嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   
, F) o4 T2 \+ J1 d3 x2 e9 _8 c最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
8 I4 F" {) h( K+ \' [2 p
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   
9 m; G8 C; z* z6 C, g0 I8 x9 u
" c4 J: Y* e* n9 r* ?0 |8 ^著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
  {5 w) f) A1 }

" m% ^3 P/ {% T6 O8 H耐5中一次la  s& Z$ }' P2 {' b7 ?" U
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   
8 A* U) e% V: v7 c- A' E/ m$ ?, V; o+ s: A. ?) k# O

3 w: C1 Y! Q& ~7 w2 A- d2 Y3 H5 ^2 V- S6 p% L
8 [( S/ e. [2 a, ^2 s9 t* `/ T9 |

e" V2 ~- M2 N* B6 u2 y9 F無錯,耐咗就....................
; `: i/ [2 H: J( a4 o# D, n

" b% D8 ?+ G* }  R1 _2 J0 ]2 y我有套保良射咗無即時洗7 d1 x. y, Q# a$ |0 I; ^
結果黃咗洗5返白
% h: ^. b( i/ o5 M8 F* L而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   
. l4 w* X/ \! V. H: W1 l/ X. I0 g最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
2 g0 p% n/ f( {

: n( I) Q0 h, p, H3 F% J金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   ' U" S0 y- ]. B! P1 z" A0 L
7 y( o1 `( F) h1 R+ D
7 G! ~5 n1 l/ v1 c5 c% \; f
耐5中一次la
( W% H* a0 C+ G$ ?著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
- Z, z* H; b# W
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   $ e+ \/ C$ Q- N  N5 G' n6 v) e
$ m" v5 m& H% Z% g! y& G# W

; `2 Z$ ~6 R' A; }. V  @8 @$ v我有套保良射咗無即時洗- T2 p. H/ ~0 \/ l
結果黃咗洗5返白! Q8 G5 v! W5 f1 s  d2 Q. a- t
而家套校服淨系用泥射
- x+ B- U% L" x2 r; A我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   : n3 b4 ?3 X4 e( d
我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
+ v2 }7 \' R# B1 r& R3 y' ?2 E3 n8 b0 b% b
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   
8 T7 o$ B9 C; _$ X( p/ ~2 u; I, ?8 ]
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
1 t: m  r( h1 i! p+ H6 e
6 I  n2 G. g$ f- A9 I! z( Q+ P我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   
9 K. p4 ^) @: q% I+ F5 w( A( }7 Y; Y0 E3 _8 F
我一射完會即刻洗,哈哈
" J- ?! K8 _1 l5 L% a

/ O. U' F6 y  F我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   $ l0 j) _8 a6 d# t" _) V% p+ J
. O) J# d2 _) g1 o7 C* e* t
; e6 g; t( [( r7 \  G
我刀系,所以家中無人才會射校服
- p0 c, L4 T' [" N9 ^8 |' ]我刀係
8 ?0 Q& P/ g4 ^+ K; ^2 p$ {: V屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   $ w5 R! T3 d1 w  U" ~5 @

1 L/ O; o+ `5 z, B" W4 s" V( {% ~, ]$ c; {  u& m
我5可以比屋企人知我有校服ma
  ~5 b  ~4 r; z! E
係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
5 P8 S) H# H( b2 I
  ]" P- K8 m8 F* d我刀係
+ b( Y: A6 M9 ?! A' {! p屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
6 M$ d' F# C) X9 d  H" ]
你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   
: y, F6 c! ?  o0 [# B  G; E' n
+ @: g8 x# X  ?, X, o4 [; u4 s我刀係
- E7 ?9 S# U$ _0 @. o& C! d屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
) \- W2 R) k' y/ S; z
% {8 [0 B0 u0 z- l  _& u* P我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   ; y5 G4 h2 @+ p7 \( F& F

* X4 _/ T3 w6 h4 V5 V係房熨囉.
. U1 H: C9 |# b$ |% L' b
7 Z, u8 s/ k4 Q- L) i  M0 b3 T
沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   
0 ]! s6 a2 `, O7 m* n
+ @/ `. J7 b) Y, p( E你屋企人成日去旅行?
4 [1 M) d* n. L/ z唔係嫁
9 Q$ s5 W5 m  G' M7 {; X所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   / U8 f. {* b# Z. Q$ M
% ]0 u# A  m/ Q! ~
9 f2 G5 W" L$ v! U9 x8 t
沒地方牙,間房子細
- N  I# {! p. C. Q( W) [
買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   
0 V- P' j: g! V% X5 L( ^! m) T8 P' o, p- C
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
3 u$ w5 Q: l. d" ^5 J
. V; N- T/ c4 K
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
: F9 q8 j. }$ G9 }( `0 m4 v" P! G  G2 `9 u  D8 L2 s
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   6 ?0 ?+ q- S- R6 r. D
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨7 g' h3 u" M2 U8 q
7 j" y& t5 I) E, G% Z1 `
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
$ i" z: o1 i  N3 I

1 y5 B. h. |6 O* G嘩.....妹妹咁詳細既.,.1 P6 q. ~4 o  k1 n6 y  t7 E8 a
好享受咁喎-3-