嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
. t; x: H0 d. ]3 B; G  j: R" m' C# P$ R
- e' P" F7 V9 B
男人是很貪心的* X5 J3 M4 ]5 v7 _4 ~! O8 O
初時帶安全套,
* p* W3 a& l" O5 f- B5 j4 }# V之後不帶外射⋯⋯
. e  y1 s" v9 Z) q) L+ J日子久了要內射
% \2 _' T& i# v5 o/ L
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
/ D( s4 `0 D. i9 b
- f* n5 u4 T8 \6 e
1 X4 z" d+ U0 M( r我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
( \  e% s5 I: b1 J2 E/ _
) v( H  I* Y8 b正呀,我都好想試下

0 Z; U2 _3 R/ ~( A3 d) ^, `$ e1 T5 W* d& k, M( Z; R

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   ! Q( u3 _  Z, p2 Z. H3 X6 O

( c$ ]: \4 e% k係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
" p6 R( F$ w/ o. `7 o, ^. `& C' [. b6 D- F( O; f
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   
% E: a7 a5 s9 U$ _- N0 ]" c$ t) B" O; P& \0 q& L+ ^
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
' p, U; E9 h/ Q. L* L/ ?. A& U, V, s) I8 X3 l; B
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
* l- V* A$ @/ a) m: k& ?6 c2 K7 l8 V7 x0 d; o( `
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
- W6 C8 M: C6 c* M
# t7 F, o5 J  ~4 e4 s口中出,和內射3 e3 M; E4 L9 @# l1 \# W9 n
我會喜歡內射多奌
: O3 ]3 d$ E$ x0 K, l! L( g9 }! ?: {3 g8 a7 ~
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
6 e1 a5 f3 r2 C- D. N5 v之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   ' }- p' s9 `8 @* {% D' l0 [: H

7 k, i  b7 @3 _9 S
7 y' B9 O2 Z  J4 l. }; M正呀,我都好想試下
: G9 N# s5 @( w0 R' T, F% K

! s  C5 k/ Z9 k( `7 f3 W男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別8 [5 L0 A( Z5 i8 S8 l. q, Q% F
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯! h. R" M, Y$ n2 g
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
) B; U; P. C5 w0 z其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   7 q# p+ @, G, d9 |2 V. D% P

' i( T) {( R1 l3 L' p( @+ B) O$ x  N' \" t7 ]
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
% Y, a" b+ v0 L9 @
. S! n* L' r6 G9 X* x5 f帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   ! m! w' C0 D" J5 [

; U" {4 H0 @( D- \4 n$ V7 X/ d+ ]& `2 z& D
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
8 [. x- g* b. _9 w都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   & f; A* p; ~$ H- w

* y; E; l" @, r0 m4 z" ^9 J
+ L; [$ J/ n: l% ~) b! z/ l真的十分激烈
: B! e) c) U; N
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
+ Z6 Q& _" Y6 ?/ C- s0 y5 M  {) W3 w: Y4 o+ [
4 d  z$ {. F$ e7 F; B/ [
帶了套口交,我和他也不喜歡
% _% Z  C4 ?* a8 ^係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖; n4 I$ j/ W) b2 ]$ z  x1 x
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
( v9 d6 m: V+ U  f- Y所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
& {7 ~6 W/ x  s* X9 ~$ q6 C4 l
9 F* j4 l/ R! R# w! T; j, t. k% b+ {1 b, E3 U: G
我只喜歡分泌的咸味
; R  P* ]: ~$ s. {2 V1 Y我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   0 O$ `8 f  W/ J( b8 ~! b5 ^

/ S8 h' v5 W. ^$ t9 W* C1 K4 ~係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
# U3 l4 g) q) h9 @' e/ {
+ i  ~  b+ T1 D2 L相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   ) ~0 n6 X0 @. S6 Q' y

8 g+ D- }$ R4 S0 r; N- f  B8 A8 Y係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
, O! r# r& E0 Q我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液8 n& C6 Q. \9 ?4 d2 Z
所以我都唔太鐘意戴套含
" U( S2 T5 T" V1 f% H& A, b
" o9 w$ L4 E/ K% b+ N喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   % z8 |, f/ _* `% K+ `+ d; K) Q. [6 F0 ?

8 }) T5 I; C" I6 z' e  k, b我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
+ z$ o/ T3 r- Y7 ]( o* U. i3 b
2 C) c* H" o. E% w% {+ _; f, ^5 A  `, H
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
4 C( ^. d0 Q6 I3 Eanybody love jb
1 |9 v  ^' r% c2 g% a! F! m! c. H& M
1 z, [+ ]7 T1 e
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
" a0 X/ r- I: o* ?0 P: w7 I
+ G# [- B( \; i3 u, p  R我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
4 F( i1 y: N  M: y  c/ u" C# c
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
! _* E' {8 \' ~9 T. {6 ~  G' x% T  R. B+ t
9 i. D/ ^- d) Q* M( O
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
' b( H$ e1 U3 D- z: w
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊