嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   " a* n' Q7 l7 q. I
% A: ?  Z9 c' L& P
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
1 L* |3 D1 ^+ ^! y- W& w4 `
1 |" g% s2 F$ M
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

! o6 e: ^% h9 Q- ]3 c

+ ]! O( n9 j. u) f[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   ; b1 x4 }/ S) ]: ~
; Z) E' V. W4 U8 O* k5 W/ u1 O
' c! P1 ~/ [" g; x1 K) E9 c* B
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
. {$ ^* n7 z0 L* ]哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   3 U! O; @9 P& |+ v

- h: m  u  }- x0 l0 V8 m; J2 K/ l9 d/ t3 ]2 F& q5 Y2 O8 A
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
- s: Y6 U3 S8 l2 |. p我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
6 _) ~  O& G* b  m2 ?" L2 h
  d9 y, }- g( D/ k. U! U* \/ V5 R我通常都係玩校園風
: d# {( a+ q9 W6 k( y& q, T4 i" g- P& _- A/ }4 _
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

- r2 K  d  G) k0 _
2 X4 E) v" ~; G$ ?/ W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   
9 `$ \+ A, ^% {/ |$ }7 f* Q3 B. q. Q% a; `, e2 B
9 j2 @3 f3 h% w& h. G# O3 m
講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
8 r$ _5 [% F; j! }( \咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   7 n% z8 L7 v$ I4 v; @/ n, u1 X

7 [, V5 {9 K5 W6 z咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
* B' H& O! ~! q1 \- m* G1 ?0 `: `8 ~- ^7 s" [  t+ I
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   ! p' @  I2 c  E. y  X% u; \

9 d5 f3 g6 K& Q; ~4 E, B; \* w- z( ~
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
3 m- X/ M0 o2 t% D* M9 ~! m& L' G如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
1 U4 R/ g6 d+ u$ d, X( p: d9 T- I( j; L: O1 s& t

" B, z% B6 [) a" Y0 J0 n5 b+ u我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   + J: B* x( Q9 P/ @7 h( H
????色誘~?
) _$ f  K8 g+ A9 z8 z

( V1 o9 q, Y/ C. ?我會穿著裙子,絲物在床
; v/ \0 o* R& x! N不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

v' A' {% i8 I8 S5 p6 q' T' f6 C- r6 G, s2 Y6 n* L8 z

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   ' e2 b* D- T$ M& r  P: i
, K& E8 x& ?8 g6 A2 j
4 j$ F# j0 q/ d" ~+ D0 L* }/ P
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
( Q: l" p) C1 f& F3 X
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
) G0 j* n2 G& y- [" m
! X6 m! F/ ~: x我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
4 c# ^- E5 h0 }5 M& x+ A0 G
6 S" u- K) |4 ^1 u9 q2 g! t
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   / r  r, y% }$ c3 w5 y/ w
: |  u0 `5 F5 x' r$ ~

% [% v4 m% B7 _0 n% r0 D1 |# f男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
9 T& D4 k  s$ y; y3 W
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   
4 R' H1 p/ L, |  W. |9 s
% q2 f# ~' d# [; o9 ]( c非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
1 j! d0 b5 W! v0 |; [% W/ r5 J# V. Q! ~  ?! ]9 a: t, e) u
我每次穿著新衣裙,他特別興奮. E  s8 j* k  _' ?& y* f
我也可給他射入我洞⋯⋯

+ \1 h- `  O; f( O* C$ r
( R) z, J8 N7 i; e

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
0 M2 ?) \" I* P$ p+ ^射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
4 j6 H3 g  l: z9 p; |( [* n9 t7 v
, j( S" U4 [0 o3 p1 y) b我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
" B+ `8 v0 N" T# T射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
4 N# {6 y& k/ G, C" d/ E' [, H
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味