嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   7 q9 e9 T3 m( y; E, q3 |

9 c+ _3 A% Y. K$ n+ Q; p4 N/ g, z( p0 ?
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
2 f- U( F' W: ?# I0 p' ]

; c* k- F( l2 o; c9 o8 }我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
4 D6 _$ j( ]" o+ R: |8 s著好校服後- {7 f4 f! @1 J' x
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊& u& y- S! ]3 N% q
然後用後拉/ h4 z2 _6 S6 t1 ]  G* _
要磨埋肛門位4 o3 b5 r, ^; m) g4 m$ l: s
拉到射為止( S* U6 i/ l# M/ [
以前成日咁玩; K9 Z7 q$ u. U3 s
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
: q, u9 V7 M5 r  S. t- A7 X
' F9 t+ f1 A" P! q) @. l
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   9 R; \* t5 I  Z" k; e( ]  W! p

, v" P& G" a1 s. n: `: `  S% m* g2 @3 _  U- V( }4 R5 s& W& ^
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
7 O6 K- r! ?7 D  l
) z, G; |4 K. E1 m1 U) n我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   ' n0 |. A9 q5 V9 l

3 ~8 T# F3 C7 `4 c. b& [+ |1 q/ X4 y! V) q$ t+ n
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
% g  p8 Q0 W7 }. k% e真係勁hi呀! 2 B# C* E7 I8 R& z
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
  A  P% b: R; n' I  h6 u! O/ j4 r
真係勁hi呀! 2 R6 P- P" j. {' k( E4 Q* q6 r
不過就要買過件校服囉.
  @% o0 W' ]& t# L/ X
- E7 o% {) _' U/ L% G( T6 i所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   3 r3 s2 b% \  i* [) x( P( [8 ?- Q
4 d: y. x- I* O  Q: Y4 X

" f% ~0 [* G- ^$ E: H9 [+ _所以我自己係唔會禁做......
  C  e7 ~/ w: w4 D7 _, _$ ], U我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   . W( |3 r- w* |) ~

{9 E: t0 Y7 X  L' @/ D1 S我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
' n0 ^- }3 H% J
% S0 ~% e  I  ~$ G* w: H
好有錢呀
6 d4 ?$ l3 H  z% I3 A* r我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   : {7 H- t1 {5 Y4 e3 s. f# o* ?6 }
9 L: K0 K: A) ?  `5 l/ V9 I* y

1 P$ ~5 w+ E3 a好有錢呀
/ B% A; O# j, U, F5 X- }- T4 m我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
; t% d. b; I8 h
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.4 `+ i& r, i% [6 |

0 K$ N# k( b, J. b0 D" }[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
& ?: @( U3 I. M' t9 M6 S% M4 \& w& ^
; M) ~+ ?& h' ?( ]
好有錢呀
6 I6 }3 }; @5 R% U5 K; Y* a7 H$ n我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
( Q$ L: Y7 P$ l: q+ J. ^* ]' V
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.) t; Q$ g  G9 J1 e
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.) ~, b6 u/ W1 Y: N0 m

' x! A4 V6 v4 c$ D& Y6 k[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   ; ~, t0 n' R9 t& A/ {0 ^( e" X: K

( I$ z: T+ F/ i+ ~又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
) [# e! f3 V- f* ?  C9 S% [4 h) K7 Q) e% |$ [- G# A; d
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   # Y! J8 v$ ]) m) m3 j
8 _6 i/ C( w9 D

& S$ E' o8 U2 o& F3 g' s下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
3 {! O" i+ H" J8 E+ z5 x
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   ! n9 r4 }: U' U: Z  {5 l

5 |3 ^: I& C+ D( H% d& P. l
/ c5 I7 c. k) S+ V. J& H下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
) Z  Z& q" v# L2 n
" D* }2 T6 A; F我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
& B, Y+ p7 R. Z& d- |$ M) p
; R5 L. X! d% u6 [* l
, K! Q) H: e/ h6 L7 H) L我鎖左唔關打飛機次數事
8 h1 J" A4 k0 Q1 d! f- F8 _; ~1 @! ]- d* Y4 n
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   9 B; s  Y$ r* V" [3 `  b$ Q3 c
. R5 B: U) D6 I1 z1 m4 S

! K* ]- c2 ?& m' u; M! q+ f7 |0 m我鎖左唔關打飛機次數事
2 e* L8 ?( u  ~' ^# D) o3 E咁係關乜嘢呀?& N! e: e% }: C3 x8 I
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
' C" x# k* k0 M1 u! x* o我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
0 x7 Q) i% z4 E( E2 U' E
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   ' }9 V" h# }5 s
2 ~8 X+ g# t( M

# K6 y* _1 j% C! C1 }6 J好想知真正原因添...講唔講得架?
2 v9 I1 x- t  q2 \* }" {
0 r2 A# `& _7 [  b* @& \+ f5 Tcd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   0 g( D, Y2 D0 [5 i9 u& y; ^- S: e

) ]$ D5 N8 H5 H& s* E8 O8 N0 {/ d5 c  l9 n* @$ c
cd奴比主人鎖住係正常既事
& y. d8 [1 |5 K! ?% L

# L+ Z/ W: E5 k- ~: m其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   5 y- G2 J0 h! c8 c& Q2 Q8 a8 r! O
6 A3 f2 k7 [% l6 b  n
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
* R* e/ w) H) Q8 R有機會都想試下咁玩~

最近訪問的版塊