嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
* P  e1 ?8 d' I. q$ @% L  P5 J2 K1 A3 p
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
  s2 B1 ?. M' ?5 [7 l# R你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   ) F0 F3 b* [; S: K" I
0 |8 l' E' o5 N; L' h2 i0 M* ?
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
4 u$ f& a' k3 G1 j0 u% X
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   4 V, T; p7 F4 i7 u9 j( P
, o( B' o' i% ?/ L) b
我都想試下好似AV咁輪流口交
+ u* n4 K: F* e5 p9 V- m" J我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   , _. L! L# S; o! a% o0 U( E& K7 h+ J
) L9 V/ z6 N7 n0 L7 y5 ?/ n
點解件衫會污糟?  
7 X2 X6 \- D+ p: r你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

5 U( I) Z6 U0 _  H1 o. t: R1 ^
' C9 _; c. o, d9 [0 Z) m, v: O[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

( p" @6 X8 [' D' w8 B3 j4 E/ H% q

1 _$ G' l% a9 C  l[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   % d& l% P" r* O3 [+ @

* b8 T, m1 W% P9 e! }* ?1 a- r( M, `
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
; ]8 b) c0 ]+ }3 e6 P' p8 u" P
' J, G: u1 s9 ~: s- ?! f- V# w
呢個我都想
4 E# h, ^# W  M不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
& ~6 f& N+ C! v" l" _5 D5 W& h9 J2 A
# l* ?/ M4 u- l# X& w+ n你睇有d片都知,通常d野滴左落身
9 J" _. X' ~* n# J* x
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
; ]3 |1 ]! W: d1 G: o* Y
) A! z' b' R* e3 `2 v; ?# ~
- G4 k* F) |2 w" ?9 Z6 f我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
. @' w9 l7 ^4 a: o5 n! f( b4 _9 I我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
* J! p1 S! u% s( f0 C1 e' i! S, T" p' r8 o' @7 Q1 w) b
試下係度組團啦
/ l9 E4 @+ G1 v+ Z- D* `好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
1 Z6 H/ |1 J5 v! `8 \/ V* I4 \, q; z3 G- z$ c
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
7 u' S5 f" }5 A5 Q# D& l6 ?& m: W通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   / y  }+ A  y: W# D' D7 H& t
, {+ u$ `9 C3 W- m+ w& o  U
通常你地玩呢d有冇除裝束?
$ Z3 e- {% W8 N1 I, P  @除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
4 Y5 q& ^4 O3 P+ r
' }! x: P/ \5 U8 o& }. D4 R除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
0 T2 F2 r3 P! E, `估你一定好enjoy同男人咁0 `/ M9 s! H0 b1 F# f0 u
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
9 s) M. w1 z5 G' f, Y; y: M. ?8 @2 J; I3 H/ S
通常你地玩呢d有冇除裝束?
/ N' k( x( Z' v+ o. e. ]- I6 o/ O, k  y
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   ( m0 R% |% }6 Q1 x% J# e
4 Y, h* J" Q. N; O3 f
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
7 ], r  L8 K7 P
3 F. r6 ?$ h3 v1 |$ R+ b他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   
; ~% l0 z% v6 r( l6 M3 t8 Y& ~5 m) ~; H
估你一定好enjoy同男人咁4 p) Q2 h* ?. h" x) _
你本身對對手有乜要求?
% c, ~4 Y  Y$ |8 h- j8 O2 h
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦4 |4 g. N2 J3 ~$ z; L- t3 M4 Q9 w  {
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   + B2 T9 b$ I0 P4 o$ y, l) \

# B7 ^0 D. l/ L) j* Q5 Q7 i9 d
" @& F. v' R2 H( J3 M5 |他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
2 k( z) s0 t# s) n; ~7 W& d有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎