- y# a- e1 I9 L0 W$ Y& j/ Y

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
* q- c3 P9 z8 {/ _7 V% ~; J+ Y
( V" s" _3 v# f
  W" z; z  q$ @6 A5 b打直刀可以熨果d?
: j( L8 ~+ `( G. k6 g) s* _
係呀!
' O$ ^3 N6 x0 r4 r2 y買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
3 b! ~/ Y! a6 c# [6 s* [1 t2 |; O5 w
% z1 ^7 M5 n0 {0 y點解會無呢?
9 S3 E8 Y7 j' O- O& V+ g3 C5 v% U

5 Z- j. V* K' ~9 X4 u7 ^  e呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 / K8 K- Z8 E, i; Z6 R. [1 }

& K5 t; ~" t6 P/ V$ B1 X
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
3 I3 Z) A3 p1 r
8 H1 y" q9 J5 V/ z, _! o, E- O" r1 |; H0 u+ {+ P. T
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
: s2 n$ l6 q; `- p1 H# v6 ~" G/ Z' l- n$ _2 x4 J# T
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
# L: Q( V) o/ G/ T0 V前兩晚試過全套校服在浴缸; p! H& D4 j  H3 v+ ^5 @
用沐浴露慢慢倒在身上
# Z  m* R! O% c& T( \% v感覺一絕
! W$ n$ j2 E/ B: ~2 \" q
6 o# c3 {  a; k- l0 T$ b4 O姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
2 d4 j; y& d  \3 D& u7 Z' m. G9 I) b
9 `: v9 V/ H0 h& a% Q係呀!
3 _8 f5 Z+ F2 Y* n* I買返一個用啦!
) f* e  \% ^1 d' W
6 l. \2 R! _1 M, R* F* M7 s
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
( U# k, p5 H2 G1 v4 S% s/ }8 X, m6 g3 Q' U3 ?- K7 m

( H5 {2 G4 z  L0 }' h9 q呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
. N$ O) r8 Q# t: V% ]* O
3 |/ p3 H9 D% s/ v  N+ \( R
: g  O% P7 ~* H+ }1 Y/ @( O: O/ O; z% }! m
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
& F' u7 C& M$ _0 |3 ~* s: i/ T7 c4 X# Z* g& Q8 F- C8 o' \+ C/ X1 w
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   5 u$ a8 K" }8 f* P! d
前兩晚試過全套校服在浴缸
. ^, P# j$ |8 H用沐浴露慢慢倒在身上/ u' Y9 Z& G: @4 q
感覺一絕
" \; t; m+ F: b& k7 o5 J
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,. d2 L: @6 q  t" A5 x
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   - ]( M3 B! |4 C$ F! F

+ U1 V5 l3 \4 J% E$ n我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,& v) k, q. C2 d  Q6 A( c1 M5 E* r. Z" U
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
: q9 l- j- A& |: ^在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的+ g$ O; k% v5 w# ]
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   8 l0 D! Z3 \8 f6 |# s
' ^: L2 H1 o0 z/ S" d* i
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
. }  n! t# L7 H0 D) H. l1 q& d* V那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
$ ?1 V! }# ]; u1 ]0 W& B等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
$ Q, G& z1 ~" K; o) G& d/ E. {唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊