嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
! S7 t( W- v7 `. r( T穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
' W5 {# ]& z$ J; \# r
) K) J" F, s& \( R+ O+ w- a) {好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
8 B( |! t- l# b. d
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
: y2 V1 b  J$ \, W5 z4 E
& s7 X! a8 ]5 f; H* L- _. G
/ \* P$ a1 r4 @2 u1 m2 t% D我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
( f. ]1 E3 E8 m! l' `5 o點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
; [6 X9 w1 C9 S穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨- ]6 x) l1 p1 s. k! J/ ]+ a: t
8 j( i; j+ m( D) L
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
: S! Y1 s: @: F" \& Z
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   ; u( B2 M3 e+ @/ f
* @6 O' P3 V4 q2 p7 ^6 v
買到蒸氣熨斗囉
) ]) ]1 H4 F9 I- }8 a& @
3 P1 Q3 _" U- w7 z; s打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   ; a5 e( B/ Z" s- q

1 c. k9 f2 m5 f0 r7 {4 c6 M
- z1 r8 C- d. X- U- I: Q& p( `我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
) c8 p! ~; @- P% ]* P4 D6 c2 B1 `) B' c& o& C
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   9 Y1 A- _9 t7 o2 S2 k4 }
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
% x7 D* a  ]3 Z5 H; d
7 h& b( k9 L; D* H1 P4 l) e
我cd咗刀會對住鏡打飛機law: C0 |  I# K0 o+ }6 r
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
$ p8 S/ L( a! Y5 Y9 x$ G0 p$ H7 C穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨6 o5 X& F! P: _' H" ~7 ?! P7 S8 E
1 T3 D5 N8 ~9 S8 Z  c- G+ q
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
! w: }) N% @# V! ~  f姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   ) B  }- Q8 ]0 n( d* j" {

) }- o+ m0 ^. U( I( A" W/ B# s是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
6 c2 b) Q) D( s* M7 A' ^
2 M, ?: [' w* P. G$ G" u9 {
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
: G/ u2 Z% Q6 \/ A% v8 I! D$ R8 a用沐浴露慢慢倒在身上
3 R5 p  h! w" v. S& P$ O' J+ V; y; b感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射5 m) P# ]+ J. a/ ?
唔知有無機會呢
: M2 M: v1 r! p- t& r0 \
2 q* [# m' d8 o* g* E0 r[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
5 Z5 T. T# L: L& N
6 R5 `, ?! Q  v: v8 b7 l# o
0 X6 W4 r* d4 C% G- o打直刀可以熨果d?
5 f9 _& \7 y5 {5 r3 i
係呀!
" n- u  F' [& [; a: K; d買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
- C+ V- ~* y. v3 w1 r( i! \5 @+ H1 U4 S7 P1 A  u6 O. l8 `
點解會無呢?
- ^9 S& n  i* _2 c. f" B

8 ?8 q- b! ]8 P% |呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
, v: Q- R* o/ \6 g/ H0 b) s: k. r/ k. k6 Q- M" ^# C7 l
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   2 y; X+ ?4 E% E( g/ M+ R0 C

, h* K% d3 W& g9 b0 M
7 }2 f" |4 }! K7 ?& G7 |姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
' u5 `4 G) c! F( `  k4 C& H& T& n* X
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   # B# A+ z6 K' n0 m" ]& w
前兩晚試過全套校服在浴缸
) y1 C+ j6 B4 Y用沐浴露慢慢倒在身上9 Q7 E1 W& u& j2 D
感覺一絕
: k( Q( j: }" J/ o2 V9 n

5 L4 F$ ]2 N  A姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
4 D7 Q* M$ Y! t$ p4 x  ~9 t* _  P- f$ Q
係呀!8 }2 w4 O% T0 I0 g9 B! A7 e
買返一個用啦!
( K. V$ w8 G9 t7 `) g
3 c. d6 v5 n. e2 e' c# a; V等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   $ b# F5 S4 L% k; H: B' @/ K8 p3 u( X, R

( J  O) ?5 P8 V! P* Y8 X7 x- A$ W
0 u; x+ A& m# W! M9 f呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 0 Q0 P5 K2 Q1 u: e  W) g
8 a* }0 k4 |) K, f9 P; _2 {

# Z/ G, q0 l2 ~/ p3 s7 T. K5 |7 V7 K& F' o) {4 ?. d5 r
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
+ j2 |" E! F5 a& y' z

# N' N4 B* Y1 E& E  l, j' c旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   ; H; s3 `6 }; h( B4 f5 G
前兩晚試過全套校服在浴缸8 Q1 m4 j  F3 l+ h( F  s! g
用沐浴露慢慢倒在身上
, a6 y# O% t3 q  y( o: y$ H感覺一絕
& z4 h' s8 i( p4 j; `& ~
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,5 ^1 m* Y9 ?' K; p2 u& V5 ?* F* k
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   $ Q$ v' w( r/ C5 L/ O- g7 h
+ I% Q' c( s5 a/ |. @' N
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
+ @9 t; |# e" f越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
! a& c+ }* C, J9 l" A3 T' I在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
2 |- b* x: p9 }- i: X* D那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   5 D* u& K8 `' u2 v7 z9 \% G6 l$ D9 b

! `4 ~% S& C  `# M( w在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的% n) F7 u( A% u. u4 I5 i+ R
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
. F8 f. v8 D/ I1 H$ l% z" r
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,, Q- Q3 B/ ^% `# z
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看