嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
: O. v( d1 H( f% a: M' a我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
! B% X' p: _$ m5 `3 d試過著住幾件白色連身校服沖涼,
- a" x# R+ G! c. u+ E濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,# I, a2 w+ A& i( ^4 {
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
  o+ G' |7 ^* l" v+ A3 t2 j; p) T3 n4 k1 [0 s: X2 D- [6 G  f" d
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
* U# E( ?  K( L- V0 r3 _/ q濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
# \1 _2 |1 W; [1 e7 r感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
1 {2 Y/ b0 P: ]& A5 t
% f% [; Q8 _0 e$ e+ I我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   ) q4 N2 Q6 u3 L7 Y! s" `, Z. ~
0 n$ C, O  H& C8 R+ W) P% v
' o' G% _% N" N3 a: [
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
; b+ C1 w8 z. S+ Q( f
3 I3 y+ @3 l) k- I
鎖幾個月都唔會有問題
7 I7 Z" K0 ?7 {7 O3 q, V今次比女皇鎖左三星期
( G  @" k. N2 p最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表     i" u2 Q0 U9 Z
& E9 O4 W0 _3 n( C4 [' w' Y
試過著住幾件白色連身校服沖涼,1 D$ r0 k/ ?, W: D6 `' n
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
6 l& E  B9 U0 D6 J+ s感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
! G7 w3 ~% g0 p8 }9 v2 k+ k
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   9 x* [' i1 u  K( ?2 ?, ~9 @
這樣真的爽嗎?哈哈
1 u. z; q5 f/ Y; \6 Q6 K9 |3 `: u
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   7 U+ u8 K4 X* K8 G. \$ S
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
' K; Q. }; ]0 L+ b1 ]1 L
. a& h2 i3 }9 ^, Q
下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   4 f7 P; E: X; B/ m

/ c7 S. w" M: _  z& f, }( Q我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
$ n/ U1 Q; a4 k2 @; [  P! a
4 n& j" y% }7 Y/ g. @
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
  Y3 O2 k5 l/ i( w5 M4 a啲底裙同bra帶現哂出嚟
! S" ~/ e. l  W6 v- A' S& c# |! X: o好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
' i# _$ `1 g0 _5 ^我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
( X' S) o8 W" e3 S7 i  T, |
1 ~) Q' X+ l; z; e1 K2 x$ m

9 A& B1 f8 w: `% L' p呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   * S' W! ?7 b$ T: u7 g$ k' i& k' i1 i
$ w3 r, Y7 ^& y0 h5 d

) f$ s' W& g6 x7 i. J下...點樣射自己精入口...
# A! z; r( |, {$ {+ D9 J7 M
* Y8 _; z, n. x) K5 X$ u" g# M我射就未試
6 M' w7 E  i% h. w3 r但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面% b+ V' @( t7 R  k( n: d5 W+ n
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   7 C: ^: c7 ~# C8 H1 u0 U5 b; k) d

- e8 {8 v- q9 r* `3 q" t8 M: s; J- k; |/ Q4 F$ L' n8 F
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋$ p4 `$ K+ K5 R$ N
啲底裙同bra帶現哂出嚟: n' T4 b/ ?9 E* m2 j) V6 M
好靚
) Y0 \' c# f2 Q) ]$ o8 s慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
. V( B9 k, C  i0 O' s9 z- p4 V
; ?. v4 l0 A2 s7 ]- E% O! ~$ V# k( m慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
1 ?9 S/ _; }8 v# b2 @3 v4 Q2 s* y! `  x# \+ S% w
條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   8 k: J  O3 @  O. r/ L4 I
* \% P8 Y) `* r

9 ^/ D. L( c' t4 {條裙貼住個身先最舒服
# L7 R; B( l+ v& b我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   / h/ ^2 ~# H- B* Y& u& J# M
+ k5 m" }! M7 _5 ^. h2 @' ]1 H
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
6 T3 [( h  a: }% q* U
7 r1 P$ M0 Q  h
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
+ a+ D1 }. C0 U3 u& c慢慢由腳濕到上去頭
* e* P* H3 K& o好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?