嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
. U3 K% ]' X0 z6 H& N  A8 Y
  v9 `* F! j/ U* x
1 f0 R* K! ]: u: L我以前吞過,喉嚨不好受
) A+ ~2 F+ v* u$ }1 G4 ]" L' ~2 H  {& d
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

: A+ y" H4 B1 z

! B* G  ^8 P3 k[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

3 ?: G# Q9 ^1 C3 Z9 g0 W
6 C% s9 P% G0 k

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   
. v- o" L7 ^/ i3 `- P1 @$ L
# G% ?- W, R" f2 S& L9 a睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
$ l; D4 T8 O4 a( b8 n" ?' A* M! I+ z  u- p" z, q0 l7 o
不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
; Y2 [2 g  {7 a5 ?2 k. B8 T睇到啲留言都硬晒
! T. L/ L! m2 {& T9 E9 s; u

3 v2 s' Q, t" e) e; D0 O你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
: i- T; h& S! V" h5 g# e9 E! t# y! _* J5 l& c; L

9 D3 I9 A/ X' l- q+ _不是太喜歡,在我口出
2 U- [  w4 V: n0 x' V* R- K你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   
6 L. M4 Y# g% o: c3 P  i* G9 t果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了, P. ]9 }  E1 Q9 X% t% O
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
1 _/ c+ A! d, J! }' S我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

: j2 o; W- M, ]' O0 u
6 ]1 `+ n$ P5 C4 m: n% g2 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
0 Z6 E2 a# z" l
. H  Z& U5 D& E* d  U; G2 C6 x. N2 T+ @* j  J, V! u1 N
你喜歡什麼款打扮女生?
: c1 ]7 ^: ^, T) C# F4 j: t
6 z7 w1 N4 ?! I- U& ?" z- P+ }# G
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   ; t( g; m: ?# N

. ?+ g# T5 ^7 K3 J你比較鐘意內射?
/ `8 S* f7 h  t: T6 P; i! F. ~3 T; o. Q* O( `
男人是很貪心的
; v$ ]( C! u% H; w: v初時帶安全套,
" w3 u" F, z' Z+ K' r  I& M之後不帶外射⋯⋯
* s/ l- e* E/ C2 x) C日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
+ H- _* a7 T; x+ C' ?% c; H5 w( u( Y" Z# Q- |

3 G; E/ R3 h$ ?喜歡日系少少,校服個類
' y. p2 S( F2 A$ |
7 m  f3 Z  z8 E3 h* Y8 g  k" ]) L1 ]: J我穿著校服不好看
, B6 e: R" l7 J  r. l4 W: [0 k我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   ! h8 p6 ?6 ~& m- ^9 {! M
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
3 j: T! V6 L% a
7 z' y% I" L2 N
我每次穿上新衣裙,他特別興奮
" R3 p( t. f' x% i& }會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   4 y, M) N! [7 {' \4 I) Q* |: \" c6 G: A
& K) [8 g+ T5 e

8 @6 S6 K2 k4 r, Q% K我穿著校服不好看
5 H1 [; e" s  y# k' B; w我穿著連身裙多
# d( [4 L% A: d/ M3 r5 b

- @+ v5 A8 s/ \5 R4 ^$ e但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   5 Y" z$ n$ T. k8 V, |: x# J% N0 W

- S" y7 y/ V2 t" e5 [" c" J& l% x! _
但你有男友,應該都唔會幫到我含
) k9 n+ V; j/ a" h- {: C; U$ j" _
4 `9 j! r7 L/ K0 A( F* Y
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
1 V7 @) P+ a3 y& Y4 B* ~$ T比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
2 @. K* [- u: Y+ }# C$ @
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   : F9 ^( S9 S: c: p7 Z9 M
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
* L* a1 Q6 \; h7 T無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口