嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
% X( ^1 }2 n+ s0 A# g
& _5 M- o5 t* z5 |
# }# Y- F# T) l% q' O" x7 P我會用震玩具入我洞子
0 J* i) ?/ ^- ?1 g3 O. H$ f3 H7 ?9 d
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
8 I6 N1 ]$ g. ?: D* v分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   / ~6 q( V8 X& t' t0 D

+ n. k! ~: E' c& x  Z
" j, a% a# m: N; `我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
- D& a; @  {7 G6 D0 n  K
9 j  K6 j2 q2 R& E1 T
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   % d3 O; k+ _& J: w) d
好有趣咁喎。。。應該好爽
; a+ \" P  e) a, O
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   6 C) k6 Q  X, v6 c% p2 l7 k3 a

/ W: ^2 v! J, x% |$ v0 l0 k7 X+ |* L
如果玩得多,身體不好
( _2 F2 n! o. X! ~8 ]. M
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
( \8 g! j0 T( M( |+ ?! T. g" P含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
* R- Y$ E) [) i# c- h而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
2 |* h/ `0 o0 x6 w
感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
& r% N3 t7 z% `) T6 t2 S+ Z7 B6 X/ ^9 L" @
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
% m! ~0 e+ W& M5 J3 c- @; I
; a, l# |( F# Z! k- t  R0 T' @8 B' f
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   3 |% }3 |! H7 g, f9 h) h& g  R
2 F) P0 o/ j( Z/ `0 u' @* z5 }$ Z
感覺如何?
+ B' w/ u# a" Y梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。
: P! {5 R3 q0 {9 b1 d! {0 r, c0 U- `我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   ) U6 f+ m+ }: T* U4 ]  Q) i3 ]

1 f7 V- l+ q9 ]% m
6 G* H5 s. C) }) _: Z+ }- E; Z真的想試。。。好期待
# L) I# a; p9 W' B2 p2 C- N
我比你試下

& V# _3 f& T: u. \. ?. s

! s$ q* f( T& Q3 Q  ^[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   $ k3 O. z0 Y+ {8 f" h9 E. x
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
& x* j6 n) |4 H. g, ~5 F. F' ^
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。
/ }, ^7 x% e6 \: y- H' I不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

, D/ u* h2 l" K$ s

1 G5 `! r3 T: C2 m$ s4 q) r[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
: p* w, G' ^0 c% Z$ ~! t我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
/ N1 b* l  ]' l0 Z
係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

: r6 p/ D$ T- E4 E
1 Z$ V/ i/ w2 B8 _5 T2 r

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   1 N% a: `/ W7 r! \
一前一後實好滿足
8 W& Y2 P( P: O* _* T係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
7 b; ?) u3 n$ e2 I2 D
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
. Z. F3 p0 `7 Y  v8 c# d8 L( y! h' E9 i3 k6 x# q4 ]! r. @
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
% c" a* _' }% a/ }- K
$ r( l, i0 I7 i. k2 O% ?* S1 J
我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺

最近訪問的版塊