嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   
; c/ U# V  m: M! d! \' d
" G, o  @. @' y: h1 P仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
. y( q  Y2 m8 ]& \5 _
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   0 ^5 }$ ^6 s: e/ K6 Q2 e3 Z' x
% O  R2 T& Z! A0 {1 d
你地好大膽阿xd
9 }: m; L& f5 p( i係!
- v6 q  w5 a3 h想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   
, A8 l/ c* J9 g& S# T# e5 }. z
係!
8 d' e+ h, Y' E  T( U想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
) n: I# \+ {# S4 Z- s% [依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   $ ?  Y* Y& {5 u3 ^% k

# l3 g$ O$ d0 ^- O依家有地方??
5 Q+ z3 p& O" X' h+ s! l+ U' a有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   + O" q5 s7 Z. ]5 O1 U: K4 Q3 u( ^
: ~) `( |( `1 M; \
有,我搬咗另一度住.
) v9 L: _7 ]# ^$ |
55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   
0 y1 u% o6 \6 ~. L9 T! u6 H0 J# D# O) ~; @) N* ^
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
) y- F& L* h' @
姐姐幻想自己比人強姦?
; n' @6 D- k" j/ J) Y點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   . a' R$ T# \- _' d+ W- r) W
2 W8 {# D* ^* ]/ V
係!
2 @$ k- M$ Z# ~) k# K8 {想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
3 {! I, Y3 I4 [9 l  p+ Q! o; U我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   
0 C0 x9 K8 B- c" ^3 c" a
  {% M: r% N/ U7 M2 F' W3 ^4 ]55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
$ b2 D. B2 {6 r5 e6 s( u
我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   " G( @) y4 G# A" @& X3 A6 f

8 R* k+ i! I/ S8 L% I( Q! }9 s姐姐幻想自己比人強姦?
" }  V, p8 z- n: H點解要c難d校服?
4 Z. X2 `! w6 B: O1 j因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
, _: I/ u5 @0 P. o5 ^( V
! X7 g5 V" f, \我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
) Q: {* R$ }1 g的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   
6 _7 C/ e" A, M$ i4 Q, e% z# i- y8 O3 L) {, l( _- Y
的確十分剌激
& U" \/ Y( c3 S  [( I9 ?

# ]( ?! \! l2 A9 E4 h我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   ) |' w, ]( y* w' L1 e6 R, J" B

1 y+ B. G8 z3 u, i  d( I7 m
0 l5 E& ]9 [; @我今晚會搵公園既廁所打
5 C1 t  t. w$ C
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   
. N$ p2 ^4 O6 @
( j4 F' |% s% u/ d  B3 {# V$ @嘩!
5 S, u5 H: ?4 a" i  K
/ K0 ?" \  ~3 e6 B6 z4 n# @擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
  `: G( b2 E: J1 U. `冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   0 ^# E2 h# k$ _; O& i
0 J6 T% Q; j1 u% o# n

1 {! O8 C( ]* H5 i7 ^) O7 b擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
0 \! \0 a6 _1 V4 ^! X' X冇人陪我打飛機
: K# o( \, o+ r# _5 n
厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   9 H: h2 {8 @1 Q. v! F. h  G+ R
; _1 E% }  q+ h2 v' Z8 e4 ^
厲害啊!
, a1 x1 n. B* N$ s$ G/ a- l& P& r2 T( a* Z, A  C+ I  q& U
今日放學刀行左一陣, l. e: }! B* c6 O8 n- d* {9 j
不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
9 l# ^1 l3 I6 v1 X& n  O1 K( ]2 E% a, A
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
$ _" \+ U& N; L  g5 q6 e$ q
我都試過係樓梯玩過
0 }$ d+ G0 n% w2 m只玩過一次,己唔係好記得
, ~, T  L$ }& Y7 \, c- n) f好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   
) n$ Q: G6 T' p
, h( A/ R& u: T! c9 l8 J) F我都試過係樓梯玩過$ r+ I3 {, ~" I0 P, X. q
只玩過一次,己唔係好記得7 h3 J- ~! i0 p0 ?  k- T3 c+ V
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
7 Y! Y; w$ K; m) L4 q8 b2 d, ]而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   
% l. M6 C, B, X2 [' f
2 k) p" f% N6 }而家著乜嘢打飛機呀?
8 c, O! a4 ]( F  a: y8 X0 ]我仲係以pe為主,因為鐘意滑! @% d* B" _  e1 y; s+ B: H
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
  L& W6 C! ]) `, }& C; {間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表     Y: l" X; J# E. O4 F3 p7 G

0 `' ]* a3 f; P8 R9 r我仲係以pe為主,因為鐘意滑! m: f4 O3 z* `5 V" w' ~% W
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
9 e8 b! j  s, u; J0 l9 E間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
2 @' H8 m5 Z$ {1 o1 b4 b/ l9 Q$ g
另一件上衫是?
' q0 B7 Y% c( c0 f: Y$ e( |# ~係包住JJ打?7 }1 B  F/ F8 ?) s1 n( |2 W% Z3 o4 {
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   
. w5 M+ U) K, N! n& ?. y. o7 J8 r" \' J' B/ X0 c+ N
另一件上衫是?" E% y! {) N+ P2 o3 y
係包住JJ打?$ X+ ?/ R, s5 ?; H8 u
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
: A. k/ q9 f* p/ ~4 {
係,包住來磨! c6 _4 ^8 _. H& e
搞到我都想玩下